DogElon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Θελω να δηλωσω το ποσο που επενδυσα σε μετοχες το 2020 μεσω revolut και στο κωδικο 743 ζηταει και το ΑΦΜ συμβαλλομενου. Ποιο ΑΦΜ ακριβως πρεπει να βαλω;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Οταν αγόραζες πουλούσε σου έστελναν ενα έγγραφο, νομίζω κάτω κάτω το αναφέρει, δεν το εχω μπροστά μου τώρα
DogElon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Οποιος γνωριζει παρακαλω μια βοηθεια, γιατι πρεπει να κανω την φορολογικη αμεσα. Αλλιως πρεπει να ψαξω λογιστη που να ασχολειται με το αθλημα, γιατι ο παλιος που ειχα δε τα γνωριζει αυτα τα κολπα. Τωρα μου ειπε ρωτησε και θελει το ΑΦΜ των εταιριων, δλδ ποιων εταιριων, της revolut μεσω της οποιας αγορασα τις μετοχες ή το ΑΦΜ που εχουν οι μετοχες που αγορασα;
Ghost_Rider Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, DogElon είπε Τωρα μου ειπε ρωτησε και θελει το ΑΦΜ των εταιριων, δλδ ποιων εταιριων, της revolut μεσω της οποιας αγορασα τις μετοχες ή το ΑΦΜ που εχουν οι μετοχες που αγορασα;
DogElon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, Kostasspil είπε Συμβουλέψου έναν λογιστή καλύτερα Εχεις να προτεινεις καποιον; 1
patclo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Στο λέει στις οδηγίες πότε βάζεις αφμ. Στην περίπτωση σου δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις ΑΦΜ. Συμπληρώνεται το συνολικό ποσό που καταβάλατε το 2020 για αγορά επιχειρήσεων ή σύσταση ή αύξηση του κεφαλαίου επιχειρήσεων που λειτουργούν ατομικώς ή με τη μορφή ομόρρυθμης ή ετερόρρυθμης ή ανώνυμης εταιρείας ή περιορισμένης ευθύνης εταιρίας ή ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρίας ή κοινωνίας ή κοινοπραξίας ή αστικής εταιρίας ή αγορά εταιρικών μερίδων και χρεογράφων γενικώς. Εάν ο φορολογούμενος αποκτήσει τίτλους μη εισηγμένους σε οργανωμένη αγορά συμπληρώνει και τον Α.Φ.Μ. του εκδότη τους. 1
nostromo99 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2021 Σωστά τα λέει ο patclo ότι δεν είναι υποχρεωτικό στην περίπτωση της εισηγμένης. Πάω όμως να περάσω τη σχετική εγγραφή στον κωδικό 743, και δεν αφήνει να προχωρήσεις αν δεν έχει συμπληρωθεί "ΑΦΜ συμβαλλόμενου"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα