mindreader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μεσα σε ολη αυτη την απιστευτη ποικιλία των χιλιάδων μοντελων στα αθλητικα παπουτσια, με ενδιαφερει να εντοπισω αθλητικα κυριως για πιο casual και χαλαρη χρηση, που ομως δεν θα εχουν τις γνωστες αχρηστες λεπτες σολιτσες, που θεωρω οτι ελαχιστα προσφερουν στην ανεση των ποδιων. Ουκ εν το πολλω το ευ, και δεν λεω οτι η 'χοντρη' σολα ειναι παντα καλυτερη, αλλα σιγουρα εχω δει οτι κατι μαλακες αφρωδεις σολιτσες τυπου eva, με τον καιρο διαλυουν τα ποδια. Απο την πολλη...'ευκαμψια', τα δαχτυλα των ποδιων καταπονουνται. Υπαρχουν εναλλακτικες επιλογες, αλλα προφανως πιο περιορισμενες απο τα mainstream. Πχ καλα παπουτσια με ακαμπτες σολες, αλλα ανετες, και για casual χρηση, ειναι πχ τα nike air force 1, κλασικα και διαχρονικα, αλλα και τα reebok classic της reebok. Μαυρα, δερματινα, σχετικα καλες τιμες, και σε εντελως μαυρο, και με ακαμπτες σολες, και ανετα στα ποδια για πολυωρη χρηση. Υπαρχουν σολες απο καοτσουκ (και ας θεωρουνται ξεπερασμενα ως τεχνολογια, αλλα ομως στην πραξη εχω δει οτι ειναι πολυ ανετοτερα απο αλλα), σολες dmx τεχνολογια της reebok, φυσικα τα air της nike, μιξεις με υλικα eva και phylon(οχι σκετο eva!) κλπ Φυσικα ει δυνατον θα ηθελα οπως ειπα μονοχρωμα/διχρωμα παπουτσια (οχι δεκα χρωματα λες κι ειναι ουρανιο τοξο!), για χρηση κυριως casual, προσιτα οικονομικα (<100ε), και κυριως....με καλη ακαμπτη σολα. Ελπιζω να εχετε προτασεις να πειτε!
JohnnySilverhand Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Πηρα αυτο Reebok Work N Cushion 4.0 . Εχει τα περισσοτερα χαρακτηριστικα που θελεις και πατο oil resistant slip resistant δοκιμασμενο σε επαγγελματικα περιβαλλοντα, δε γλιστραω με τιποτα σε βρεγμενο. 1
mindreader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, JohnnySilverhand είπε Πηρα αυτο Reebok Work N Cushion 4.0 . Εχει τα περισσοτερα χαρακτηριστικα που θελεις και πατο oil resistant slip resistant δοκιμασμενο σε επαγγελματικα περιβαλλοντα, δε γλιστραω με τιποτα σε βρεγμενο. Ναι, ξεχασα να τα αναφερω, τα εχω αγορασει κι εγω, κι ειναι εκπληκτικα παπουτσια σε προσιτη τιμη! Τρομερη επιλογη οντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα