Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CHRISpros είπε

Eχει ενεργοποιήσει κανεις το wallet? Ειδα πως έχει 15 ευρώ με την εγγραφή και έκανα σήμερα την αίτηση. Συν 3% για κάθε φόρτιση. 

Δεν έχω σκοπό να αφήσω λεφτά εκει, αλλά πριν παραγγείλω δεν μου ειναι κάτι να περνάω πρώτα τα λεφτά εκει και να τσιμπάω 3%, πέρα από το αρχικό 15αρι. 

Ακούγεται πολύ καλό. 

Για να πάρεις 3% θα πρέπει να κάνεις top up το wallet με 1.000 ευρώ και πάνω.

• Like 1
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Eχει ενεργοποιήσει κανεις το wallet? Ειδα πως έχει 15 ευρώ με την εγγραφή και έκανα σήμερα την αίτηση. Συν 3% για κάθε φόρτιση. 

Δεν έχω σκοπό να αφήσω λεφτά εκει, αλλά πριν παραγγείλω δεν μου ειναι κάτι να περνάω πρώτα τα λεφτά εκει και να τσιμπάω 3%, πέρα από το αρχικό 15αρι. 

Ακούγεται πολύ καλό. 

Πολυ κομπλε το wallet ναι.

Εκανα οταν βγηκε την εγγραφη τσιμπησα το 15αρι και απο τοτε συνηθως κανω μικρες παραγγελιες μια φορα εκανε μια στα 1180 πηρα 3% 35 ευρω περιπου οποτε παμε στα 50. Και το 10αρικο ειναι με το 1% δηλαδη κανα 1000αρικο αγορες εδω και 1 χρονο. Θα μπορουσα να βαλω 1001 ευρω πριν 1 χρονο και να παρω 30 ευρω αντι για 10 αλλα δεν ηθελα να τα δεσμευσω τοσο καιρο για 20 ευρω ακομα. Βολευει ομως και οτι κερδιζεις καλο ειναι

Screenshot-3.png

Επισης για τα coins μας χαλασαν λιγο με το νεο συστημα αλλα οσο ηταν με το προηγουμενο κατι εβγαινε. Και εχω βαλει και κανα 250αρι ευρω σε κουπονια skroutz απο εθνικη οποτε για την ωρα κανω 3-4 παραγγελιες το μηνα γλιτωνω αρκετα χρηματα συγκριτικα με super market και τα εχω στην πορτα μου. 
Screenshot-4.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...