Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Δεν καταλαβαινω το "ειδικα εκτος εγγυησης" οτι "τις χτυπανε"... Δλδ εντος εγγυησεως τις χτυπανε αλλα λιγοτερο;;;

Εντος εγγυησης ,στο βγαζουν εκτος εγγυησης με υγρασια :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Εντος εγγυησης ,στο βγαζουν εκτος εγγυησης με υγρασια :P

Δεν εχω εμπειρία απο "αδιαβροχα" αλλα θα συμφωνησω... Εκει δλδ την μητρικη την χρεωνουν λιγοτερο;;;;..Αν η συσκευη ειναι εντος εγγυησεως αλλα αποδειχθει υγρασια;; Δεν τρολλαρω... Να μαθω θελω...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tsilitheo2 είπε

Δεν εχω εμπειρία απο "αδιαβροχα" αλλα θα συμφωνησω... Εκει δλδ την μητρικη την χρεωνουν λιγοτερο;;;;..Αν η συσκευη ειναι εντος εγγυησεως αλλα αποδειχθει υγρασια;; Δεν τρολλαρω... Να μαθω θελω...

Ειναι αναλογα που θα πεσεις,αλλα ναι εχω δει και τετοια σκηνικα.

Να σου πουν εχει παρει ταχα μου υγρασια αρα ειναι εκτος εγγυησης αλλα λογο καλης θελησης απο 300 σας το κανουμε 150 (τυχαιες τιμες για να παρεις την ιδεα).

Η αν δε σου κοψουν τιμη,αλλα σου κανουν τη μπινια με την υγρασια και γκρινιαξεις τοτε σου πετανε τη καλυτερη τιμη...

Βεβαια ομολογω οτι τα τελευταια χρονια τη καραμελα της υγρασιας δε τη βλεπω να πολυ γινεται ,εκτος και εαν γινεται και δεν ανεβαζει ο κοσμος πια παραπονα.

ΥΓ.Δε μιλαω μονο για αδιαβροχα κινητα αλλα εχουμε δει να λενε για υγρασια και σε ΙΡ rated συσκευες.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/6/2021 στις 1:57 ΠΜ, satsok2 είπε

Smartec παλαιότερα είχα πολύ καλή εμπειρία. 

Οπως και να χει, αν είναι να πληρώσω μεγάλο ποσό θα προτιμήσω ν'αγοράσω κινητό.

Στη smartec πάντως αν δεν δεχθείς να το επισκευάσεις (επειδή είναι ασύμφορο οικονομικά) θα πρέπει να πληρώσεις κάνα 15€ (για να το πάρεις πίσω)  για τον έλεγχο της συσκευης... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...