Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω να ανοίξω το τεράστιο θέμα των ΜΜΕ (που είναι μάλλον εκτός θεματολογίας insomnia), απλώς να θέσω προβληματισμό σχετικά με την πρόσβαση στα (ιδιωτικά) τηλεοπτικά κανάλια μέσω διαδικτύου.

Αφορμή είναι το γεγονός ότι προχτές μπόρεσα χωρίς πρόβλημα να δώ Euro2020 από την κεντρική ιστοσελίδα του ΑΝΤ1, και επίσης μέσω IPTV link σε VLC στο λαπτόπι 20ετίας. Χτες το IPTV κόπηκε και από σήμερα δεν μπορείς να δεις ποδόσφαιρο χωρίς να κάνεις σύνδεση μέσω κάποιας πλατφόρμας (facebook, google κλπ). Επιπλέον, η πρόσβαση σε όλη την ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 είναι πλέον δυνατή μόνο από Chrome (εγώ παραμείνω ισόβια στον Firefox), ενώ προχτές δούλευε μια χαρά (συν το LiveTV).

Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο ξαφνικά μια ξένη πολυεθνική πρέπει να γνωρίζει ποιο ματς βλέπω από την ελλάδα σε ένα ελληνικό κανάλι. Τις διαφημίσεις του stream θα τις δώ έτσι και αλλιώς και θα μετρήσουν σαν views, πρέπει να πουληθούν και τα προσωπικά μου δεδομένα για επιπλέον κέρδος;

Κάποιος που γνωρίζει τα πράγματα θα με υποχρέωνε αν μπορούσε να μου εξηγήσει το σκεπτικό και το business model του καναλιού.

Επεξ/σία από Mitsar
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το λινκ, μου ξέφυγε. Δεν είμαι ο μόνος δηλαδή στη χώρα που δεν διαθέτω τηλεόραση :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...