teoqq Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, Neptu είπε μια ερώτηση απλά για επιβεβαίωση. Στην περιοχή μου δεν έχει skroutz point. Έχει όμως σε διπλανή πόλη που εγώ είμαι κάθε μέρα λόγω δουλειάς. Οπότε με βολεύει κάποιες παραγγελίες να πηγαίνουν σε skroutz point και να περνάω να τις παίρνω. Είναι ακριβώς πάνω στο δρόμο μου. Οπότε για να με αφήσει να επιλέξω skroutz point σκέφτηκα να φτιάξω μια εικονική διεύθυνση στη δίπλα πόλη. Έτσι μπορώ να επιλέξω και το point που θέλω σε αυτή την πόλη Απ ότι έψαξα δε βλέπω να δημιουργείται κανένα πρόβλημα με αυτό. Εννοώ να πάει κανένα πακέτο στην εικονική διεύθυνση. (εκτός αν κάνω εγώ γκάφα και επιλέξω την εικονική διεύθυνση χωρίς να επιλέξω Point) Σωστό το σκεπτικό μου; Τώρα μπορεί εγώ να μπερδεύομαι, αλλά γιατί να σκέφτεσαι ότι θα βάλεις μια εικονική διεύθυνση κτλπ. Εσύ ότι θέλεις διεύθυνση βάζεις, δεν σου ζητάει κάποιος κάποια επιβεβαίωση γι αυτό. Στην ουσία κάνε μια παραγγελία και διεύθυνση βάλε απλά εκεί που θες να πάει. Μόλις βάζεις νομίζω το ΤΚ τότε σου εμφανίζει και τα αντίστοιχα Skroutz Point.
Neptu Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 29 λεπτά πριν, teoqq είπε Τώρα μπορεί εγώ να μπερδεύομαι, αλλά γιατί να σκέφτεσαι ότι θα βάλεις μια εικονική διεύθυνση κτλπ. Εσύ ότι θέλεις διεύθυνση βάζεις, δεν σου ζητάει κάποιος κάποια επιβεβαίωση γι αυτό. Στην ουσία κάνε μια παραγγελία και διεύθυνση βάλε απλά εκεί που θες να πάει. Μόλις βάζεις νομίζω το ΤΚ τότε σου εμφανίζει και τα αντίστοιχα Skroutz Point. έχοντας την πραγματική μου διεύθυνση δε μου επιτρέπει να επιλέξω point διότι το κοντινότερο είναι σε άλλη πόλη. Points δε μπορώ να επιλέξω στο άσχετο. Αν εγώ θέλω να στείλω κάτι σε point στην Πάτρα, δε μπορώ. Για να μου το επιτρέψει πρέπει να έχω περάσει μια διεύθυνση Πάτρας. Μου φαίνεται λίγο βλακεία το σύστημα τους. Για΄τι να μη μπορώ να επιλέξω όποιο Point Θέλω και να μου επιτρέπει μόνο όσα είναι στην πόλη μου; τεσπα, έβαλα μια διεύθυνση άκυρη και μ αφήνει να επιλέξω όποιο point θέλω σε αυτή την Πόλη. Είναι οκ ο τρόπος ή μπορεί να γίνει αλλιώς;
SabotazNic Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Neptu είπε έχοντας την πραγματική μου διεύθυνση δε μου επιτρέπει να επιλέξω point διότι το κοντινότερο είναι σε άλλη πόλη. Points δε μπορώ να επιλέξω στο άσχετο. Αν εγώ θέλω να στείλω κάτι σε point στην Πάτρα, δε μπορώ. Για να μου το επιτρέψει πρέπει να έχω περάσει μια διεύθυνση Πάτρας. Μου φαίνεται λίγο βλακεία το σύστημα τους. Για΄τι να μη μπορώ να επιλέξω όποιο Point Θέλω και να μου επιτρέπει μόνο όσα είναι στην πόλη μου; τεσπα, έβαλα μια διεύθυνση άκυρη και μ αφήνει να επιλέξω όποιο point θέλω σε αυτή την Πόλη. Είναι οκ ο τρόπος ή μπορεί να γίνει αλλιώς; Α δηλαδη δεν ειναι σαν το box που μπορεις να διαλεξεις οποιοδηποτε locker? Οπως και να εχει, αν θες να εισαι καλυμμενος στην περιπτωση που παει στην διευθυνση, γιατι δεν βαζεις την διευθυνση δουλειας
lector Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Επειδη ειναι γροθοι οι ανθρωποι, προβλεπω απο τωρα επομενο ποστ, "το δεμα μου αντι να παει στο point πηγε στην ακυρη διευθυνση που ειχα βαλει στην αλλη πολη, εξαφανιστηκε, κλπ κλπ"
BLiTzER Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εμένα μια χαρά με αφήνει να επιλέξω skroutz point οπουδήποτε θέλω, ακόμα και στην Πάτρα (μένω Αθήνα). Αυτά τα ευφάνταστα με εικονικές διευθύνσεις πρώτη φορά τα ακούω. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από BLiTzER
manolis940 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 53 λεπτά πριν, lector είπε Επειδη ειναι γροθοι οι ανθρωποι, προβλεπω απο τωρα επομενο ποστ, "το δεμα μου αντι να παει στο point πηγε στην ακυρη διευθυνση που ειχα βαλει στην αλλη πολη, εξαφανιστηκε, κλπ κλπ" Κοίτα τώρα. Αν βάζεις διεύθυνση ότι να ναι, σου φταίει μετά ο Skroutz;
lector Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, manolis940 είπε Κοίτα τώρα. Αν βάζεις διεύθυνση ότι να ναι, σου φταίει μετά ο Skroutz; Φταιει στο βαθμο που σε "αναγκαζει" να βαλεις ψευτικη διευθυνση, μη επιτρεποντας σου να επιλεξεις το point που σε βολευει. Συμφωνα βεβαια με τα λεγομενα του παραπανω συμφορουμιτη, και το λεω αυτο διοτι ο επομενος λεει οτι το επιτρεπει, δεν εχω προσωπικη εμπειρια με το συγκεκριμενο (εχω αλλες αρνητικες εμπειριες με skroutz point ομως).
manolis940 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, lector είπε Φταιει στο βαθμο που σε "αναγκαζει" να βαλεις ψευτικη διευθυνση, μη επιτρεποντας σου να επιλεξεις το point που σε βολευει. Συμφωνα βεβαια με τα λεγομενα του παραπανω συμφορουμιτη, και το λεω αυτο διοτι ο επομενος λεει οτι το επιτρεπει, δεν εχω προσωπικη εμπειρια με το συγκεκριμενο (εχω αλλες αρνητικες εμπειριες με skroutz point ομως). Και εγώ θυμάμαι ότι στην τελευταία παραγγελία με άφησε κανονικά ενώ έβαλα σαν διεύθυνση το χωριό μου, να επιλέξω locker στο Ηράκλειο. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει.
ringboy Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι και αν σου αρεσει. Παραλαβη απο μερα σε μερα συμφωνα με τις ειδοποιησεις και φτασαμε να πληρωνω συνδρομη, και να κοντευω την εβδομαδα για να παραλαβω κατι που το καταστημα παρεδωσε εγκαιρα. Δεν μιλαμε για κορφοβουνι αλλα για το κεντρο της Θεσσαλονικης. Και παραλαβη Σαββατο, που καλοκαιριατικα ολοι λειπουνε απο το σπιτι (αν τελικα παραλαβω) και που ηδη χρειαζομουνα την παραγγελια και δεν την εχω. Κατα τα αλλα πριμιουμ επι πληρωμη υπηρεσια, και αν σου αρεσει. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από ringboy 1
teot Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 4 ώρες πριν, ringboy είπε Αυτο ειναι και αν σου αρεσει. Παραλαβη απο μερα σε μερα συμφωνα με τις ειδοποιησεις και φτασαμε να πληρωνω συνδρομη, και να κοντευω την εβδομαδα για να παραλαβω κατι που το καταστημα παρεδωσε εγκαιρα. Δεν μιλαμε για κορφοβουνι αλλα για το κεντρο της Θεσσαλονικης. Και παραλαβη Σαββατο, που καλοκαιριατικα ολοι λειπουνε απο το σπιτι (αν τελικα παραλαβω) και που ηδη χρειαζομουνα την παραγγελια και δεν την εχω. Κατα τα αλλα πριμιουμ επι πληρωμη υπηρεσια, και αν σου αρεσει. Σε αντιστοιχη περίπτωση πριν ένα δίμηνο... που καθε μερα μου άλλαζε την ημερομηνία, επικοινώνησα μεσω chat και αφου ζορισα το ΑΙ οτι θελω να μιλησω με άνθρωπο γιατι καθε μέρα μου έλεγε το ίδιο ποιημα οτι εχει παραλάβει η courier και θα ερθει .... αποφανθηκαν οτι το δεμα έχει χαθει και θα γινει νέα αποστολη, όπως και εγινε και την επόμενη μέρα παρέλαβα.
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Με προϊοντα απο εξωτερικο τι γινεται? Δεν υπαρχουν δωρεαν μεταφορικα ετσι? Εδω που λεει οτι θελει 35 ευρω για δωρεαν μεταφορικα ακομα και για skroutz point.
BLiTzER Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Μάλλον είναι ανάλογα το κατάστημα. Μου έχει τύχει πχ να μην έχει δωρεάν μεταφορικά, ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.
imvrios Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 μμ Μπορεί κάποιος που έχει Plus να μου πει κάποιος αν το κάνει και σε εσάς: πρώτη φορά έκανα εγγραφή φέτος τον Αύγουστο στο Plus. Στο κομμάτι του Supermarket γενικά το Skroutz υστερεί. Στην περιοχή μου (Αθήνα κοντά στο κέντρο) μου δίνει μόνες επιλογές το MyMarket και το e-fresh (που ας το χαρακτηρίσουμε γενικά ως αστείο). Δε φτάνει που δεν έχει τις μεγαλύτερες αλυσίδες, ανεξήγητα και από αυτές που έχει δε διαθέτει όλα τα είδη των e-shop τους. Τέσπα, την πρώτη φορά βρήκα αρκετά είδη από MyMarket για να φτάσω τα 40€ και να πάρω δωρεάν μεταφορικά. Και μου δίνει κουπόνι 10€ για τα πρώτα ψώνια. Ψώνισα χθες 3η φορά, πάλι από MyMarket και μου δίνει κουπόνι 5€ για επόμενη αγορά εντός 14 ημερών. Το χρησιμοποίησα σήμερα παραδόξως στο e-fresh. Και μου έδωσε ξανά κουπόνι 5€ για επόμενη αγορά εντός 14 ημερών. Και στα θετικά, παρότι το κουπόνι έριχνε την αξία αγοράς κάτω από τα 40€, μου άφησε τα δωρεάν μεταφορικά. Με παράδοση την επόμενη ημέρα ακόμα και μεταξύ 07:00-08:30 εάν ήθελα. Όσοι αγοράζετε από Supermarket μέσω Skroutz, δίνει και σε εσάς; Σε βάθος χρόνου, όσοι είστε παλαιότερα μέλη με ποια συχνότητα σας δίνει κουπόνια; Συνεχίζει ή το σταματάει κάποια στιγμή; Πάντως το κομμάτι του Supermarket στο Skroutz θέλει μεγάλη βελτίωση, να προσθέσει και άλλες αλυσίδες και να διαθέτει όλα τα είδη τους. Τα δωρεάν μεταφορικά είναι οκ και αν χρειαστεί ας θυσιάσει σε ένα βαθμό τα κουπόνια. Με αυτά κι αυτά, η συνδρομή του πρώτου χρόνου βγήκε στον ένα, ενάμιση μήνα.
Arkin Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Πρώτη φορά σήμερα έλαβα παραγγελία που έλειπαν 3 προϊόντα. Σε 2 λεπτά κάνω αίτημα να τα στείλουν και σε 20 λεπτά είχα τα χρήματα μου πίσω για αυτα τα προϊόντα. Ήταν φαγώσιμα οπότε λογικά το κατάστημα δεν θα τα είχε παρόλο που έδειχναν διαθέσιμα στο καλάθι. Ξεγνοιασιά θέλει ο κόσμος στο τέλος και το skroutz παρόλο τα άσχημα του στην προσφέρει στον υπερθετικό βαθμό. Ξέρεις ότι ότι και να πάει στραβά θα σε καλύψει και δεν θα χάσεις τα χρήματα σου.
konstantinos77g Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Προσωπικά το Skroutz Plus το έχω για να γλυτώσω γενικά να κάνω καταγγελίες στους φοβερούς Έλληνες επιχειρηματίες... Και είμαι Full ικανοποιημένος πάνω από 2 χρόνια σε όλα τα επίπεδα!! Λοιπόν για πείτε μου ρε παιδιά τι κάνω σε αυτή την περίπτωση... Γιατί στα 22+ χρόνια που ψωνίζω από όλο τον πλανήτη τέτοια κατάσταση δεν έχω ξανά αντιμετωπίσει... Λοιπόν στα γρήγορα για να μη σας ταλαιπωρώ... Έχει κάνα μήνα που αρπάχτηκα με την Courierου της ACS, αυτό είναι κάτι συνηθισμένο, το έχετε ζήσει όλοι... 😉 Από εκείνη την ημέρα ότι δέμα μου έρχεται γενικά μέσω της ACS και τα περισσότερα μέσω Skroutz, χωρίς καμία ειδοποίηση και εννοείται πώς δεν είναι κανένας σπίτι, έρχεται οι Courierou και τα πετάει άντε να πω ότι τα αφήνει στην είσοδο της αυλής, μπροστά από τον δρόμο!! (Σας επισυνάπτω και φωτογραφία για να καταλάβετε...) Είμαι επαρχία αλλά κωμόπολη, βλέπετε κάτι χωράφια, ο δρόμος φαίνεται μικρός αλλά είναι πολυσύχναστος γιατί στα 30 μέτρα είναι η κεντρική λεωφόρος οπότε καταλαβαίνετε τι κόσμος περνάει... Τι μπορώ να κάνω;;; Γνωρίζω πάνω κάτω στα χρόνια που ψωνίζω online τι μπορώ να κάνω, αλλά ανάλογη περίπτωση δεν θυμάμαι να έχω πετύχει... Και μήπως μάθω κάτι καινούργιο... Εννοείται έχω στείλει ήδη αίτημα στο Skroutz και αναμένω απάντηση!! Thank U!! 😊😉 Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από konstantinos77g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα