michalis412 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Υπαρχει καμια παγιδα στα παραπανω; 4 ατοκες δοσεις δεν ειναι και ασχημα.. καμια παγιδα με klarna που εχω χρησιμοποιησει εγω αρκετες φορες 1
Witcher1st Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 hour ago, michalis412 said: καμια παγιδα με klarna που εχω χρησιμοποιησει εγω αρκετες φορες Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη.
Arkin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη. Κερδιζουν και μονο με την αγορα που κανεις. Αν δεν εδιναν τις ατοκες δεν θα αγοραζες αρα 100% χαμενα λεφτα. 4 ατοκες ειναι οχι 30 οποτε θα παρουν τα λεφτα τους γρηγορα θα παρεις και εσυ το προϊον που θελεις και δεν μπορεις να αγορασεις αμεσα οποτε win-win και για τους 2. Δεν χρειαζεται παντου να υπαρχει παγιδα. Οπως και το skroutz wallet με το 3% στα 1000 ευρω αγορα δεν ειναι καθολου ασχημα ουτε εκει υπαρχει παγιδα.
darkmatinee Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 22 minutes ago, Witcher1st said: Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη. Χρεώνουν 7-8% προμήθεια ενώ με κάρτα η προμήθεια είναι 1-2%. Και τα λεφτά ο έμπορος τα παίρνει τμηματικά, όχι όλα μαζί. 1
Witcher1st Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 14 hours ago, darkmatinee said: Χρεώνουν 7-8% προμήθεια ενώ με κάρτα η προμήθεια είναι 1-2%. Και τα λεφτά ο έμπορος τα παίρνει τμηματικά, όχι όλα μαζί. 0% λεει προμηθεια. 14 hours ago, Arkin said: Κερδιζουν και μονο με την αγορα που κανεις. Αν δεν εδιναν τις ατοκες δεν θα αγοραζες αρα 100% χαμενα λεφτα. 4 ατοκες ειναι οχι 30 οποτε θα παρουν τα λεφτα τους γρηγορα θα παρεις και εσυ το προϊον που θελεις και δεν μπορεις να αγορασεις αμεσα οποτε win-win και για τους 2. Δεν χρειαζεται παντου να υπαρχει παγιδα. Οπως και το skroutz wallet με το 3% στα 1000 ευρω αγορα δεν ειναι καθολου ασχημα ουτε εκει υπαρχει παγιδα. Το skroutz θα παρει τα λεφτα οχι η klarna ή η tbi bank.
teoqq Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Φαντάζομαι ο φίλος εννοεί την προμήθεια που παίρνει η κλαρνα από το κατάστημα. Γενικά για τον πελάτη μόνο θετικά έχει η κλαρνα, δηλαδή και εγώ που έχω κάνει 2-3 συναλλαγές όλα θετικά μου ήταν. 1
sdikr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 03/10/2025 at 18:29, Witcher1st said: Υπαρχει καμια παγιδα στα παραπανω; 4 ατοκες δοσεις δεν ειναι και ασχημα.. Αν πληρώσεις τις δόσεις στην ώρα σου όλα μια χαρά. αυτοί θα τα πάρουν απο τον έμπορο και εκείνος τα βάζει στην τιμή του προϊόντος για όλους. Προσθήκη, στην Κλαρνα αυτά, στους άλλους έχει χρέωση ανα δόση Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από sdikr
fmarkos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 45 λεπτά πριν, sdikr είπε Αν πληρώσεις τις δόσεις στην ώρα σου όλα μια χαρά. αυτοί θα τα πάρουν απο τον έμπορο και εκείνος τα βάζει στην τιμή του προϊόντος για όλους. Προσθήκη, στην Κλαρνα αυτά, στους άλλους έχει χρέωση ανα δόση Η Κλάρμα έχει μέχρι 3 δώσεις ή πληρωμή τον επόμενο μήνα χωρίς καμία επιβάρυνση. Για πάνω από 3 δώσεις επιλέγεις κάποια από τις υπόλοιπες επιλογές με την ανάλλογη επιβάρυνση.
Witcher1st Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 hour ago, sdikr said: Αν πληρώσεις τις δόσεις στην ώρα σου όλα μια χαρά. αυτοί θα τα πάρουν απο τον έμπορο και εκείνος τα βάζει στην τιμή του προϊόντος για όλους. Προσθήκη, στην Κλαρνα αυτά, στους άλλους έχει χρέωση ανα δόση Και tbi bank το ιδιο ποσο βγαινει συμφωνα με την φωτογραφια. Στην alpha bank βγαινει 1.50 ευρω παραπανω, λογικα 50 λεπτα η δοση.
sdikr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 17 minutes ago, Witcher1st said: Και tbi bank το ιδιο ποσο βγαινει συμφωνα με την φωτογραφια. Στην alpha bank βγαινει 1.50 ευρω παραπανω, λογικα 50 λεπτα η δοση. tbl 1 ευρώ ανα δόση 58 minutes ago, fmarkos said: Η Κλάρμα έχει μέχρι 3 δώσεις ή πληρωμή τον επόμενο μήνα χωρίς καμία επιβάρυνση. Για πάνω από 3 δώσεις επιλέγεις κάποια από τις υπόλοιπες επιλογές με την ανάλλογη επιβάρυνση. Δεν κατάλαβες, λέω τι γίνεται αν δεν πληρώσεις την δόση στην ώρα της
geomrk Δημοσ. Πέμπτη στις 06:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:59 πμ Το Skroutz σε συνεργασία με την Εθνική έβγαλαν πιστωτική κάρτα 1
fmarkos Δημοσ. Πέμπτη στις 08:02 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:02 πμ Είναι η ιδέα μου ή τελευταία το σκρουτζ με τις παραδώσεις τα έχει γίνει λίγο μπ@#%^&λο; Παραγγέλνεις με παράδωση την επόμενη μέρα σου έρχεται μια βδομαδά μετά. Παραγγέλνεις με παράδωση σε locker σου έρχεται μήνυμα ότι δεν χωράσει σε λόκερ η παραγγελία, το βάζεις να έρθει σπίτι και έρχεται δεμά που άνετα χωράει στο κουτί. Σου στέλνουν μήνυμα πως θα έρθει δέμα, μένεις σπίτι να περιμένεις και τελικά σε πάνε για άλλη ημέρα (αφού έχεις χάσει την μέρα σου να περημένεις). Κι αυτό γίνεται μόνημα εδώ από τέλος Ιουλίου. 5
dtk-386 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:10 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:10 πμ Ισχύει. Παράγγειλα κάτι εδώ και αρκετές ημέρες και μου έχασαν το πακέτο. Μου το αντικατέστησαν, μου έδωσαν και κουπόνι 5€ ζητώντας συγνώμη αλλά στο δια ταύτα ακόμα περίμενω. Εν τω μεταξύ η πληροφόρηση του tracking είναι ότι να ναι. 1
teoqq Δημοσ. Πέμπτη στις 05:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:30 μμ Τρελάθηκε το αφεντικό και να δίνει τζάμπα 😅 (για τα καταστήματα είναι) Γίνε τώρα συνεργάτης του Skroutz & επωφελήσου από την super έκπτωση! Κάνοντας την εγγραφή σου στο Skroutz μέχρι τις 31/10, αποκτάς πρόσβαση σε όλα τα προνόμια του ετήσιου βασικού πακέτου συνεργασίας με έκπτωση 100€. Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 8/10/2025 μέχρι 31/10/2025. Η προωθητική ενέργεια ισχύει αποκλειστικά και μόνο για νέες συνεργασίες και δεν ισχύει για ήδη υπάρχουσες ή για ανανέωση ετήσιας συνδρομής. Η τελική τιμή της ετήσιας συνδρομής μετά την έκπτωση των 100€ καθορίζεται στα 372€ (αντί της αρχικής τιμής των 496€), συμπεριλαμβανομένου 24% ΦΠΑ. Η προσφορά ισχύει για τις πρώτες 50 νέες αιτήσεις εγγραφής στο Skroutz. Σχετικά με τα tracking που λέτε, το μόνο κακό που έχω να πέι είναι για το tracking του Skroutz Last Mile είναι ότι να ναι. Σήμερα είχα 2 περιπτώσεις πελατών που κάλεσαν για να μάθουν για το δέμα τους, και μπήκα για να δω που είναι και πραγματικά δεν δείχνει κανένα βήμα πέρα της παραλαβής του δέματος από το κατάστημα. Επίσης δεν γράφει από που ξεκίνησε, τουλάχιστον ο πελάτης να ξέρει ότι το έκανε παραγγελία από την μια πλευρά της Ελλάδος στην άλλη.
dtk-386 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:33 μμ εγώ το ακύρωσα δυστυχώς. περίμενα σχεδόν 2 εβδομάδες. φτάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα