Xejolontas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 https://www.protothema.gr/economy/article/1131373/nees-adikeimenikes-ti-allazei-sti-zoi-mas-pou-uparhoun-ftina-spitia-pou-aplisiasta-pos-diamorfonetai-o-enfia/ Ψάχνω να βρω το προηγούμενο καθεστώς για να συγκρίνω με το νέο. Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές ειδικά στα τουριστικά νησιά Ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω?
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Xejolontas είπε https://www.protothema.gr/economy/article/1131373/nees-adikeimenikes-ti-allazei-sti-zoi-mas-pou-uparhoun-ftina-spitia-pou-aplisiasta-pos-diamorfonetai-o-enfia/ Ψάχνω να βρω το προηγούμενο καθεστώς για να συγκρίνω με το νέο. Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές ειδικά στα τουριστικά νησιά Ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω? Είναι ΝΩΡΙΣ και δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Εξάλλου, αφού θα αλλάξουν οι συντελεστές (στον ενφια), τα πράγματα είναι αόριστα, ακόμα. Μπορεί μια τιμή ζώνης πχ να αυξήθηκε 20%, αλλά αν μειωθεί ο συντελεστής, η επιβάρυνση θα πάει πχ 10%. ΥΓ. Βγάλανε και ένα πίνακα που μιλά για επιβάρυνση έως 50 η 200€. Αν σκέφτεσαι ΓΟΝΙΚΗ παροχή, αλλάζει το πράγμα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Xejolontas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είναι ΝΩΡΙΣ και δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Εξάλλου, αφού θα αλλάξουν οι συντελεστές (στον ενφια), τα πράγματα είναι αόριστα, ακόμα. Μπορεί μια τιμή ζώνης πχ να αυξήθηκε 20%, αλλά αν μειωθεί ο συντελεστής, η επιβάρυνση θα πάει πχ 10%. ΥΓ. Βγάλανε και ένα πίνακα που μιλά για επιβάρυνση έως 50 η 200€. Αν σκέφτεσαι ΓΟΝΙΚΗ παροχή, αλλάζει το πράγμα. Που είναι ο πίνακας που λες
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Xejolontas είπε Που είναι ο πίνακας που λες ΔΕΝ είναι ακριβώς πίνακας. Είναι ένα στατιστικό στοιχείο που λέει ότι (και καλά) το 90% θα επιβαρυνθεί μέχρι 50€ και το 9% μέχρι 200€. Δεν το έχω πρόχειρο, αλλά είναι ΝΩΡΙΣ για τέτοιες εκτιμήσεις !!!!
Xejolontas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Στις πρώτες σελίδες στο Λίνκ που έβαλα, λέει ότι πλέον έχει πλέον 700 ευρώ αντικειμενικη, όμως στη στήλη "τύπος ένταξης" γράφει νέα ένταξη. Άρα θέλω να δω πως ήταν η παλιά
GREGORYMO Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Στις 7/6/2021 στις 7:30 ΜΜ, Xejolontas είπε Ψάχνω για ένα χωριο. Στις πρώτες σελίδες στο Λίνκ που έβαλα, λέει ότι πλέον έχει πλέον 700 ευρώ αντικειμενικη, όμως στη στήλη "τύπος ένταξης" γράφει νέα ένταξη. Άρα θέλω να δω πως ήταν η παλιά Υπάρχει site στην ΑΑΔΕ που σου λέει αναλυτικά. Πολύ βολικό.
Xejolontas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Υπάρχει site στην ΑΑΔΕ που σου λέει αναλυτικά. Πολύ βολικό. link?
GREGORYMO Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Xejolontas είπε link? Γράφεις: Αντικειμενική αξία ακινήτου ανά περιοχή 2021 και σε πάει στο site www1.gsis .gr Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Xejolontas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 37 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γράφεις: Αντικειμενική αξία ακινήτου ανά περιοχή 2021 και σε πάει στο site www1.gsis .gr Δεν μου βγάζει καν αποτέλεσμα από το gsis
GREGORYMO Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, Xejolontas είπε Δεν μου βγάζει καν αποτέλεσμα από το gsis Εννοείς, δεν βρίσκει την περιοχή ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 ΖΩΝΕΣ ΤΙΜΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΞΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (gsis.gr) Αυτός είναι ο χάρτης με τις τωρινές αξίες. Θα βρεις Ζώνη και τιμή και θα κοιτάξεις στο .pdf του ΦΕΚ την αντίστοιχη πόσο πήγε Αυτές είναι οι νέες αντικειμενικές αξίες - Δημοσιεύθηκε η απόφαση (taxheaven.gr) 1 1
Xejolontas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Thresh είπε ΖΩΝΕΣ ΤΙΜΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΞΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (gsis.gr) Αυτός είναι ο χάρτης με τις τωρινές αξίες. Θα βρεις Ζώνη και τιμή και θα κοιτάξεις στο .pdf του ΦΕΚ την αντίστοιχη πόσο πήγε Αυτές είναι οι νέες αντικειμενικές αξίες - Δημοσιεύθηκε η απόφαση (taxheaven.gr) Μου βγάζει service unavailable το πρωτο λινκ
DownUNDERground Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Xejolontas είπε Μου βγάζει service unavailable το πρωτο λινκ "Temporarily unavailable". Απλά έχει πέσει η σελίδα. Δούλευε πριν.
Xejolontas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Thresh είπε ΖΩΝΕΣ ΤΙΜΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΞΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (gsis.gr) Αυτός είναι ο χάρτης με τις τωρινές αξίες. Θα βρεις Ζώνη και τιμή και θα κοιτάξεις στο .pdf του ΦΕΚ την αντίστοιχη πόσο πήγε Αυτές είναι οι νέες αντικειμενικές αξίες - Δημοσιεύθηκε η απόφαση (taxheaven.gr) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται στην Χαλκιδική και μάλιστα στο πρώτο πόδι? Ελάχιστες περιοχές έχουν κόκκινο χρώμα, τι σημαίνει αυτό, ότι μέχρι τώρα είχαν αντικειμενικες το λιγότερο ποσό κάθε δήμου? Αν είναι έτσι υπάρχει εξήγηση που γράφουν ότι η Κασσάνδρα (πρώτο πόδι) έχει αύξηση 95% Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2021 από Xejolontas
kirileman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, Thresh είπε ΖΩΝΕΣ ΤΙΜΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΞΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (gsis.gr) Αυτός είναι ο χάρτης με τις τωρινές αξίες. Θα βρεις Ζώνη και τιμή και θα κοιτάξεις στο .pdf του ΦΕΚ την αντίστοιχη πόσο πήγε Αυτές είναι οι νέες αντικειμενικές αξίες - Δημοσιεύθηκε η απόφαση (taxheaven.gr) Δεν έχει ο χάρτης και τις νέες τιμές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα