Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

θελω να υλοποιήσω το παρακάτω.

Θέλω να δώσω ενα νουμερο viber,  οπου θα στέλνουν οι πελάτες μου αποριες και βλάβες.

Πως γίνεται να βλέπουμε το ίδιο viber εγώ κι ο συνεταίρος μου ταυτόχρονα, ή να μπορούμε να έχουμε έναν αριθμό viber και να ανακατευθύνει ότι μηνυμα του έρχεται σε κοινο μας γκρουπ?

Δημοσ.

Aν και δεν χρησιμοποιώ το Viber σχεδόν ποτέ, απ΄όσο ξέρω δεν γίνεται αυτό σε δύο τηλέφωνα. Δηλαδή δεν επιτρέπει να έχεις σε δύο κινητές συσκευές το ίδιο νούμερο. Ή μόνη επιλογή εκεί είναι πχ σε υπολογιστή ΄όπου μπορείς να έχεις τον ίδιο λογαριασμό (ίσως και σε ταμπλετ δεν είμαι σίγουρος βέβαια) 

Άλλες εφαρμογές επικοινωνίας δεν έχουν τέτοια προβλήματα, απλά η Ελλάδα έχει μείνει με το Viber...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο σε ένα κινητό μπορείς να το έχεις αλλά αν το στήσεις και σε desktop μπορείς να το ενεργοποιήσεις σε παραπάνω από ένα pc. Θα βλέπει όμως ο συνέταιρος όλες τις συνομιλίες σου στο viber.

Άλλη λύση είναι να φτιάξεις ένα νέο messenger και να δίνεις αυτό στους πελάτες.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

https://help.viber.com/en/article/use-viber-on-your-tablet-or-ipad

Spoiler

You can only have Viber on one primary device. Phones can never be a secondary device. If you want to use Viber on more than one phone, you will need to have two different accounts.

Δεν ξέρω τι ισχύει με τα business account στο Viber. Ίσως λύσει το πρόβλημα σας

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά αυτό που ζητάς, μία λύση είναι σε ένα εταιρικό κινητό (εταιρικό νούμερο) να δημιουργήσεις στο viber ένα γκρουπ στο οποίο θα προσθέσεις συμμετέχοντες εσένα, τον συνάδελφο σου και τους πελάτες σας. Όποιος πελάτης έχει προβλημα θα το γράφει στο γκρουπ και θα μπορείς είτε εσύ να απαντάς από τη συσκευή σου, είτε ο συνέταιρος σου από τη δικιά του, είτε κάποιος από εσάς από το εταιρικό κινητό. Το Viber του εταιρικού κινητού θα μπορείτε να το έχετε και σε κάποιο PC ή τάμπλετ κάνοντας συγχρονισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...