kkolios Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 17 ώρες πριν, teoqq είπε Είναι όπως παλιά που μου λεγανε, θες παραδοση αυριο να εμφανιζει ? ε στειλε το προιον στο hub μας! Οτι να ναι δηλαδη Μα αυτό δεν θέλουν να πετύχουν; Να είναι τα ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ προϊόντα στο HUB.
Neptu Δημοσ. Τετάρτη στις 10:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:59 μμ μια ερώτηση απλά για επιβεβαίωση. Στην περιοχή μου δεν έχει skroutz point. Έχει όμως σε διπλανή πόλη που εγώ είμαι κάθε μέρα λόγω δουλειάς. Οπότε με βολεύει κάποιες παραγγελίες να πηγαίνουν σε skroutz point και να περνάω να τις παίρνω. Είναι ακριβώς πάνω στο δρόμο μου. Οπότε για να με αφήσει να επιλέξω skroutz point σκέφτηκα να φτιάξω μια εικονική διεύθυνση στη δίπλα πόλη. Έτσι μπορώ να επιλέξω και το point που θέλω σε αυτή την πόλη Απ ότι έψαξα δε βλέπω να δημιουργείται κανένα πρόβλημα με αυτό. Εννοώ να πάει κανένα πακέτο στην εικονική διεύθυνση. (εκτός αν κάνω εγώ γκάφα και επιλέξω την εικονική διεύθυνση χωρίς να επιλέξω Point) Σωστό το σκεπτικό μου;
teoqq Δημοσ. Τετάρτη στις 11:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:32 μμ 31 λεπτά πριν, Neptu είπε μια ερώτηση απλά για επιβεβαίωση. Στην περιοχή μου δεν έχει skroutz point. Έχει όμως σε διπλανή πόλη που εγώ είμαι κάθε μέρα λόγω δουλειάς. Οπότε με βολεύει κάποιες παραγγελίες να πηγαίνουν σε skroutz point και να περνάω να τις παίρνω. Είναι ακριβώς πάνω στο δρόμο μου. Οπότε για να με αφήσει να επιλέξω skroutz point σκέφτηκα να φτιάξω μια εικονική διεύθυνση στη δίπλα πόλη. Έτσι μπορώ να επιλέξω και το point που θέλω σε αυτή την πόλη Απ ότι έψαξα δε βλέπω να δημιουργείται κανένα πρόβλημα με αυτό. Εννοώ να πάει κανένα πακέτο στην εικονική διεύθυνση. (εκτός αν κάνω εγώ γκάφα και επιλέξω την εικονική διεύθυνση χωρίς να επιλέξω Point) Σωστό το σκεπτικό μου; Τώρα μπορεί εγώ να μπερδεύομαι, αλλά γιατί να σκέφτεσαι ότι θα βάλεις μια εικονική διεύθυνση κτλπ. Εσύ ότι θέλεις διεύθυνση βάζεις, δεν σου ζητάει κάποιος κάποια επιβεβαίωση γι αυτό. Στην ουσία κάνε μια παραγγελία και διεύθυνση βάλε απλά εκεί που θες να πάει. Μόλις βάζεις νομίζω το ΤΚ τότε σου εμφανίζει και τα αντίστοιχα Skroutz Point.
Neptu Δημοσ. Πέμπτη στις 12:07 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:07 πμ 29 λεπτά πριν, teoqq είπε Τώρα μπορεί εγώ να μπερδεύομαι, αλλά γιατί να σκέφτεσαι ότι θα βάλεις μια εικονική διεύθυνση κτλπ. Εσύ ότι θέλεις διεύθυνση βάζεις, δεν σου ζητάει κάποιος κάποια επιβεβαίωση γι αυτό. Στην ουσία κάνε μια παραγγελία και διεύθυνση βάλε απλά εκεί που θες να πάει. Μόλις βάζεις νομίζω το ΤΚ τότε σου εμφανίζει και τα αντίστοιχα Skroutz Point. έχοντας την πραγματική μου διεύθυνση δε μου επιτρέπει να επιλέξω point διότι το κοντινότερο είναι σε άλλη πόλη. Points δε μπορώ να επιλέξω στο άσχετο. Αν εγώ θέλω να στείλω κάτι σε point στην Πάτρα, δε μπορώ. Για να μου το επιτρέψει πρέπει να έχω περάσει μια διεύθυνση Πάτρας. Μου φαίνεται λίγο βλακεία το σύστημα τους. Για΄τι να μη μπορώ να επιλέξω όποιο Point Θέλω και να μου επιτρέπει μόνο όσα είναι στην πόλη μου; τεσπα, έβαλα μια διεύθυνση άκυρη και μ αφήνει να επιλέξω όποιο point θέλω σε αυτή την Πόλη. Είναι οκ ο τρόπος ή μπορεί να γίνει αλλιώς;
SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 02:14 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:14 πμ 2 ώρες πριν, Neptu είπε έχοντας την πραγματική μου διεύθυνση δε μου επιτρέπει να επιλέξω point διότι το κοντινότερο είναι σε άλλη πόλη. Points δε μπορώ να επιλέξω στο άσχετο. Αν εγώ θέλω να στείλω κάτι σε point στην Πάτρα, δε μπορώ. Για να μου το επιτρέψει πρέπει να έχω περάσει μια διεύθυνση Πάτρας. Μου φαίνεται λίγο βλακεία το σύστημα τους. Για΄τι να μη μπορώ να επιλέξω όποιο Point Θέλω και να μου επιτρέπει μόνο όσα είναι στην πόλη μου; τεσπα, έβαλα μια διεύθυνση άκυρη και μ αφήνει να επιλέξω όποιο point θέλω σε αυτή την Πόλη. Είναι οκ ο τρόπος ή μπορεί να γίνει αλλιώς; Α δηλαδη δεν ειναι σαν το box που μπορεις να διαλεξεις οποιοδηποτε locker? Οπως και να εχει, αν θες να εισαι καλυμμενος στην περιπτωση που παει στην διευθυνση, γιατι δεν βαζεις την διευθυνση δουλειας
lector Δημοσ. Πέμπτη στις 01:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:13 μμ Επειδη ειναι γροθοι οι ανθρωποι, προβλεπω απο τωρα επομενο ποστ, "το δεμα μου αντι να παει στο point πηγε στην ακυρη διευθυνση που ειχα βαλει στην αλλη πολη, εξαφανιστηκε, κλπ κλπ"
BLiTzER Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ (επεξεργασμένο) Εμένα μια χαρά με αφήνει να επιλέξω skroutz point οπουδήποτε θέλω, ακόμα και στην Πάτρα (μένω Αθήνα). Αυτά τα ευφάνταστα με εικονικές διευθύνσεις πρώτη φορά τα ακούω. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:23 μμ από BLiTzER
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:07 μμ 53 λεπτά πριν, lector είπε Επειδη ειναι γροθοι οι ανθρωποι, προβλεπω απο τωρα επομενο ποστ, "το δεμα μου αντι να παει στο point πηγε στην ακυρη διευθυνση που ειχα βαλει στην αλλη πολη, εξαφανιστηκε, κλπ κλπ" Κοίτα τώρα. Αν βάζεις διεύθυνση ότι να ναι, σου φταίει μετά ο Skroutz;
lector Δημοσ. Πέμπτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:19 μμ 9 λεπτά πριν, manolis940 είπε Κοίτα τώρα. Αν βάζεις διεύθυνση ότι να ναι, σου φταίει μετά ο Skroutz; Φταιει στο βαθμο που σε "αναγκαζει" να βαλεις ψευτικη διευθυνση, μη επιτρεποντας σου να επιλεξεις το point που σε βολευει. Συμφωνα βεβαια με τα λεγομενα του παραπανω συμφορουμιτη, και το λεω αυτο διοτι ο επομενος λεει οτι το επιτρεπει, δεν εχω προσωπικη εμπειρια με το συγκεκριμενο (εχω αλλες αρνητικες εμπειριες με skroutz point ομως).
