thelos257 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Καλημερα αγορασα το Samsung Galaxy S21 από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην Κύπρο όπου έβαλα την κάρτα Sim μου μέσα και το ενεργοποίησα πέρασα τον λογαριασμό μου Google και Samsung Account όλα καλά όμως μου εμφανίζει αυτά τα άσχετα προγράμματα που δεν ξέρω ποια χώρας προορίζονται στην εικόνα 5 αν δείτε. Κοίταξα με το phone info της Samsung και είδα ότι η χώρα αυτή είναι ΤΜΗ Hungary όπου η κάρτα Sim μου αφορα κυπριακό παροχέα την CytaMobile Vodafone. Να το κάνω ξανά εργοστασιακή επαναφορά και να το ξανά κτησω από την αρχή? Βαριέμαι. Καλημερα αγορασα το Samsung Galaxy S21 από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην Κύπρο όπου έβαλα την κάρτα Sim μου μέσα και το ενεργοποίησα πέρασα τον λογαριασμό μου Google και Samsung Account όλα καλά όμως μου εμφανίζει αυτά τα άσχετα προγράμματα που δεν ξέρω ποια χώρας προορίζονται στην εικόνα 5 αν δείτε. Κοίταξα με το phone info της Samsung και είδα ότι η χώρα αυτή είναι ΤΜΗ Hungary όπου η κάρτα Sim μου αφορα κυπριακό παροχέα την CytaMobile Vodafone. Να το κάνω ξανά εργοστασιακή επαναφορά και να το ξανά κτησω από την αρχή? Βαριέμαι. Επισης πρωτη φορα στα χρονικα το βλεπω αυτο σε Samsung συσκευη. Σχετιζεται με την ROM της που φοραει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα