Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Yeah μόλις παράγγειλα κάτι με 16 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά για παραλαβή σε Point...

• Like 3
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, naimore said:

εμενα όχι, έβαλα κάτι με 16,90 και ζητάει 3ευρω ☹️

Με ενεργό skroutz plus?

Δημοσ.

Πολύ καλό αλλά όντως αφορούν μόνο μεγάλες πόλεις. Πχ αν δεν κάνω λάθος στα Χανιά και στον Άγιο Νικόλαο παίζει να μην έχει. Sorry που δεν το εξακριβώνω αλλά ο μηχανισμός αναζήτησης τους είναι για τον .....

Δημοσ.

Ισχύει όντως αυτό με την δωρεάν παράδοση άνω των 15€ σε Skroutz Box.

Εμένα μου το έβγαλε όχι στους όρους ανανέωσης αλλά στο κουμπί

Γίνε μέλος Skroutz Plus τώρα!

όταν πας να αγοράσεις ένα προϊόν.

Άσχετη ερώτηση: παίζει να βγάλουν καμιά Black Friday προσφορά στην συνδρομή;

Έχει γίνει ποτέ;

Δημοσ.
11 minutes ago, theoapo said:

Άσχετη ερώτηση: παίζει να βγάλουν καμιά Black Friday προσφορά στην συνδρομή;

Έχει γίνει ποτέ;

Μπα, ακομα και προπερσυ που την πηραμε 0,01 τη συνδρομη για 1 χρονο ηταν καλοκαιρι

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, theoapo είπε

Παίζει να βγάλουν καμιά Black Friday προσφορά στην συνδρομή;

Έχει γίνει ποτέ;

Στην πιο καλή τους περίοδο, θεωρητικά (επειδή ακολουθούν σε λιγότερο από ένα μήνα και τα Χριστούγεννα), αποκλείεται να βγάλουν τέτοια υπερ-προσφορά.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, naimore είπε

Μπα, ακομα και προπερσυ που την πηραμε 0,01 τη συνδρομη για 1 χρονο ηταν καλοκαιρι

Ονειρα θερινής νυκτός

🤣

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Jun 13, 2023  Η προσφορά έληξε στις 13 Ιουν 2023! Συνδρομή Skroutz Plus 1 χρόνου με 0,01

Επεξ/σία από naimore
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, naimore είπε

"Jun 13, 2023  Η προσφορά έληξε στις 13 Ιουν 2023! Συνδρομή Skroutz Plus 1 χρόνου με 0,01

Ναι την θυμάμαι... κάτι τέτοιοι ήλπιζα!

:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως σαν φαινεται γενικα που καποια καταστημα καλουν πισω για τον λογο επιστροφης;

Εχω κανει επιστροφη λογω μεγεθους για επιστροφη χρηματων, και εχει τυχει καταστημα να με παρει πισω και να μου πει οτι αλλαγη μεγεθους κανονικα ειναι αντικατασταση.

Απο την στιγμη που δινουμε συνδρομη plus και μπορει πχ στις 100+ παραγγελιες 5-10 να επιστραφουν ακουγεται καπως περιεργο παραπανω ελεγχος απο καθε καταστημα.

Τα καταστηματα φαινεται δεν γνωριζουν καμια πληροφορια για τους λογους επιστροφης, ολα τα διαχειριζεται η skroutz.

Επεξ/σία από simply88
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, simply88 είπε

και εχει τυχει καταστημα να με παρει πισω και να μου πει οτι αλλαγη μεγεθους κανονικα ειναι αντικατασταση.

Όταν αγοράζεις μέσω καλαθιού Σκρουτζ να συνεννοείσαι μόνο μέσω Σκρουτζ. Αν σε καλέσουν από κατάστημα ή αν επικοινωνήσουν μαζί σου για κάποιο λόγο γείωσε τους. Μου έχει τύχει κατάστημα που έχει βάλει λάθος τιμή στο σκρουτζ να με παίρνει και να μου λέει δικαιολογίες για να ακυρώσω την παραγγελία, τους είπα ναι και δεν την ακύρωσα ποτέ. 

Δημοσ.

Καταρχας οταν εχεις καποιο θεμα και τους παρεις τηλ σου απαντανε με υφακι οτι εφοσον κανατε παραγγελια μεσω σκρουτζ βγαλτε ακρη με αυτους. πχ μια φορα εκανα παραγγελια αλλα ειδα οτι ημουν κοντα στο καταστημα και τους ρωτησα αν μπορω να παω να παραλαβω απο εκει και μου ειπαν να ρωτησω σκρουτζ... ουτε καν να μου πει να ακυρωσω παραγγελια και να περασω πχ...

οσο για επιστροφες, οκ ειναι κοστος για αυτους οπως και να εχει και τους καταλαβαινω γιατι χανουν

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...