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:42 μμ 21 λεπτά πριν, lector είπε Φταιει στο βαθμο που σε "αναγκαζει" να βαλεις ψευτικη διευθυνση, μη επιτρεποντας σου να επιλεξεις το point που σε βολευει. Συμφωνα βεβαια με τα λεγομενα του παραπανω συμφορουμιτη, και το λεω αυτο διοτι ο επομενος λεει οτι το επιτρεπει, δεν εχω προσωπικη εμπειρια με το συγκεκριμενο (εχω αλλες αρνητικες εμπειριες με skroutz point ομως). Και εγώ θυμάμαι ότι στην τελευταία παραγγελία με άφησε κανονικά ενώ έβαλα σαν διεύθυνση το χωριό μου, να επιλέξω locker στο Ηράκλειο. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει.
ringboy Δημοσ. Σάββατο στις 08:15 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:15 πμ (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι και αν σου αρεσει. Παραλαβη απο μερα σε μερα συμφωνα με τις ειδοποιησεις και φτασαμε να πληρωνω συνδρομη, και να κοντευω την εβδομαδα για να παραλαβω κατι που το καταστημα παρεδωσε εγκαιρα. Δεν μιλαμε για κορφοβουνι αλλα για το κεντρο της Θεσσαλονικης. Και παραλαβη Σαββατο, που καλοκαιριατικα ολοι λειπουνε απο το σπιτι (αν τελικα παραλαβω) και που ηδη χρειαζομουνα την παραγγελια και δεν την εχω. Κατα τα αλλα πριμιουμ επι πληρωμη υπηρεσια, και αν σου αρεσει. Επεξ/σία Σάββατο στις 08:17 πμ από ringboy
teot Δημοσ. Σάββατο στις 01:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:06 μμ 4 ώρες πριν, ringboy είπε Αυτο ειναι και αν σου αρεσει. Παραλαβη απο μερα σε μερα συμφωνα με τις ειδοποιησεις και φτασαμε να πληρωνω συνδρομη, και να κοντευω την εβδομαδα για να παραλαβω κατι που το καταστημα παρεδωσε εγκαιρα. Δεν μιλαμε για κορφοβουνι αλλα για το κεντρο της Θεσσαλονικης. Και παραλαβη Σαββατο, που καλοκαιριατικα ολοι λειπουνε απο το σπιτι (αν τελικα παραλαβω) και που ηδη χρειαζομουνα την παραγγελια και δεν την εχω. Κατα τα αλλα πριμιουμ επι πληρωμη υπηρεσια, και αν σου αρεσει. Σε αντιστοιχη περίπτωση πριν ένα δίμηνο... που καθε μερα μου άλλαζε την ημερομηνία, επικοινώνησα μεσω chat και αφου ζορισα το ΑΙ οτι θελω να μιλησω με άνθρωπο γιατι καθε μέρα μου έλεγε το ίδιο ποιημα οτι εχει παραλάβει η courier και θα ερθει .... αποφανθηκαν οτι το δεμα έχει χαθει και θα γινει νέα αποστολη, όπως και εγινε και την επόμενη μέρα παρέλαβα.
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 05:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:00 μμ Με προϊοντα απο εξωτερικο τι γινεται? Δεν υπαρχουν δωρεαν μεταφορικα ετσι? Εδω που λεει οτι θελει 35 ευρω για δωρεαν μεταφορικα ακομα και για skroutz point.
BLiTzER Δημοσ. Κυριακή στις 06:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:13 μμ Μάλλον είναι ανάλογα το κατάστημα. Μου έχει τύχει πχ να μην έχει δωρεάν μεταφορικά, ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα