geomrk Δημοσ. Σάββατο στις 01:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:44 μμ Έκανα παραγγελία με παράδοση ΕΩΣ 18 Ιουλίου και σήμερα 19 Ιουλίου μου γράφει αυτό "Παραδόθηκε στην μεταφορική Έχει προκύψει ένα πρόβλημα με την διακίνηση της παραγγελίας σου – η κατάσταση της παραγγελίας σου θα ενημερωθεί σύντομα!" Κάποια στιγμή χθες άλλαξε σε παράδοση την Δευτέρα 21 Ιουλίου. Έχει κανείς κάποιο εμαιλ ή τηλέφωνο επικοινωνίας με το Σκρουτζ;
naimore Δημοσ. Σάββατο στις 02:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:16 μμ κι εμένα μου το έκανε σε μια παραγγελία, αλλά ήρθε την επόμενη
safridia Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ Δυο παραγγελιες και εβαλα και ενα μηνα skroutz plus, και οι δυο καθυστερησαν τρελα. Η πρωτη δεν χωραγε το δεμα στις ντουλαπες της skroutz και πηρε αναβολη για να το φερουν σπιτι (και εκει μπλεξιμο) και η δευτερη δεν ειχε θεση σε καμια ντουλαπα της Κορινθου, βλεπω να εχει πανω απο 6 διαφορετικα σημεια, τα εψαξα ολα και σε ολα ελεγε οτι ειναι γεματα και θα κανουν παραδοση την επομενη εβδομαδα Φαινεται οτι δεν ερχονται καθε μερα Κορινθο Ολα φυσιολογικα μου φαινονται οπως ακριβως τα θυμαμαι ΥΓ για τους σκιωδης ενθουσιασμενους πελατες που προσπαθουν να μας βγαλουν τρελους, δυσκολο το μεροκαματο παιδια 1
dtk-386 Δημοσ. χθες στις 12:07 μμ Δημοσ. χθες στις 12:07 μμ όλα είναι θέμα περιοχής. στην δική μου όλα κυλάνε εξαιρετικά στην δική σου όχι. δεν χρειάζονται ειρωνείες αγαπητέ. 3
ltodd Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Και εγω πάντως με καμια 100αρια παραγγελίες από το 20 δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με skroutz Αθήνα. Μόνο μια δυο φορές που κόλλησε το locker και έπρεπε να μπλέξω με εκείνο το τραγικό 3rd party app. Βέβαια δεν είμαι και από πάνω να κοιτάω αν άργησε δυο τρεις μέρες μια παραγγελία.
lector Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 10 ώρες πριν, dtk-386 είπε όλα είναι θέμα περιοχής. στην δική μου όλα κυλάνε εξαιρετικά στην δική σου όχι. Αυτα ειναι προβληματα που πρεπει να τα λυσει το τερας, και οχι ο πελατης που το ταϊζει. Δεν ειναι ευθυνη του πελατη αν το προϊον δε χωραει στο ντουλαπι ή αν ολα τα ντουλαπια ειναι γεματα. 2
teoqq Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 46 λεπτά πριν, lector είπε 11 ώρες πριν, dtk-386 είπε όλα είναι θέμα περιοχής. στην δική μου όλα κυλάνε εξαιρετικά στην δική σου όχι. Αυτα ειναι προβληματα που πρεπει να τα λυσει το τερας, και οχι ο πελατης που το ταϊζει. Δεν ειναι ευθυνη του πελατη αν το προϊον δε χωραει στο ντουλαπι ή αν ολα τα ντουλαπια ειναι γεματα. Αυτό ακριβώς προσπαθώ να εξηγήσω καμια φορά και εγώ, ότι η SLM δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ACS/ELTA Courier κτλπ. Ο καθένας στην περιοχή του έχει μια τοπ courier και μια που δεν την θελει με τιποτα γι αυτον, ενώ σε άλλη περιοχή θα ακουσείς διαφορετικά πράματα. Το θεμα ειναι οτι αυτος μας παρουσιάζει σαν premium υπηρεσία κάτι που δεν είναι. Αυτό πάντως με τα ντουλαπια που δεν χωράνε είναι και λίγο 50-50 η ευθύνη διότι κάποιες φορές ακόμα και εγώ για να κάνω ένα δέμα να ταξιδέψει με ασφάλεια, το κάνω διπλάσιο από ότι είναι το προϊόν. Βέβαια εγώ το κάνω διότι αν πέσω σε πελάτη που δει λίγο ταλαιπωρημένη τη συσκευασία μπορεί να με κριτικάρει αρνητικά ενώ ο ίδιος πελάτης αν πάρει το δέμα του 1-2 μέρες παραπάνω επειδή δεν χωράει το δέμα θα ξανακάνει παραγγελία με Skroutzpoint.
lector Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 4 λεπτά πριν, teoqq είπε Αυτό πάντως με τα ντουλαπια που δεν χωράνε είναι και λίγο 50-50 η ευθύνη διότι κάποιες φορές ακόμα και εγώ για να κάνω ένα δέμα να ταξιδέψει με ασφάλεια, το κάνω διπλάσιο από ότι είναι το προϊόν. Βέβαια εγώ το κάνω διότι αν πέσω σε πελάτη που δει λίγο ταλαιπωρημένη τη συσκευασία μπορεί να με κριτικάρει αρνητικά ενώ ο ίδιος πελάτης αν πάρει το δέμα του 1-2 μέρες παραπάνω επειδή δεν χωράει το δέμα θα ξανακάνει παραγγελία με Skroutzpoint. Εσυ καλα κανεις και εισαι προσεκτικος, και ουτε δικη σου ευθυνη ειναι αν δε χωραει το προϊον στο ντουλαπι. Να βρει λυση για αυτο ο μεσαζων, ο οποιος τα μαζευει γερα και απο εσενα και απο τον πελατη. Α, και η καθυστερηση ΔΕΝ ειναι λυση.
Titos301 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Αυτο, Απο εκει ξεκιναει μια απο τις ριζες του προβληματος... Αφου δεν τα καταφερνουν, δωστε επιλογες μεταφορικης και αφηστε τον πελατη να επιλεξει την καλυτερη για την περιοχη του....
billsnake21 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Προσωπικά πάντως, πλέον αν κάνω κάποια παραγγελία και για κάποιον λόγο δεν παραδίδει το σκρουτζ αλλά κάποια κούριερ τύπου acs συνήθως ακυρώνω. Από τότε που πήρε τις παραδόσεις του σκρουτζ έχω "καλομάθει" να έρχονται όλα πολύ πιο γρήγορα και πιο... σίγουρα σε σύγκριση με τις άλλες μεταφορικές.
naimore Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες " Καθυστέρηση Αποστολής Το δίκτυό μας είναι λίγο φορτωμένο αυτή την περίοδο, οπότε η παραγγελία σου ίσως καθυστερήσει λίγο περισσότερο απ’ όσο υπολογίζαμε. Θα την παραλάβεις μέσα στις επόμενες μέρες!
manolis940 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Titos301 είπε Αυτο, Απο εκει ξεκιναει μια απο τις ριζες του προβληματος... Αφου δεν τα καταφερνουν, δωστε επιλογες μεταφορικης και αφηστε τον πελατη να επιλεξει την καλυτερη για την περιοχη του.... Θα ήταν ιδανικό αυτό αλλά και οι σχέσεις των καταστημάτων με τις μεταφορικές δεν είναι τόσο απλές. Όταν βάζεις μια μεταφορική στο κατάστημα σου το κάνεις με διάφορα κριτήρια, όπως για παράδειγμα το πόσο κοντά σου είναι. Έπειτα και η μεταφορική έχει απαιτήσεις από εσένα. Πχ σου λέει για παράδειγμα θέλω ένα συγκεκριμένο στόχο πωλήσεων μέσω του δικτύου μου για να σου δίνω την καλύτερη τιμή στα μεταφορικά. Άμα έχεις πέντε μεταφορικές ή πολλές φορές ακόμη και 2 σε αρκετά καταστήματα δεν είναι εφικτό να πιαστούν οι συγκεκριμένοι στόχοι. 1
lector Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 ώρες πριν, naimore είπε " Καθυστέρηση Αποστολής Το δίκτυό μας είναι λίγο φορτωμένο αυτή την περίοδο, οπότε η παραγγελία σου ίσως καθυστερήσει λίγο περισσότερο απ’ όσο υπολογίζαμε. Θα την παραλάβεις μέσα στις επόμενες μέρες! Spoiler Καθυστερηση Πληρωμης Το πορτοφολι μου ειναι λιγο αλαφρωμενο αυτη την περιοδο, οποτε η πληρωμη ισως καθυστερησει λιγο περισσοτερο απ' οσο υπολογιζα. Θα πληρωθειτε μεσα στις επομενες μερες! (ποτε κανεις) 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα