michalis412 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:36 μμ 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Υπαρχει καμια παγιδα στα παραπανω; 4 ατοκες δοσεις δεν ειναι και ασχημα.. καμια παγιδα με klarna που εχω χρησιμοποιησει εγω αρκετες φορες
Witcher1st Δημοσ. Παρασκευή στις 10:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:28 μμ 1 hour ago, michalis412 said: καμια παγιδα με klarna που εχω χρησιμοποιησει εγω αρκετες φορες Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη.
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 10:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:38 μμ 8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη. Κερδιζουν και μονο με την αγορα που κανεις. Αν δεν εδιναν τις ατοκες δεν θα αγοραζες αρα 100% χαμενα λεφτα. 4 ατοκες ειναι οχι 30 οποτε θα παρουν τα λεφτα τους γρηγορα θα παρεις και εσυ το προϊον που θελεις και δεν μπορεις να αγορασεις αμεσα οποτε win-win και για τους 2. Δεν χρειαζεται παντου να υπαρχει παγιδα. Οπως και το skroutz wallet με το 3% στα 1000 ευρω αγορα δεν ειναι καθολου ασχημα ουτε εκει υπαρχει παγιδα.
darkmatinee Δημοσ. Παρασκευή στις 10:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:52 μμ 22 minutes ago, Witcher1st said: Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη. Χρεώνουν 7-8% προμήθεια ενώ με κάρτα η προμήθεια είναι 1-2%. Και τα λεφτά ο έμπορος τα παίρνει τμηματικά, όχι όλα μαζί.
Witcher1st Δημοσ. χθες στις 01:15 μμ Δημοσ. χθες στις 01:15 μμ 14 hours ago, darkmatinee said: Χρεώνουν 7-8% προμήθεια ενώ με κάρτα η προμήθεια είναι 1-2%. Και τα λεφτά ο έμπορος τα παίρνει τμηματικά, όχι όλα μαζί. 0% λεει προμηθεια. 14 hours ago, Arkin said: Κερδιζουν και μονο με την αγορα που κανεις. Αν δεν εδιναν τις ατοκες δεν θα αγοραζες αρα 100% χαμενα λεφτα. 4 ατοκες ειναι οχι 30 οποτε θα παρουν τα λεφτα τους γρηγορα θα παρεις και εσυ το προϊον που θελεις και δεν μπορεις να αγορασεις αμεσα οποτε win-win και για τους 2. Δεν χρειαζεται παντου να υπαρχει παγιδα. Οπως και το skroutz wallet με το 3% στα 1000 ευρω αγορα δεν ειναι καθολου ασχημα ουτε εκει υπαρχει παγιδα. Το skroutz θα παρει τα λεφτα οχι η klarna ή η tbi bank.
teoqq Δημοσ. χθες στις 08:16 μμ Δημοσ. χθες στις 08:16 μμ Φαντάζομαι ο φίλος εννοεί την προμήθεια που παίρνει η κλαρνα από το κατάστημα. Γενικά για τον πελάτη μόνο θετικά έχει η κλαρνα, δηλαδή και εγώ που έχω κάνει 2-3 συναλλαγές όλα θετικά μου ήταν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα