Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω το μειλ της επιχείρησης στο papaki gr αντιμετωπίζω ομως συχνα προβληματα ειδικα οταν φορτωνεται με emails. Ξερετε αν μπορω να φυγω απο παπακι και να παω πχ στη γκουγκλ αλλα να κρατησω την ιδια διευθυνση; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bill_surf είπε

Καλησπερα,

εχω το μειλ της επιχείρησης στο papaki gr αντιμετωπίζω ομως συχνα προβληματα ειδικα οταν φορτωνεται με emails. Ξερετε αν μπορω να φυγω απο παπακι και να παω πχ στη γκουγκλ αλλα να κρατησω την ιδια διευθυνση; 

Ο διαχιεριστής τι λέει για όλα αυτά?

Θες Hosting κυρίως από εκεί και πέρα αλλαγές στα NameServers και προχωράς με ότι αυτό συνεπάγεται...

πχ μεταφορές backup των emails κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Ο διαχειριστης δινει καιε φορα οδηγιες πως να λυθει το προβλημα. Δεν εχω παραπονο. Ομως ειναι σπασιμο να περιμενεις σημαντικα emails και να ψαχνεις καθε φορα γιατί δεν ερχονται. 
δε συμβαινει συχνα προφανως, για να μην παρεξηγηθω. 

Δημοσ.

θα ζητήσεις μεταφορά domain name σε άλλο πάροχο. Θα σου δώσουν ένα ειδικό κλειδί που θα το χρησιμοποιήσει το πάροχος για να κάνει τη μεταφορά.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bill_surf είπε

Ο διαχειριστης δινει καιε φορα οδηγιες πως να λυθει το προβλημα. Δεν εχω παραπονο. Ομως ειναι σπασιμο να περιμενεις σημαντικα emails και να ψαχνεις καθε φορα γιατί δεν ερχονται. 
δε συμβαινει συχνα προφανως, για να μην παρεξηγηθω. 

Εννοούσα ο διαχειριστής ο δικός σας :) 

Μην βιαστείς να κάνεις μεταφορά αν δεν εξασφαλίσεις να μιλήσεις με κάποιον ειδικό ώστε να κρατήσει αντίγραφο των emails και να στα μεταφέρει στο νέο χώρο φιλοξενίας...

Επίσης έκανες κάποια συζήτηση μαζί τους μήπως αυτό οφείλεται σε χώρο που το φιλοξενείς με χαμηλά χαρακτηρηστικά και χρειάζεται κάποια αναβάθμιση? (απλή σκέψη κάνω)

μφχ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...