Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

image.png.b45376f1daa6502158885b01a8c433e1.png

Υπαρχει καμια παγιδα στα παραπανω; 4 ατοκες δοσεις δεν ειναι και ασχημα.. 

καμια παγιδα με klarna που εχω χρησιμοποιησει εγω αρκετες φορες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη.

Κερδιζουν και μονο με την αγορα που κανεις. Αν δεν εδιναν τις ατοκες δεν θα αγοραζες αρα 100% χαμενα λεφτα. 4 ατοκες ειναι οχι 30 οποτε θα παρουν τα λεφτα τους γρηγορα θα παρεις και εσυ το προϊον που θελεις και δεν μπορεις να αγορασεις αμεσα οποτε win-win και για τους 2. Δεν χρειαζεται παντου να υπαρχει παγιδα. Οπως και το skroutz wallet με το 3% στα 1000 ευρω αγορα δεν ειναι καθολου ασχημα ουτε εκει υπαρχει παγιδα. 

Δημοσ.
22 minutes ago, Witcher1st said:

Και πως ακριβως κερδιζουν; Δε βγαζει καποια λογικη.

Χρεώνουν 7-8% προμήθεια ενώ με κάρτα η προμήθεια είναι 1-2%. Και τα λεφτά ο έμπορος τα παίρνει τμηματικά, όχι όλα μαζί.

Δημοσ.
14 hours ago, darkmatinee said:

Χρεώνουν 7-8% προμήθεια ενώ με κάρτα η προμήθεια είναι 1-2%. Και τα λεφτά ο έμπορος τα παίρνει τμηματικά, όχι όλα μαζί.

0% λεει προμηθεια.

14 hours ago, Arkin said:

Κερδιζουν και μονο με την αγορα που κανεις. Αν δεν εδιναν τις ατοκες δεν θα αγοραζες αρα 100% χαμενα λεφτα. 4 ατοκες ειναι οχι 30 οποτε θα παρουν τα λεφτα τους γρηγορα θα παρεις και εσυ το προϊον που θελεις και δεν μπορεις να αγορασεις αμεσα οποτε win-win και για τους 2. Δεν χρειαζεται παντου να υπαρχει παγιδα. Οπως και το skroutz wallet με το 3% στα 1000 ευρω αγορα δεν ειναι καθολου ασχημα ουτε εκει υπαρχει παγιδα. 

Το skroutz θα παρει τα λεφτα οχι η klarna ή η tbi bank.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ο φίλος εννοεί την προμήθεια που παίρνει η κλαρνα από το κατάστημα. 

Γενικά για τον πελάτη μόνο θετικά έχει η κλαρνα, δηλαδή και εγώ που έχω κάνει 2-3 συναλλαγές όλα θετικά μου ήταν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...