Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες Έπεσε το Skroutz; Τρέχοντα προβλήματα και διακοπές λειτουργίας | Downdetector 3+ ώρες. 1
konstantinos77g Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 7 minutes ago, Thresh said: Έπεσε το Skroutz; Τρέχοντα προβλήματα και διακοπές λειτουργίας | Downdetector 3+ ώρες. Από το Down Detector το παρακολουθώ και εγώ. Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση - ενημέρωση πουθενά όσο και να έψαξα... 🤔
octap79 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Κάτι χοντρό έχει γίνει...δεν γίνεται να ειναι down το "google" της Ελλάδας για πανω απο 4 ώρες πλέον.... 1 1
Titos301 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες πες μου οτι εφαγες επιθεση χωρις να μου το πεις αληθειας ωστοσο καμια ενημερωση στα social, ωραιοιιι
Gulik Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Υπάρχει σαφές μήνυμα ότι έχουν ήδη ενημερωθεί και το "παλεύουν" για επαναφορά.
Titos301 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες αυτο ειναι fixed καθε φορα που πεφτει αυτο βγαζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα