saxo_29 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα κύριοι και κυρίες Ενδιαφέρομαι για ένα φορητό hotspot το οποίο να είναι συμβατό με 4G Vodafone. Η αρχική σκέψη ήταν να πάρω αυτό πού δίνει η εταιρία, το Vodafone mifi r219h. Σκέφτηκα όμως μήπως πάρω κάτι ξεκλειδωτο να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με κάποια άλλη εταιρία αν χρειαστεί στο μέλλον. Οι δύο άλλες συσκευές που είδα είναι Alcatel MW40 στα περίπου 50€ και το D-link dwr932 περίπου στα ίδια λεφτά. Ξέρει κανείς αν κάποια από αυτές τις 2 συσκευές δουλεύει κανονικά με Vodafone 4G γιατί σε forum του εξωτερικού διαβάζω για αρκετές ασυμβατότητες μεταξύ συσκευών και κάποιων εταιριών. Ευχαριστώ πολύ.
johnmegarythmos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 νομιζω οτι ολα ειναι ξεκλειδωτα , ακομα και της vodafone. Eγω να καταλαβεις εχω ενα usb stick vodafone και εχω βαλει και σημ cosmote και wind και δουλευει μια χαρα . Οποτε πιστευω οτι ειναι ξεκλειδωτα. 1
solution1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Επιβεβεβαιώνω κι εγώ ότι τα στικάκια της vodafone είναι ξεκλείδωτα. Εν αντιθέσει με της wind.. 1
iliasleon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω κι εγώ Vodafone.Δοκίμασα μια sim τις cosmote , δουλεύει κανονικά. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από iliasleon 1
maverik13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 παιδια εγω εχω το R218h mifi της vodafone. θελω να βαλω sim cosmote μεσα γιατι στο χωριο εχει καποια θεματα η voda. και ισως με cosmo να εναι καλητερα . θα εχω θεμα? θα ειναι κλειδωμενο ισως?
iliasleon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Στις 3/8/2021 στις 10:24 ΠΜ, maverik13 είπε παιδια εγω εχω το R218h mifi της vodafone. θελω να βαλω sim cosmote μεσα γιατι στο χωριο εχει καποια θεματα η voda. και ισως με cosmo να εναι καλητερα . θα εχω θεμα? θα ειναι κλειδωμενο ισως? ...εχω απαντησει ακριβως πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα