Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα την βοήθεια σας σαν πιο έμπειροι απο εμένα κ επειδή έκανα χαζομάρα μεγάλη...έχω το εξής πρόβλημα,έφτιαξα έναν λογαριασμό fb χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλ μουκ μετά απο λίγο το μετάνιωσα κ προχώρησα στην διαγραφή του. Για αρκετό καιρό είχα messenger χωρίς να έχω λογαριασμό στο fb (κ όλες μου τις επαφές εκει) κ το είχα συνδέσει κ πάλι με τον αριθμό μου. Τώρα που διέγραψα τον λογαριασμό του fb δεν μπορώ να συνδεθώ στο messenger ξανά κ κατάλαβα οτι φταίει η σύνδεση με τον αριθμό τηλ μου, "χτυπάει" κ στα 2 δηλ το ίδιο νούμερο...κ ξαφνικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη πως να συνδεθώ μονο με το messenger. Η μόνη διαφορα που πρόσεξα είναι οτι στο fb ηταν στα ελληνικά το όνομά μου ενώ στο messnger στα αγγλικά κ είχα κ φώτο

Πως μπορώ να βγάλω άκρη γνωρίζετε???

Κάποιος τρόπος επικοινωνίας στα ελληνικά με το fb για να τους εξηγήσω το πρόβλημά μου υπάρχει???

Κάθε βοήθεια ή σκέψη δεκτη!!!

Επεξ/σία από T0lias
Δημοσ.

Το μονο που μου παει στο μυαλο ειναι οτι τοσο καιρο ειχες και λογαριασμο στο fb χωρις να το εχεις αντιληφθει και μολις τον εσβησες, αυτοματα σβηστηκε και το messenger. Αν ειναι αυτο, προσπαθησε να ξανασυνδεθεις στο facebook και αυτη τη φορά κανε "Απενεργοποίηση Λογαριασμού", διοτι ετσι θα κρατησεις το Messenger και ταυτοχρονα ο λογαριασμος στο fb δεν θα φαινεται πουθενα.

Δημοσ.

Δεν είχα σίγουρα λογαριασμό πιο πριν,ποτέ δεν είχα βασικά...απλά έφτιαξα messenger λόγω δουλειάς που σου δίνει την επιλογή να γίνει μέσω του αριθμού σου. Απλά μόλις έφτιαξα κ fb έγινε conflict λόγω ίδιου αριθμου...

Το ψάχνω όλη μέρα να βρώ λύση...ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.

Τλκ η λυση δωθηκε δηλωνοντας εναν νεο αριθμο κινητου τηλεφωνου κ ο λογαριασμος μου "φανηκε" κ παλι ακριβως οπως ηταν κ πριν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...