Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, αυτό που με εκνευρίζει στα προϊόντα που έχει αφαιρεθεί το redirection είναι ότι πολλές φορές θέλω να δω πληροφορίες για τα προϊόντα και αυτές που αναφέρει το Skroutz είναι περιορισμένες, οπότε αναγκάζομαι να γκουγκλάρω! Φανταστείτε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν τις είχαν και τα περισσότερα καταστήματα οπότε αναγκαζόμουν να κάνω ένα πέρασμα σε αρκετά από τα καταστήματα για να μπορέσω να τις εντοπίσω (και όχι πάντα).

Εν τω μεταξύ δεν το συζητάω, ειδικά στα συμπληρώματα δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για τις δοσολογίες, ούτε για τα συστατικά των προϊόντων, πόσο πίσω είμαστε σε αυτό το κομμάτι σε σχέση με τις σελίδες του εξωτερικού.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης η απόλυτη τρέλα είναι ότι πλέον αν δεν μπεις στο προϊόν δεν βλέπεις την χαμηλότερη τιμή.

Δηλαδή κάνεις αναζήτηση στο Skroutz και μετά η τιμή που σου βγάζει (πριν μπεις στο προϊόν) είναι από το κατάστημα που είναι στο buy-box (buy-box = αυτό που σου βγάζει ο skroutz απο επιλογή όταν μπεις μεσα) όπου τις περισσότερες φορές είναι το κατάστημα που έχει το προϊόν στο SkroutzHub δηλαδη στην αποθήκη τους. Το αστείο σε αυτό είναι ότι η τιμή είναι αρκετά πάνω από την χαμηλότερη οπότε κάποιος που δεν ξέρει μπορεί από την αναζήτηση και μόνο να το παρατήσει και να μην μπει μεσα.

Απίστευτοι...

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, CakeNet είπε

Πάντως, αυτό που με εκνευρίζει στα προϊόντα που έχει αφαιρεθεί το redirection είναι ότι πολλές φορές θέλω να δω πληροφορίες για τα προϊόντα και αυτές που αναφέρει το Skroutz είναι περιορισμένες, οπότε αναγκάζομαι να γκουγκλάρω! Φανταστείτε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν τις είχαν και τα περισσότερα καταστήματα οπότε αναγκαζόμουν να κάνω ένα πέρασμα σε αρκετά από τα καταστήματα για να μπορέσω να τις εντοπίσω (και όχι πάντα).

Εν τω μεταξύ δεν το συζητάω, ειδικά στα συμπληρώματα δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για τις δοσολογίες, ούτε για τα συστατικά των προϊόντων, πόσο πίσω είμαστε σε αυτό το κομμάτι σε σχέση με τις σελίδες του εξωτερικού.

Εδώ δεν είναι ικανοί να δώσουν τις σωστές διαστασεις και βάρος ενός αντικειμένου για να υπολογιστούν σωστά τα μεταφορικά. Θα δώσουν περιγραφή; 😆

23 ώρες πριν, kalliosmanos είπε

Όπως είναι η τελευταία εικόνα απλά λείπει το ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αυτόματης συνδρομής. Έχει μόνο το όροι και προϋποθέσεις... Τι να πω 

Μήπως δεν την έχεις ενεργοποιήσει καθόλου; Τι να πω; Ενημέρωσε μας όταν έχεις νέα :)

Στις 12/10/2024 στις 3:18 ΜΜ, mindreader είπε

Ευχομαι απο καρδιας, να πετυχει το εγχειρημα της απεξαρτησης απο το skroutz.

Εχει δυσαρεστησει πολυ και πολλους. Δεν ειναι ανεφικτο.

Όσο δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εναλλακτική είναι δυστυχώς. Οι αντίπαλοι έχουν κάποια καλά σε σχέση με το skroutz αλλά έχουν και χρόνιες παθογένειες που δεν μπορούν και εκείνοι να λύσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/10/2024 στις 11:31 ΠΜ, teoqq είπε

Επίσης η απόλυτη τρέλα είναι ότι πλέον αν δεν μπεις στο προϊόν δεν βλέπεις την χαμηλότερη τιμή.

Δηλαδή κάνεις αναζήτηση στο Skroutz και μετά η τιμή που σου βγάζει (πριν μπεις στο προϊόν) είναι από το κατάστημα που είναι στο buy-box (buy-box = αυτό που σου βγάζει ο skroutz απο επιλογή όταν μπεις μεσα) όπου τις περισσότερες φορές είναι το κατάστημα που έχει το προϊόν στο SkroutzHub δηλαδη στην αποθήκη τους. Το αστείο σε αυτό είναι ότι η τιμή είναι αρκετά πάνω από την χαμηλότερη οπότε κάποιος που δεν ξέρει μπορεί από την αναζήτηση και μόνο να το παρατήσει και να μην μπει μεσα.

Απίστευτοι...

Το παρατήρησα κι εγω αλλά συμβαίνει αν έχεις το σορτάρισμα στα "Προτεινόμενα"

Αν το πας με "Αύξουσα τιμή" στα δείχνει με τη χαμηλότερη

Επεξ/σία από somt
  • Like 1
Δημοσ.

Τωρα τελευταια, προτιμω να κανω τις αναζητησεις μου στο bestprice. Δεν βλεπω να του λειπει και τιποτε ουσιαστικο. Εξαλλου τα 'καλουδια' του skroutz, ειναι χρεωσεις, τερτιπια, κορδελες και απο τη μυγα ξυγκι.

Βλεπω οτι το Bestprice, δεν ειναι 'αδειο' οπως ηταν παλια, ουτε 'χωρις κριτικες' κλπ. Μου θυμιζει το skroutz του παλιου καλου καιρου. Και με το απαραιτητο redirection φυσικα.

Και οπως ειπα, ειδικα οι νεες γενιες, ρωτηστε, προφανως εχουν ακουσει για το skroutz αλλα μαντεψτε, χρησιμοποιουν bestprice.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mindreader είπε

Τωρα τελευταια, προτιμω να κανω τις αναζητησεις μου στο bestprice. Δεν βλεπω να του λειπει και τιποτε ουσιαστικο. Εξαλλου τα 'καλουδια' του skroutz, ειναι χρεωσεις, τερτιπια, κορδελες και απο τη μυγα ξυγκι.

Βλεπω οτι το Bestprice, δεν ειναι 'αδειο' οπως ηταν παλια, ουτε 'χωρις κριτικες' κλπ. Μου θυμιζει το skroutz του παλιου καλου καιρου. Και με το απαραιτητο redirection φυσικα.

Και οπως ειπα, ειδικα οι νεες γενιες, ρωτηστε, προφανως εχουν ακουσει για το skroutz αλλα μαντεψτε, χρησιμοποιουν bestprice.

Όσον αφορά όμως το grouping σε πολλά προϊόντα πονάει αρκετά. 😐

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ δεν εμπιστεύτηκα το bestprice.
Με φοβίζει που στα μάτια μου τα καταστήματα που εμφανίζονται πρώτα στα προιόντα που ενδιαφέρομαι φαίνονται αναξιόπιστα.. 
Ειδικά στα iphone που κοιτούσα, αυτό που κάνουν με άλλη τιμή λιανικής και 24%+ πάνω για τιμή τιμολογίου(ώστε να αφαιρέσουν το φπα και να πάρουν τα ίδια λεφτά) είναι τρελή απάτη. Δε θα το δεις αυτό σε κατάστημα του σκρουτζ.

Δημοσ.
23 minutes ago, KenJiNx said:

Ποτέ δεν εμπιστεύτηκα το bestprice.
Με φοβίζει που στα μάτια μου τα καταστήματα που εμφανίζονται πρώτα στα προιόντα που ενδιαφέρομαι φαίνονται αναξιόπιστα.. 
Ειδικά στα iphone που κοιτούσα, αυτό που κάνουν με άλλη τιμή λιανικής και 24%+ πάνω για τιμή τιμολογίου(ώστε να αφαιρέσουν το φπα και να πάρουν τα ίδια λεφτά) είναι τρελή απάτη. Δε θα το δεις αυτό σε κατάστημα του σκρουτζ.

Δεν το καταλαβα αυτο;

Για πες για iphone και bestprice γιατι μελος της οικογενειας θα προχωρησει σε τετοια αγορα;;;

1 hour ago, manolis940 said:

Όσον αφορά όμως το grouping σε πολλά προϊόντα πονάει αρκετά. 😐

Τι θα πει grouping προιοντων; Δεν το χρειαστηκα ποτε, τοσα χρονια. Μονο στο shein βαζω στο καλαθι, οτι θες απο ανομοιογενη πραγματα. Ειπε κανεις στο skroutz οτι θελουμε κανενα καλαθι; Και για αυτο καλαθι πρεπει να πιει το αιμα με καλαμακι; Δεν το καταλαβα αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, mindreader said:

Δεν το καταλαβα αυτο;

Για πες για iphone και bestprice γιατι μελος της οικογενειας θα προχωρησει σε τετοια αγορα;;;

Κι εγώ κοιτάω για iphone 15 pro max 256 , με αγορά τιμολογιού 39α. Αν δεις στο bestprice οι χαμηλότερες τιμές παίζουν στα 1120€... Αυτά τα καταστήματα όμως, μέσα στη σελίδα τους αναφέρουν ότι η τιμή αυτή είναι μόνο για λιανική πώληση, ενώ η τιμή για αγορά με τιμολόγιο είναι πολύ πιο πάνω. 
image.png.a1bcf7ab19776bada635c15b3b7ddb36.png image.png.094eb824fce6fabe41e9061f3dab7271.png

και μόνο που το bestprice αφήνει τέτοιες παράνομες πρακτικές να διαφημίζονται στη πλατφόρμα του είναι αποτρεπτικό από εμένα..

Τώρα, αν δε σε ενδιαφέρει η αγορά με τιμολογίο, και θέλεις να ρισκάρεις, παραγγέλνεις από αυτά τα μαγαζάκια της πλάκας.
Βγήκαμε offtopic όμως, με μια αναζήτηση τα καταστήματα αυτά στο Insomnia θα βρεις κι άλλα posts που το αναφέρουν

Επεξ/σία από KenJiNx
Δημοσ.
Just now, KenJiNx said:

Κι εγώ κοιτάω για iphone 15 pro max 256 , με αγορά τιμολογιού 39α. Αν δεις στο bestprice οι χαμηλότερες τιμές παίζουν στα 1120€... Αυτά τα καταστήματα όμως, μέσα στη σελίδα τους αναφέρουν ότι η τιμή αυτή είναι μόνο για λιανική πώληση, ενώ η τιμή για αγορά με τιμολόγιο είναι πολύ πιο πάνω. 
image.png.a1bcf7ab19776bada635c15b3b7ddb36.png image.png.094eb824fce6fabe41e9061f3dab7271.png

και μόνο που το bestprice αφήνει τέτοιους απατεώνες να διαφημίζονται στη πλατφόρμα του είναι αποτρεπτικό από εμένα..

Τώρα, αν δε σε ενδιαφέρει η αγορά με τιμολογίο, και θέλεις να ρισκάρεις, παραγγέλνεις από αυτά τα μαγαζάκια της πλάκας.

Κατανοητο αυτο που λες.

Σημερα ομως, καλως-κακως,για λιανικη,το να πληρωσει καποιος 100ευρω λιγοτερο για το ιδιο κινητο,ειναι σημαντικο.

Τωρα ως επαγγελματιας, μπορει οντως να εχεις δικιο.

Αλλα για τον πελατη λιανικης, ξεκαθαρα θα μιλησει η τσεπη του.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mindreader είπε

Τι θα πει grouping προιοντων;

Ότι το ίδιο προϊόν δεν εμφανίζεται ως ένα, έτσι ώστε να πατάς σε αυτό και να βλέπεις τα διαθέσιμα καταστήματα:

https://www.bestprice.gr/cat/6634/eidh-ektakths-anagkhs.html?q=κουβέρτα+αντιπυρική

image.png.5ce26fd092583de2ce037e894c260397.png

Δεν θα το δεις να συμβαίνει στις πολύ γνωστές κατηγορίες προϊόντων όπως τα κινητά, pc -parts και άλλα. Ωστόσο σε λιγότερο δημοφιλή προϊόντα είναι ο κανόνας.

Αν το παραπάνω σου φαίνεται πολύ εξεζητημένο δες και την αναζήτηση για πολύμπριζο.
https://www.bestprice.gr/cat/3493/power-strips.html?qo=πολύμπριζο&qid=9OCUZVP_mkr&from=search

Δημοσ.
24 minutes ago, manolis940 said:

Ότι το ίδιο προϊόν δεν εμφανίζεται ως ένα, έτσι ώστε να πατάς σε αυτό και να βλέπεις τα διαθέσιμα καταστήματα:

https://www.bestprice.gr/cat/6634/eidh-ektakths-anagkhs.html?q=κουβέρτα+αντιπυρική

Δεν θα το δεις να συμβαίνει στις πολύ γνωστές κατηγορίες προϊόντων όπως τα κινητά, pc -parts και άλλα. Ωστόσο σε λιγότερο δημοφιλή προϊόντα είναι ο κανόνας.

Αν το παραπάνω σου φαίνεται πολύ εξεζητημένο δες και την αναζήτηση για πολύμπριζο.
https://www.bestprice.gr/cat/3493/power-strips.html?qo=πολύμπριζο&qid=9OCUZVP_mkr&from=search

Μαλιστα, καταλαβα.

Πως γινεται, σε αλλες κατηγοριες να κανει grouping και σε αλλες οχι; Εννοω, οτι ή σε ολα ή πουθενα, αυτο ειναι το λογικο, και τεχνικα παλι δεν το καταλαβαινω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Αυτό είναι και το τεράστιο πρόβλημα στο Shopflix. Εκεί βέβαια είναι το χάος διότι το XML που έχουν όλα τα καταστήματα με το XML που θέλει το Shopflix έχει διαφορές με αποτέλεσμα να δημιουργεί 3-4-5 προϊόντα ενώ στην ουσία είναι το ίδιο. Εκεί υπάρχιε και θέμα και με τη διαθεσιμότητα καθώς παρατηρώ αρκετά προϊόντα που τα έχω άμεσα διαθέσιμα δεν τα αναφέρει έτσι και αναγκάζομαι να το κάνω manual. Αυτό είναι ένα θετικό στο Shopflix (αν μπορείς να το πεις θετικό) ότι μπορώ ανα πάσα ώρα και στιγμή να αλλάξω διαθεσιμότητα/ποσότητα/όνομα προϊόντος μόνο στο Shopflix χωρίς να πειράξω κάτι στο κατάστημά μου.

Η εμπειρία μου πάντως (αφού αναφέρθηκε) σαν κατάστημα είναι αρκετά καλή και στο bestprice και ειδικά το redirection του όλο και ανεβαίνει. Αυτό πιστεύω οφείλεται και στο Skroutz που πλέον το έχει βγάλει στα περισσότερα προϊόντα. Αλλά σε αυτό που χαίρομαι στο Bestprice είναι τουλάχιστον ακόμα και τώρα μου έρχονται mail με προσφορές. Πχ πριν λίγο έλαβα mail με -50% έκπτωση στην υπηρεσία της πιστοποίησης καταστήματος (δηλαδή που φαίνεται το κατάστημά μου ότι είναι πιστοποιημένο με gold/silver κτλπ) κάτι που μετράει στον καταναλωτή. Θα πει κάποιος ότι είναι νταβατζιλίκι αλλά το να μου λένε -50% με την τιμή να είναι τίποτα μπροστά στην γελοία υπηρεσία του Skroutz το να μπορείς να βάλεις banner στη σελίδα του καταστήματος σου και να σου ζητάνε 120€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ε πραγματικά το εκτιμώ πάρα πολύ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα, απολυτο τελειο γκρουπαρισμα, δεν νομιζω υπαρχει ουτε στο σκρουτζ. Εγω κοιταζα συχνα για αθλητικα παπουτσια, και μπορουσα να βρω ακριβως το ιδιο λισταρισμενο πολλες φορες.

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...