Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να αναφέρω ένα tip το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν λειτουργεί στο Support για τους καταναλωτές.

Επειδή πλέον και μέσα στο panel των καταστημάτων η επικοινωνία έχει γίνει με το να ανοίγει ένα pop up και να μιλάς με BOT, προσωπικά κάνω το εξής σε κάτι το οποίο δεν υπάρχει απάντηση: 1) Γράφω την ερώτηση που θέλω και αν δεν πάρω απάντηση που θέλω ( στα περισσότερα δηλαδή), τότε μετά την απάντηση την κάνω c/p ξανά, την ίδια ακριβώς. 2) Αυτό το κάνω 3 φορές και στην 4η φορά το BOT μου δημιουργεί αυτόματα ticket το οποίο πραγματικά σας το λέω 9/10 δέχομαι απάντηση από το Support μέσα σε 1 ώρα (για να μην πω λιγότερο).
Από εκεί και πέρα ανάλογα με το θέμα μου έρχεται και η επίλυσή του στον ανάλογο χρόνο.

• Like 5
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το support εφοσον το bot στειλει ticket απανταει πολυ γρηγορα οσες φορες το χρειαστηκα με καλυψε πολυ γρηγορα. Απλα για το bot εγω λεω στειλε το αιτημα μου στην εξυπηρετηση με λεει τι να στειλω γραφω και σε μισο λεπτο ειμαι ετοιμος. Απλα πρεπει να γραψετε να στειλει το αιτημα στην εξυπηρετηση. Μην γραψετε support θα σας πει δεν μπορει να στειλει ενω αν γραψετε στειλε στην εξυπηρετηση του skroutz θα το στειλει αμεσα. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απλα για το bot εγω λεω στειλε το αιτημα μου στην εξυπηρετηση

Δεν το σκέφτηκα αυτό, σωστός.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, konstantinos77g είπε

Κοινώς δεν ξέρει Αγγλικά... 😂😂😋😋

Το Skroutz τιμά την Ελλάδα και έχει εκπαιδεύσει ένα γνήσιο Έλλην ως bot. Είμαι σίγουρος ότι αν του πεις "πέμψον τὴν δέησίν μου πρὸς τὴν ὑπηρεσίαν." θα σε βάλει και σε προτεραιότητα. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
4 hours ago, manolis940 said:

Το Skroutz τιμά την Ελλάδα και έχει εκπαιδεύσει ένα γνήσιο Έλλην ως bot. Είμαι σίγουρος ότι αν του πεις "πέμψον τὴν δέησίν μου πρὸς τὴν ὑπηρεσίαν." θα σε βάλει και σε προτεραιότητα. 

Θα το δοκιμάσω!! 😁😁
Thanks!! 😋😋😂😂

Δημοσ.

Σας εμφανίζει και εσάς πλέον με τον νέο τρόπο τα καταστήματα στη σελίδα ενός προϊόντος?

Δηλαδή μόνο 1 τιμή από το κατάστημα που έχει το "buy-box" και μετά αναγράφει πχ "Διαθέσιμο σε 66 καταστήματα" και πρέπει να πατήσεις για να τα δεις.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, teoqq είπε

Σας εμφανίζει και εσάς πλέον με τον νέο τρόπο τα καταστήματα στη σελίδα ενός προϊόντος?

Δηλαδή μόνο 1 τιμή από το κατάστημα που έχει το "buy-box" και μετά αναγράφει πχ "Διαθέσιμο σε 66 καταστήματα" και πρέπει να πατήσεις για να τα δεις.

Μπορείς να το δείξεις σε printscreen ? 

Δημοσ.

Εγώ χτες προσπαθούσα να αγοράσω ένα προϊόν από συγκεκριμένο μαγαζί, που δεν είχε την καλύτερη τιμή, πατώντας το σχετικό κουμπί αγοράς, αλλά επέμενε να το βάζει στο καλάθι από εκείνο που είχε επιλέξει ο σκρουτζ. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος ό,τι κι αν προσπάθησα.

Δημοσ.

Να πω την αμαρτία μου επειδή είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να έχω στην επιφάνεια εργασίας του pc τίποτα, από την μια μου αρέσει να υπάρχει καθαρό UI χωρίς scroll αλλά ρε φίλε πλέον δεν βλέπεις καμία πληροφορία από τα καταστήματα παρά μόνο αν πατήσεις 2-3 click. 

Βέβαια το όλο foul είναι ότι στο buy box για να μπεις δεν αρκεί η πιο οικονομική τιμή. Αν το έλεγα με μια λέξη από το χώρο του gaming ,θα έλεγα ότι πλέον ο skroutz φτάνει σε σημείο να γίνει Pay to Win για να πάρεις περισσότερες παραγγελίες σαν κατάστημα. 

Θα ήθελα πάντως να ακούσω από κάποιον που δεν το έχει και πολυ με το ίντερνετ την απορία " που είναι όλα τα καταστήματα" αλλά αυτός τώρα που το σκέφτομαι δεν τα κοιτούσε και έκανε την αγορά του στον αυτόματο, ότι επιλογή του έδινε ο Σκρουτζ δηλαδή.

Ας δούμε πώς θα πάει και αυτό...

Δημοσ.

μάγκες το σκρουτζ δεν ειναι μόνο "που θα βρω το φτηνότερο" παρόλο που μπορείς να το κάνεις κι αυτό

έχει οργανώσει ολο το εμπόριο πίσω απο τη βιτρίνα του και ο πελάτης συναλλάσσεται με το σκρουτζ + έχει κάνει "πωλητές" τους απλούς χρήστες που με comissions τους δίνει κίνητρο να κάνουν μινι παρουσιάσεις που τις χαζεύεις ευχάριστα ετσι να δεις τι παίζει στην αγορά

φαντάζομαι το μαγαζί που βάζει στο buy box είναι αυτό που θεωρεί "το πιο συνεργάσιμο" ή ένα μειγμα τέλος πάντων αξιοπιστίας/paytowin, όποιος ξέρει κατι παραπάνω ας μας διαφωτίσει

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, somt είπε

φαντάζομαι το μαγαζί που βάζει στο buy box είναι αυτό που θεωρεί "το πιο συνεργάσιμο" ή ένα μειγμα τέλος πάντων αξιοπιστίας/paytowin, όποιος ξέρει κατι παραπάνω ας μας διαφωτίσει

Ναι, αυτό συνέβαινε όταν πατούσες το main cta για το καλάθι. Ωστόσο σου έδινε πάντα την εναλλακτική να επιλέξεις εσύ συγκεκριμένο κατάστημα σκρολάροντας προς τα κάτω και πατώντας το κουμπάκι του συγκεκριμένου καταστήματος. Πλέον αυτό δε δουλεύει. Feature, bug, δεν έχω ιδέα. Σε κάθε περίπτωση είναι σκατά user experience και δημιουργεί προβλήματα χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Για bug μου κάνει, δεν το έχω παρατηρήσει

συνήθως το αγνοώ και διαλέγω το κατάστημα που θελω

μήπως αν έσβηνες cookies και ξανά login ξεκολλούσε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, somt είπε

Πλέον αυτό που έχω παρατηρήσει σαν κατάστημα το no1 του "αλγόριθμου" του Skroutz (που πλέον πιστεύω δεν είναι τόσο τυχαίο) είναι το Skroutzhub. Σε ότι προϊόν έχει κατάστημα στις αποθήκες του Skroutz δεν μπορώ να το "κερδίσω" στο buy-box.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...