Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mphxths είπε

Tι wifi ? 2.4ghz ή 5ghz ? Δοκιμασε με 5ghz και δες τι γινεται. Και φυσικα να εχει καλο σημα.

YΓ : Στην θεση σου θα πηγαινα σε 100αρα. Δειχνει οτι θα τελικιασει την 100αρα η γραμμη σου.

Χθες πρωτη μερα ειναι που την αναβαθμισα ειμαι οκ με την 50αρα 2,4 ειναι το ρουτερ της cosmote. πρεπει δλδ ν αγορασω καινουργιο ρουτερ;; Επισης δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι τους απο την αναβαθμιση μου κοπηκε η γραμμη τηλ και δεν εχουν επικοινωνια με messenger

Επεξ/σία από Anestis_85
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Anestis_85 είπε

Χθες πρωτη μερα ειναι που την αναβαθμισα ειμαι οκ με την 50αρα 2,4 ειναι το ρουτερ της cosmote. πρεπει δλδ ν αγορασω καινουργιο ρουτερ;; 

Υποτιθεται οτι 2.4 wifi καλυπτει 50αρα συνδεση. Αν δεν εχει καλο σημα και οι συσκευες συνδεονται με αυτο χαμηλα , ισως να μην πιανει την φουλ ταχυτητα της συνδεσης... τι να σου πω.
Με 5αρι wifi υπερκαλυπτεσαι. Το 5αρι καλυπτει και 100αρα συνδεση. Αν μπορει η cosmote να σου δωσει μοντεμ με 5αρι wifi δωρεαν ή με μικρο κοστος , καντο. Αλλιως , τι να σου πω... αναλογως και τί συσκευες εχεις στο δικτυο σου και τί αναγκες εχεις. 
Μια αλλη λυση ειναι να παρεις ενα router (που θα εχει και 5αρι wifi) και να το συνδεσεις πισω απο το μοντεμ της cosmote και να αναλαβει ολες τις δουλειες αυτο. Aλλα σε αυτο το σεναριο μιλαμε για μια εξτρα συσκευη , περα του μοντεμ.

Δεν ξερω τα οικονομικα σου και τις αναγκες τους δικτυου σου , οποτε...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mphxths είπε

Υποτιθεται οτι 2.4 wifi καλυπτει 50αρα συνδεση. Αν δεν εχει καλο σημα και οι συσκευες συνδεονται με αυτο χαμηλα , ισως να μην πιανει την φουλ ταχυτητα της συνδεσης... τι να σου πω.
Με 5αρι wifi υπερκαλυπτεσαι. Το 5αρι καλυπτει και 100αρα συνδεση. Αν μπορει η cosmote να σου δωσει μοντεμ με 5αρι wifi δωρεαν ή με μικρο κοστος , καντο. Αλλιως , τι να σου πω... αναλογως και τί συσκευες εχεις στο δικτυο σου και τί αναγκες εχεις. 
Μια αλλη λυση ειναι να παρεις ενα router (που θα εχει και 5αρι wifi) και να το συνδεσεις πισω απο το μοντεμ της cosmote και να αναλαβει ολες τις δουλειες αυτο. Aλλα σε αυτο το σεναριο μιλαμε για μια εξτρα συσκευη , περα του μοντεμ.

Δεν ξερω τα οικονομικα σου και τις αναγκες τους δικτυου σου , οποτε...

Εχω συνδεμενο ολο το σπιτι επανω στο ρουτερ συναγερμους, ps,tv , 3 κινητα, 2tablet....ακομα και με κλειστα ολα αυτα σημερα κανω τεστ και εχω ταχυτητα down στο wifi 8mbps. γυρισα πισω στο 2005. Ισως παω στο γερμανο να επικοινωνησω με τον ΟΤΕ γιατι κλεινοντας μου και το τηλ δεν εχω τροπο να επικοινωνησω μαζι τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Anestis_85 είπε

ακομα και με κλειστα ολα αυτα σημερα κανω τεστ και εχω ταχυτητα down στο wifi 8mbps

Κλείστα ολα , και συνδεσε ενα κινητο μονο ας πουμε. Και δες τι ταχυτητα συνδεσης με το modem εχει. Kαι μετακινησου στον χωρο που συνηθως ειναι οι συσκευες και δες τι σημα και τι ταχυτητα συνδεσης με το μοντεμ επιτυγχανει.

7 λεπτά πριν, Anestis_85 είπε

γιατι κλεινοντας μου και το τηλ δεν εχω τροπο να επικοινωνησω μαζι τους

Αυτο δεν το καταλαβα.

Οπως ειπα δεν ξερω τα οικονομικα σου και τις αναγκες σου οποτε δεν μπορω να προτεινω συγκεκριμενες λυσεις.
Εγω στην θεση σου θα επαιρνα ειτε ενα καλο μοντεμ (fritz που τα υποστηριζει η cosmote) , ειτε θα επαιρνα ενα καλο router και θα το συνδεα στο υπαρχον μοντεμ. Πανω σε αυτο το router θα συνδεα ολες τις συσκευες του σπιτιου. Ειναι δεδομενο οτι θα κανει καλυτερη δουλεια απο το απλοικο μοντεμ της cosmote που εχεις τωρα...

Παντως εγω θα αναθεωρουσα την αποψη , οτι η 50αρα σε καλυπτει , μιας και αν ολες αυτες οι συσκευες που ανεφερες δουλεψουν ταυτοχρονα και τραβανε bandwidth , θα ζορισουν την 50αρα.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mphxths είπε

Κλείστα ολα , και συνδεσε ενα κινητο μονο ας πουμε. Και δες τι ταχυτητα συνδεσης με το modem εχει. Kαι μετακινησου στον χωρο που συνηθως ειναι οι συσκευες και δες τι σημα και τι ταχυτητα συνδεσης με το μοντεμ επιτυγχανει.

Αυτο δεν το καταλαβα.

Οπως ειπα δεν ξερω τα οικονομικα σου και τις αναγκες σου οποτε δεν μπορω να προτεινω συγκεκριμενες λυσεις.
Εγω στην θεση σου θα επαιρνα ειτε ενα καλο μοντεμ (fritz που τα υποστηριζει η cosmote) , ειτε θα επαιρνα ενα καλο router και θα το συνδεα στο υπαρχον μοντεμ. Πανω σε αυτο το router θα συνδεα ολες τις συσκευες του σπιτιου. Ειναι δεδομενο οτι θα κανει καλυτερη δουλεια απο το απλοικο μοντεμ της cosmote που εχεις τωρα...

Παντως εγω θα αναθεωρουσα την αποψη , οτι η 50αρα σε καλυπτει , μιας και αν ολες αυτες οι συσκευες που ανεφερες δουλεψουν ταυτοχρονα και τραβανε bandwidth , θα ζορισουν την 50αρα.

to 13788 ειναι δωρεαν τηλεφωνο για βλαβες τελικα μιλησα μαζι τους και μου ειπανε οτι θελω καινουργιο ρουτερ οπως ειπαμε παραπανω. Ειναι δωρεαν απο τον ΟΤΕ και μεχρι αυριο θα επικοινωνησουν να παω να το παρω. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, θα δουμε τωρα τι θα γινει με την 50αρα, ειναι σε καλη τιμη στα 24,90 μετα στην κατοσταρα ξεφευγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...