The_player Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Την Πεμπτη 3/6/2004 στο "Blaze't " Αριστοφάνους 30 - Ψυρρη Το Music section του Insomnia ,καλεί ολο το forum σε μια συναντηση με πρωταγωνιστη τη Μουσικη!! Ειναι καιρος να γνωριστουμε και απο κοντα. Τοσα τραγουδακια ποσταρουμε να μην τα ακουσουμε κιολας :wink: Το δυσκολο αυτο εργο αναλαμβανουν οι : Critter Fozzy Founes The_player Claudio_21 Special Guest(Straight from U.K.) Toufas Με αυτον τον τροπο θα μπορεσουμε να δωσουμε ενα συγκεκριμενο rendez-vous μετα απο τις αποτυχημενες προσπαθειες meeting που εχουν γινει. Σας περιμενουμε ολους με καλη διαθεση και ακομα καλυτερη ΜΟΥΣΙΚΗ!!
Finn Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Θα λειπω δυστηχως,οπως σου ειπα και πριν. Καλα να περασετε παντως
Critter Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Εννοειται οτι το meeting δεν ειναι μονο για τους djs αλλα για ολο το forum. Ελπιζω να ερθουν πολλοι insomniacs και η νυχτα προβλεπεται εκπληκτικη :wink:
Fozzy Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Hehehehe, Εγώ πάλι έχω λιγάκι άγχος, πάνε κάτι μήνες που έχω να αγγίξω cdj πάντως ένα είναι σίγουρο, θα περάσουμε καλά
Toufas Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 pantos eprepe na peite kati re paides tha thela kai ego na pekso
Founes Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 xmmm.... kai giati oxi ??? oloi oi kaloi xwrane, etsi den lene???
The_player Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 toyfa den eisai Agglia....?? Etsi nomiza....Poly efxaristos...Exalloy einai insomniacs Djs Party...kai oloi oi "djs" xorane.... Pantos decks nomizo den tha exoyme...
Typhoon Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Εννοειται οτι το meeting δεν ειναι μονο για τους djs αλλα για ολο το forum.Ελπιζω να ερθουν πολλοι insomniacs και η νυχτα προβλεπεται εκπληκτικη :wink: Χαίρομαι που ενημερώνεις εγκαίρος σάτυρε !
Finn Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Κλαψ κλαψ...το banner επιτηδες το βαλατε να μου τη σπασετε ? πλακα κανω.. θελω κι εγω banner...θελωωωωωωωω
The_player Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Ax vre file eprepe na ertheis... Mathima dineis..? Tha paei h Tequila synnefo....kai leme na paixoyme kai back to back....o enas meta ton allo gia kathe song...........
Critter Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Ειναι απλο.Δεν γραφεις το μαθημα και το αφηνεις για σεπτεμβρη.Ερχεσαι και μενεις στον fozzy ο οποιος σε δεχεται και εισαι μια χαρα. 8)
kage Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 cafe ή club ειναι το μαγαζι? τι ειδους μουσικη παιζεται/? να ξερετε οτι πεσατε μεσα σε εξετασεις...κ καθημερινη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.