Προς το περιεχόμενο

E3 (Electronic Entertainment Expo) 2021


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και topic σχετικά με την επερχόμενη E3 2021 δεν κατάφερα να βρω, ανοίγω νέο για να ποστάρω και το πρόγραμμα με Ελληνικές ώρες και έτοιμα links για παρακολούθηση.

Προς στιγμήν παραθέτω μόνο το πρόγραμμα της E3 με ότι κατάφερα να βρω. Αν προκύψουν νέες παρουσιάσεις θα γίνει ενημέρωση. Φυσικά όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να ποστάρει ότι έχει βρει, όπως και ώρες/συνδέσμους για SummerGameFest κλπ.

Ακολουθούν οι παρουσιάσεις ανά ημέρα:

Πέμπτη 10 Ιουνίου
Summer Game Fest | 21:00 | YouTube

Παρασκευή 11 Ιουνίου
Koch PrimeTime | 22:00 | 
IGN Expo | 23:00 | YouTube

Σάββατο 12 Ιουνίου
Guerrilla Collective | 18:00 |
Ubisoft | 22:00 | YouTube, twitch
Devolver Digital | 23:30 | YouTube

Κυριακή 13 Ιουνίου
Gearbox | 00:00 |
Xbox & Bethesda | 20:00 | twitch, YouTube, twitter, facebook
Square Enix Presents | 22:15 | YouTube, twitch

Δευτέρα 14 Ιουνίου
PC Gaming Show | 00:30 | YouTube, twitch
Future Games Show | 02:00 | YouTube, twitch, facebook
TakeTwo Interactive | 20:15 |

Τρίτη 15 Ιουνίου
Capcom | 00:30 | YouTube
Nintendo Direct | 19:00 | YouTube

Τετάρτη 16 Ιουνίου
Bandai Namco | 00:25 |
Steam Next Fest | 20:00 |

Επεξ/σία από JohnVani18
Προσθήκη εταιρειών
  • Like 7
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 50
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Μιας και topic σχετικά με την επερχόμενη E3 2021 δεν κατάφερα να βρω, ανοίγω νέο για να ποστάρω και το πρόγραμμα με Ελληνικές ώρες και έτοιμα links για παρακολούθηση. Προς στιγμήν παραθέτω μόνο τ

Ευκαιρία να μικρύνει το backlog.

Συμπέρασμα: αν συμμετέχει η Sony, έχει την καλύτερη conference. Αν δεν συμμετέχει, η Ε3 είναι απογοητευτική. Σωστά; Σωστά. Και αντικειμενικά, πάνω απ' όλα.....   Αυτό που είδα πάντ

βαλε τη bandai namco και τη take two...λογικα περιμενουμε καλα πραγματα και απο αυτους...ιδιως απο την 1η... 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
54 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Μιας και topic σχετικά με την επερχόμενη E3 2021 δεν κατάφερα να βρω, ανοίγω νέο για να ποστάρω και το πρόγραμμα με Ελληνικές ώρες και έτοιμα links για παρακολούθηση.

Προς στιγμήν παραθέτω μόνο το πρόγραμμα της E3 με ότι κατάφερα να βρω. Αν προκύψουν νέες παρουσιάσεις θα γίνει ενημέρωση. Φυσικά όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να ποστάρει ότι έχει βρει, όπως και ώρες/συνδέσμους για SummerGameFest κλπ.

Ακολουθούν οι παρουσιάσεις ανά ημέρα:

Σάββατο 12 Ιουνίου
Ubisoft | 22:00 | YouTube, twitch
Devolver Digital | 23:30 | YouTube

Κυριακή 13 Ιουνίου
Xbox & Bethesda | 22:00 | twitch, YouTube, twitter, facebook
Square Enix Presents | 22:15 | YouTube, twitch

Δευτέρα 14 Ιουνίου
PC Gaming Show | 00:30 | YouTube, twitch
Future Games Show | 02:00 | YouTube, twitch, facebook

Τρίτη 15 Ιουνίου
Capcom | 00:30 | YouTube
Nintendo Direct | 19:00 | YouTube

Xbox bethesda 20:00 δεν ξεκιναει; 1am pt..για τα αλλα δεν εχω κοιταξει

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
4 minutes ago, chrisgewrgi said:

Xbox bethesda 20:00 δεν ξεκιναει; 1am pt..για τα αλλα δεν εχω κοιταξει

Έμπλεξα τα μπούτια μου με τόσες ώρες... <_<

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Praetorian έχει "καρφιτώσει" αυτό το θέμα
  • June 10, 11am PT / 7pm BST: Summer Game Fest Kickoff Live
  • June 11, 12pm PT / 8pm BST: Koch Primetime
  • June 11, 1pm PT / 9pm BST: IGN Expo
  • June 12, 8am PT / 4pm BST: Guerrilla Collective Part 2
  • June 12, 10am PT / 6pm BST: Wholesome Direct
  • June 12, 12pm PT / 8pm BST: Ubisoft Forward
  • June 12, 1.30pm PT / 9.30pm BST: Devolver Digital
  • June 12, 2pm PT / 10pm BST: Gearbox Entertainment
  • June 12, 3pm PT / 11pm BST: UploadVR
  • June 13, 10am PT / 6pm BST: Xbox and Bethesda Games Showcase
  • June 13, 12.15pm PT / 8.15pm BST: Square Enix Presents
  • June 13, 2pm PT / 10pm BST: Warner Bros. Back 4 Blood presentation
  • June 13, 2.30pm PT / 10.30pm BST: PC Gaming Show
  • June 13, 4pm PT / 12am BST: Future Games Show
  • June 14, 10.15am PT / 6.15pm BST: Take Two panel
  • June 14, 1pm PT / 9pm BST: Limited Run Games
  • June 14, 2.30pm PT / 10.30pm BST: Capcom Showcase
  • June 14, 3pm PT / 11pm BST: Razer E3 Keynote
  • June 15, 9am PT / 5pm BST: Nintendo Direct
  • June 15, 2.25pm PT / 10.25pm BST: Bandai Namco
E3 2021 schedule Conference Date (UK) UK time (BST) EU time (CEST) East Coast US time (EDT) West Coast US time (PDT)
Playdate Update Tuesday, June 8 17:00 18:00 12:00 09:00
Battlefield reveal Wednesday, June 9 15:00 16:00 10:00 07:00
Summer Game Fest Kickoff Live! Thursday, June 10 19:00 20:00 14:00 11:00
Koch Primetime Friday, June 11 20:00 21:00 15:00 12:00
Guerrilla Collective Saturday, June 12 16:00 17:00 11:00 08:00
Wholesome Direct Saturday, June 12 18:00 19:00 13:00 10:00
Ubisoft E3 2021 Saturday, June 12 20:00 21:00 15:00 12:00
Devolver Direct 2021 Saturday, June 12 21:30 22:30 16:30 13:30
Upload VR Showcase Saturday, June 12 23:00 00:00* 18:00 15:00
Xbox and Bethesda Showcase Sunday, June 13 18:00 19:00 13:00 10:00
Square Enix Presents Sunday, June 13 20:15 21:15 15:15 12:15
PC Gaming Show 2021 Sunday, June 13 22:30 23:30 15:30 14:30
Future Games Show Sunday, June 13 01:00* 00:00* 19:00 16:00
Capcom Showcase Sunday, June 14 22:30 23:30 15:30 14:30
Nintendo Direct E3 2021 Tuesday, June 15 17:00 18:00 12:00 09:00
EA Play 2021 Thursday, July 22 TBC TBC TBC TBC
  • Like 4
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, xavier said:

βαλε τη bandai namco και τη take two...λογικα περιμενουμε καλα πραγματα και απο αυτους...ιδιως απο την 1η... 

Δε νομίζω πως έχουν ανακοινωθεί ώρες παρουσίασης.

edit : lol ακυρο....

Επεξ/σία από JohnVani18
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε λίγο παραπάνω από μισή ώρα (17:00 Ελλάδος) ξεκινάει το livestream για το Battlefield 2042.

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Moderators

Bandai Namco will hop onto E3 2021's virtual stage next Tuesday 15th June at 10.25pm UK time, as part of the online event's livestream.

https://www.eurogamer.net/articles/2021-06-09-elden-ring-publisher-bandai-namco-dates-e3-broadcast

Αρα 12:25 (μεσάνυχτα Τετάρτης 16 Ιουνίου) ώρα δική μας.

Από το ίδιο άρθρο του Eurogamer η πλήρης λίστα των broadcasts

E3_Schedule_Infographic.jpg

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Battlefield 2042 - Multi only

Ubisoft - Στρεφεται στο Multi

Naughty Dog - Βγαζει νεο Game, Multi Only

Και η Ε3 ακομα δεν αρχισε 👍

Επεξ/σία από firepc
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 hour ago, firepc said:

Battlefield 2042 - Multi only

Ubisoft - Στρεφεται στο Multi

Naughty Dog - Βγαζει νεο Game, Multi Only

Και η Ε3 ακομα δεν αρχισε 👍

Ευκαιρία να μικρύνει το backlog.:D

  • Like 1
  • Haha 4
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλη μια Ε3 απογοητευση. Κατι ηξερε η Sony και δεν παταει ποδι,και μακαρι και οι αλλες μεγαλες εταιρειες να εχουν δικα τους show,παρα αυτη η αηδια.

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.