michalis412 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:36 μμ 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Υπαρχει καμια παγιδα στα παραπανω; 4 ατοκες δοσεις δεν ειναι και ασχημα.. καμια παγιδα με klarna που εχω χρησιμοποιησει εγω αρκετες φορες 1
Witcher1st Δημοσ. Παρασκευή στις 10:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:28 μμ 1 hour ago, michalis412 said: καμια παγιδα με klarna που εχω χρησιμοποιησει εγω αρκετες φορες Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη.
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 10:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:38 μμ 8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη. Κερδιζουν και μονο με την αγορα που κανεις. Αν δεν εδιναν τις ατοκες δεν θα αγοραζες αρα 100% χαμενα λεφτα. 4 ατοκες ειναι οχι 30 οποτε θα παρουν τα λεφτα τους γρηγορα θα παρεις και εσυ το προϊον που θελεις και δεν μπορεις να αγορασεις αμεσα οποτε win-win και για τους 2. Δεν χρειαζεται παντου να υπαρχει παγιδα. Οπως και το skroutz wallet με το 3% στα 1000 ευρω αγορα δεν ειναι καθολου ασχημα ουτε εκει υπαρχει παγιδα.
darkmatinee Δημοσ. Παρασκευή στις 10:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:52 μμ 22 minutes ago, Witcher1st said: Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη. Χρεώνουν 7-8% προμήθεια ενώ με κάρτα η προμήθεια είναι 1-2%. Και τα λεφτά ο έμπορος τα παίρνει τμηματικά, όχι όλα μαζί.
Witcher1st Δημοσ. Σάββατο στις 01:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:15 μμ 14 hours ago, darkmatinee said: Χρεώνουν 7-8% προμήθεια ενώ με κάρτα η προμήθεια είναι 1-2%. Και τα λεφτά ο έμπορος τα παίρνει τμηματικά, όχι όλα μαζί. 0% λεει προμηθεια. 14 hours ago, Arkin said: Κερδιζουν και μονο με την αγορα που κανεις. Αν δεν εδιναν τις ατοκες δεν θα αγοραζες αρα 100% χαμενα λεφτα. 4 ατοκες ειναι οχι 30 οποτε θα παρουν τα λεφτα τους γρηγορα θα παρεις και εσυ το προϊον που θελεις και δεν μπορεις να αγορασεις αμεσα οποτε win-win και για τους 2. Δεν χρειαζεται παντου να υπαρχει παγιδα. Οπως και το skroutz wallet με το 3% στα 1000 ευρω αγορα δεν ειναι καθολου ασχημα ουτε εκει υπαρχει παγιδα. Το skroutz θα παρει τα λεφτα οχι η klarna ή η tbi bank.
teoqq Δημοσ. Σάββατο στις 08:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:16 μμ Φαντάζομαι ο φίλος εννοεί την προμήθεια που παίρνει η κλαρνα από το κατάστημα. Γενικά για τον πελάτη μόνο θετικά έχει η κλαρνα, δηλαδή και εγώ που έχω κάνει 2-3 συναλλαγές όλα θετικά μου ήταν. 1
sdikr Δημοσ. χθες στις 03:13 μμ Δημοσ. χθες στις 03:13 μμ (επεξεργασμένο) On 03/10/2025 at 18:29, Witcher1st said: Υπαρχει καμια παγιδα στα παραπανω; 4 ατοκες δοσεις δεν ειναι και ασχημα.. Αν πληρώσεις τις δόσεις στην ώρα σου όλα μια χαρά. αυτοί θα τα πάρουν απο τον έμπορο και εκείνος τα βάζει στην τιμή του προϊόντος για όλους. Προσθήκη, στην Κλαρνα αυτά, στους άλλους έχει χρέωση ανα δόση Επεξ/σία χθες στις 03:15 μμ από sdikr
fmarkos Δημοσ. χθες στις 04:00 μμ Δημοσ. χθες στις 04:00 μμ 45 λεπτά πριν, sdikr είπε Αν πληρώσεις τις δόσεις στην ώρα σου όλα μια χαρά. αυτοί θα τα πάρουν απο τον έμπορο και εκείνος τα βάζει στην τιμή του προϊόντος για όλους. Προσθήκη, στην Κλαρνα αυτά, στους άλλους έχει χρέωση ανα δόση Η Κλάρμα έχει μέχρι 3 δώσεις ή πληρωμή τον επόμενο μήνα χωρίς καμία επιβάρυνση. Για πάνω από 3 δώσεις επιλέγεις κάποια από τις υπόλοιπες επιλογές με την ανάλλογη επιβάρυνση.
Witcher1st Δημοσ. χθες στις 04:40 μμ Δημοσ. χθες στις 04:40 μμ 1 hour ago, sdikr said: Αν πληρώσεις τις δόσεις στην ώρα σου όλα μια χαρά. αυτοί θα τα πάρουν απο τον έμπορο και εκείνος τα βάζει στην τιμή του προϊόντος για όλους. Προσθήκη, στην Κλαρνα αυτά, στους άλλους έχει χρέωση ανα δόση Και tbi bank το ιδιο ποσο βγαινει συμφωνα με την φωτογραφια. Στην alpha bank βγαινει 1.50 ευρω παραπανω, λογικα 50 λεπτα η δοση.
sdikr Δημοσ. χθες στις 04:59 μμ Δημοσ. χθες στις 04:59 μμ 17 minutes ago, Witcher1st said: Και tbi bank το ιδιο ποσο βγαινει συμφωνα με την φωτογραφια. Στην alpha bank βγαινει 1.50 ευρω παραπανω, λογικα 50 λεπτα η δοση. tbl 1 ευρώ ανα δόση 58 minutes ago, fmarkos said: Η Κλάρμα έχει μέχρι 3 δώσεις ή πληρωμή τον επόμενο μήνα χωρίς καμία επιβάρυνση. Για πάνω από 3 δώσεις επιλέγεις κάποια από τις υπόλοιπες επιλογές με την ανάλλογη επιβάρυνση. Δεν κατάλαβες, λέω τι γίνεται αν δεν πληρώσεις την δόση στην ώρα της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα