Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Τελειώνω σύντομα με τις πανελλήνιες και πιάνω σίγουρα τη σχολή ψηφιακών συστημάτων στη Λάρισα. Τι γνώμη έχετε για τη σχολή, πως είναι από δικαιώματα, και το πτυχίο που βγάζει κάποιος αφού τελειώσει πόσο καλά αναγνωρίζεται? Αξίζει σαν σχολή γενικότερα, η να πάω ημμυ αν περνάω και αν δεν περνάω να ξαναδώσω? 

Απλά αποσο γνωριζω το ημμυ θέλει άπειρη δουλειά,και γενικά είναι πολύ παλούκι η σχολή.. Δεν θέλω να χρειάζεται να αφιερώνω πάνω από τη μιση μέρα για τη σχολή, θέλω να έχω χρόνο και για άλλα πράγματα και γι αυτό πιστεύω δε θα τη βγάλω τη σχολή ημμυ αν πάω εκεί..

Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με ότι έχει να κάνει με hardware και software και θέλω να κάνω πολλή δουλειά απλά δεν αντέχω αυτό το διάβασμα με τις ώρες που κάναμε στη Γ λυκείου και γενικά τα θεωρητικά(που λογικά το ημμυ θα είναι γεμάτο τέτοια), θέλω όσο γίνεται περισσότερο πρακτικά πράγματα. 

Συνεπώς σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη ψηφιακών συστημάτων και βολεύει κιόλας αφού η Λάρισα είναι και κοντά στο Βόλο όπου μένω. Ποια η γνώμη σας? 

Δημοσ.

ΗΜΜΥ να πας για μένα. Θα έχεις και πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα ηλεκτρολόγου μηχανικού και μηχανολόγου μηχανικού, αν θέλεις να ασχοληθείς και με ενεργειακά, που σημαίνει οτι μπορείς να υπογράψεις σε μελέτη, επίβλεψη, εγκατάσταση, συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων τα πάντα. Απο σπίτι μέχρι μεγάλες βιομηχανίες. Επίσης είναι και δυνατό χαρτί σαν μηχανικός υπολογιστών αν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, στην αγορά εργασίας. 

Απο την άλλη όπως είπες θέλει διάβασμα γιατί είναι όντως δύσκολη σχολή. Πολλά μαθηματικά και άλλα δύσκολα αντικείμενα. Σίγουρα δεν χρειάζεται και την μισή μέρα να ασχολείσε για να τελειώσεις, αλλά θα πρέπει να έχεις καθημερινή επαφή αν θέλεις να τελειώσεις σχετικά στην ώρα την σχολή. Αν εννοείς του Βόλου το Ημμυ πρέπει να είναι πιο βατό απο τα άλλα.

Καλή τύχη σε ότι επιλέξεις!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SakisXlr είπε

Καλησπέρα!Τελειώνω σύντομα με τις πανελλήνιες και πιάνω σίγουρα τη σχολή ψηφιακών συστημάτων στη Λάρισα. Τι γνώμη έχετε για τη σχολή, πως είναι από δικαιώματα, και το πτυχίο που βγάζει κάποιος αφού τελειώσει πόσο καλά αναγνωρίζεται? Αξίζει σαν σχολή γενικότερα, η να πάω ημμυ αν περνάω και αν δεν περνάω να ξαναδώσω? 

Απλά αποσο γνωριζω το ημμυ θέλει άπειρη δουλειά,και γενικά είναι πολύ παλούκι η σχολή.. Δεν θέλω να χρειάζεται να αφιερώνω πάνω από τη μιση μέρα για τη σχολή, θέλω να έχω χρόνο και για άλλα πράγματα και γι αυτό πιστεύω δε θα τη βγάλω τη σχολή ημμυ αν πάω εκεί..

Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με ότι έχει να κάνει με hardware και software και θέλω να κάνω πολλή δουλειά απλά δεν αντέχω αυτό το διάβασμα με τις ώρες που κάναμε στη Γ λυκείου και γενικά τα θεωρητικά(που λογικά το ημμυ θα είναι γεμάτο τέτοια), θέλω όσο γίνεται περισσότερο πρακτικά πράγματα. 

Συνεπώς σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη ψηφιακών συστημάτων και βολεύει κιόλας αφού η Λάρισα είναι και κοντά στο Βόλο όπου μένω. Ποια η γνώμη σας? 

Να πας τημμυ προφανώς. Για σπουδές πας, όχι για διακοπές. Και μια χαρά θα βρεις χρόνο να κάνεις και ζωαρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...