nzeppos Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μήπως είναι τοπικά φαινόμενα αυτά; Εγώ όσες καθυστερήσεις είχα τους τελευταίους 1-2 μήνες ήταν όλες από το ίδιο το μαγαζί, που έμενε σε "προετοιμασία παραγγελίας" για 3, 4, 5 μέρες ενώ υποτίθεται το προϊόν ήταν ετοιμοπαράδοτο (όχι express όμως). Από τη στιγμή που η μεταφορική παραλάμβανε από το μαγαζί οπουδήποτε στην ηπειρωτική Ελλάδα, το δέμα πάντα έκανε 1 μέρα να έρθει είτε ήταν σκέτη ACS, είτε ήταν SLM που πλέον φαίνεται να στέλνει μέσω ACS ακόμα και από τις αποθήκες του Skroutz. Νομίζω μάλιστα ότι οι τελευταίες 5+ παραγγελίες που έκανα τις τελευταίες 1-2 βδομάδες παραδόθηκαν πιο γρήγορα ακόμα κι από το συνηθισμένο ή το αναμενόμενο (πχ. παραγγελία από Κρήτη Σάββατο μεσημέρι 19/7, στάλθηκε Δευτέρα πρωί και 23/7 παραδόθηκε στην άλλη άκρη της Ελλάδας). Επεξ/σία 30 Ιουλίου από nzeppos
darkmatinee Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Εμένα κοκκίνισε από το κακό της η αποστολή μου... Εν τω μεταξύ είχα εκτιμώμενη παράδοση 29/07 🤣 1
Arkin Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Εχει και τα καλα του το skroutz plus. Ειπα να παρω κανα αναψυκτικο να βγει το πολυ ζεστο καλοκαιρι οσο πιο αναιμακτα γινεται μιλαμε για πανω απο 30 κιλα παραγγελια και δωρεαν μεταφορικα. Κουμπωσα και κουπονι 5 ευρω+wallet επιστροφη και με βγηκε κατω απο 20αρικο για ολα για να ερθουν στην πορτα μου. 1
teoqq Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Μήπως είναι τοπικά φαινόμενα αυτά; Εγώ όσες καθυστερήσεις είχα τους τελευταίους 1-2 μήνες ήταν όλες από το ίδιο το μαγαζί, που έμενε σε "προετοιμασία παραγγελίας" για 3, 4, 5 μέρες ενώ υποτίθεται το προϊόν ήταν ετοιμοπαράδοτο (όχι express όμως). Από τη στιγμή που η μεταφορική παραλάμβανε από το μαγαζί οπουδήποτε στην ηπειρωτική Ελλάδα, το δέμα πάντα έκανε 1 μέρα να έρθει είτε ήταν σκέτη ACS, είτε ήταν SLM που πλέον φαίνεται να στέλνει μέσω ACS ακόμα και από τις αποθήκες του Skroutz. Νομίζω μάλιστα ότι οι τελευταίες 5+ παραγγελίες που έκανα τις τελευταίες 1-2 βδομάδες παραδόθηκαν πιο γρήγορα ακόμα κι από το συνηθισμένο ή το αναμενόμενο (πχ. παραγγελία από Κρήτη Σάββατο μεσημέρι 19/7, στάλθηκε Δευτέρα πρωί και 23/7 παραδόθηκε στην άλλη άκρη της Ελλάδας). Αυτό το έχω πει πολλές φορές σχετικά με την παράδοση, ότι κατά 60% να γνωρίζετε ότι από το κατάστημα εξαρτάται για το αν θα παραλάβεις express ή όχι. Δηλαδή η SLM ή η ACS θα περάσει από το κατάστημα έτσι και αλλιώς, οπότε αν το κατάστημα έχει ετοιμάσει την παραγγελία θα φύγει την ίδια ημέρα αν όμως την ετοιμάσει όταν ο Courier έχει περάσει τότε πας ήδη +1 ημέρα. Σε αυτό το κομμάτι ο Skroutz προσπαθεί να πιέσει το κατάστημα με τον τρόπο της αυτόματης αποδοχή παραγγελίας χωρίς να έχει περιθώριο το μαγαζί να επιλέξει τον χρόνο, αλλά το θέμα είναι ότι αν το κατάστημα δεν τον νοιάζει πχ το Pro Seller ή τα οποιαδήποτε στατιστικά τότε θα το παραδώσει όποτε θέλει. Πχ έχω δει καταστήματα με 200,500 και 1000 παραγγελίες που δεν έχουν το Pro Seller οπότε δεν τους νοιάζει, ενώ καταστήματα που έχουν λιγότερες παραγγελίες να το έχουν. Προσωπικά εγώ λόγω του καταστήματος που έχω και την εμπειρία του τι σημαίνει το Pro Seller, αν κάτι βιάζομαι επιλέγω σίγουρα ένα τέτοιο μαγαζί (προφανώς αν έχει και την ίδια τιμή) και κατά 99% παραλαμβάνω την επομένη εργάσιμη αν έχω κάνει παραγγελία πριν τις 15:00. 1
bill_viper Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 16 ώρες πριν, Arkin είπε Εχει και τα καλα του το skroutz plus. Ειπα να παρω κανα αναψυκτικο να βγει το πολυ ζεστο καλοκαιρι οσο πιο αναιμακτα γινεται μιλαμε για πανω απο 30 κιλα παραγγελια και δωρεαν μεταφορικα. Κουμπωσα και κουπονι 5 ευρω+wallet επιστροφη και με βγηκε κατω απο 20αρικο για ολα για να ερθουν στην πορτα μου. Πάρε και λίγη ζάχαρη μωρέ..🙄 1
therock Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου On 7/30/2025 at 3:48 PM, therock said: Λογικά αργεί να τα παραλαμβάνει από Skroutz Mile. Εγώ πάντως λέω να ξεκινήσουμε τα παραπονα στο Skroutz και να μην τους αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν. Έχουν υποβαθμιστεί σε πολλά άλλα αυτό ειδικά με την άσκοπη καθυστερήση δε πρέπει να τα αφησουμε να περάσει ετσι Παιδια δεν ξερω αν εχει ορεξη να ασχοληθει κανεις, εγω παντως εκατσα και τους εγραψα ενα σεντονακι για το Last Mile, αναφορικα με τις δυσπροσιτες περιοχες
manolis940 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 ώρα πριν, therock είπε Παιδια δεν ξερω αν εχει ορεξη να ασχοληθει κανεις, εγω παντως εκατσα και τους εγραψα ενα σεντονακι για το Last Mile, αναφορικα με τις δυσπροσιτες περιοχες Υποστηρίζεται σε δυσπρόσιτες περιοχές το Last Mile;
teoqq Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Κάτι άσχετο και συγνώμη γι αυτό, βλέπετε και εσείς το skroutz.gr με νεα γραμματοσειρά και λίγο πιο bold ειδικά στις τιμές ? 😇
nzeppos Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Για τη γραμματοσειρά, όντως φαίνεται ελαφρώς διαφορετική νομίζω αλλά αν δεν το έλεγες δεν θα το καταλάβαινα. Οι τιμές σίγουρα είναι πιο bold. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από nzeppos
therock Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 01/08/2025 at 13:33, manolis940 said: Υποστηρίζεται σε δυσπρόσιτες περιοχές το Last Mile; Όχι αυτό λέμε. Ότι δεν υποστηρίζεται και τα στελνει στην ACS. Αλλά από τη στιγμή που η ACS εκτελεί την αποστολή, γιατί να μέσολαβει το last Mile και να τα παίρνει και να κάθονται άσκοπα στις αποθήκες τους? Εγώ πχ αυτή τη βδομάδα είχα 3 παραδόσεις. Από Τετάρτη τα παρέλαβε το Last Mile, και Σάββατο παρέλαβα με ACS τα 2 από τα 3. Το 3ο και αυτό που είναι επείγον και θελω πιο πολύ απο όλα, από Δευτέρα και αν.. Ενώ πριν, πήγαινε απευθείας ACS στον έμπορο, και αν ο εμπόρους τα δινε Τετάρτη, τη Πέμπτη θα τα είχα και τα 3 Δηλαδή χάλια μαύρα τωρα Επεξ/σία 3 Αυγούστου από therock
SabotazNic Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, therock είπε γιατί να μέσολαβει το last Mile και να τα παίρνει και να κάθονται άσκοπα στις αποθήκες τους? Γιατι η acs εχει εξτρα χρεωση για παραλαβη απο αποστολεα. Και απο εκει φαινεται οτι θελουν να βαλουν στην τσεπη τους κατι παραπανω, αφου δεν εχει γινει καμια αλλαγη στις χρεωσεις μεταφορικων Επεξ/σία 3 Αυγούστου από SabotazNic
therock Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 16 hours ago, SabotazNic said: Γιατι η acs εχει εξτρα χρεωση για παραλαβη απο αποστολεα. Και απο εκει φαινεται οτι θελουν να βαλουν στην τσεπη τους κατι παραπανω, αφου δεν εχει γινει καμια αλλαγη στις χρεωσεις μεταφορικων Κατι παρακατω θα βαλουν, αν αρχισουν να κοβονται οι συνδρομες μελων...
teoqq Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Γενικα πρεπει να εχουν φυγει διακοπες τα παιδια. Τους έστειλα μεσα στο Σ/Κ ένα κατεβατό που τους ελεγα για τους χρόνους παράδοσης που είναι ότι να ναι, για το express που διαφήμιζαν οι ίδιοι και μετα από 3-4 μήνες το άλλαξαν και το πήγαν στο άλλο άκρο. Ακόμα και για τις μεταφορικές που οι παραγγελίες καθυστερούν αλλά ACS με SLM δεν μπορούν να τα βρουν. Προσωπικα σαν καταστημα αντιμετωπίζω πρόβλημα καθώς εκεί που εβλεπες ο πελατης οτι θα παραλαβει αυριο ή σε 1-2 εργάσιμες, πλέον τους εμφανίζει οτι θα παραλαβουν σε 3-4. Το θεμα ειναι οτι καθημερινα παραδίδω τα δέματα μου και οι πελατες παραλαμβάνουν σε 1 ημερα ή το αργότερο σε 2, αλλα ο πελατης θα επιλέξει καποιο άλλο καταστημα που βλεπει το "Παραδοση αύριο". Μπορει να ειναι και η ιδέα μου αλλά με "νευριαζει" προσωπικα που καταστηματα πχ Αττικης τα εμφανιζει με "Παραδοση αύριο" και εμένα μετά από 3-4 ημέρες. Ακόμα και ΤΚ της πολης μου να βαλω, παλι την Αττικη την εμφανιζει πιο γρήγορα. Και δεν ειναι μονο η Αττικη (για να μη πει καποιος οτι εχω θεμα), καταστηματα από Πατρα αλλά και 2-3 άλλες περιοχές. Είναι όπως παλιά που μου λεγανε, θες παραδοση αυριο να εμφανιζει ? ε στειλε το προιον στο hub μας! Οτι να ναι δηλαδη 1
nzeppos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 hour ago, teoqq said: Μπορει να ειναι και η ιδέα μου αλλά με "νευριαζει" προσωπικα που καταστηματα πχ Αττικης τα εμφανιζει με "Παραδοση αύριο" και εμένα μετά από 3-4 ημέρες. Ακόμα και ΤΚ της πολης μου να βαλω, παλι την Αττικη την εμφανιζει πιο γρήγορα. Και δεν ειναι μονο η Αττικη (για να μη πει καποιος οτι εχω θεμα), καταστηματα από Πατρα αλλά και 2-3 άλλες περιοχές. Ισχύει και δημιουργεί μεγάλο μπέρδεμα για όσους μένουν εκτός Αττικής. Πολλές φορές επιλέγω το μαγαζί Α αντί του Β μόνο και μόνο λόγω διαφημιζόμενης ταχύτητας παράδοσης. Μόλις όμως πάω στο καλάθι να δηλώσω διεύθυνση αποστολής μου αρχίζει τα "η ημερομηνία παράδοσης άλλαξε" και τα γνωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα