KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Xαιρεται. η μανα μου πηγε να αλλαξει την ημερομηνια γεννησης της και εβαλε κατα λαθος 2021. Ο λογαριασμος της βγαζει τωρα μηνυμα οτι ειναι απενεργοποιημενος, και αν τα στοιχεια δεν αλλαξουν σε 30 μερες θα σβηστει. Τι κανω τωρα για να τον ενεργοποιησω; στο email που ειναι συνδεμενο το facebook, της ηρθε αιτημα για επανελεγχο απο το facebook. πατησα ενταξει και με εβγαλε στον λογαριασμο με το παρακατω μηνυμα: προσπαθησα να στειλω φορμα για επανελεγχο, μεσα απο το σαιτ. εκανα αποσυνδεση στον λογαριασμο και πηγα να στειω την φορμα απο εδω: https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907 εβαλα ολα τα στοιχεια και την ταυτοτητα της μανας σε jpg. παω να στειλω την φορμα και μου λεει οτι πρεπει να συνδεθω στον απενεργοποιημενο λογαριασμο για να την στειλω. κανω την συνδεση, ξαναστελνω την φορμα και μου βγαζει παλι το παραπανω μηνυμα. ειναι φυσιολογικο αυτο; η φομα σταλθηκε; ο επανελεγχος θα γινει; η καποιος ηλιθιος σχεδιασε ενα συστημα αναφορας προβληματος, οπου για να στειλει αναφορα οτι κλειδωθηκες εξω απο τον λογαριασμο σου, πρεπει να μπεις στον κλειδωμενο λογαριασμο σου για να το στειλεις. κανω κατι λαθος; ειναι κατι αλλο που πρεπει να κανω; ειναι αυτη η διαδικασια; οποιος μπορει να βοηθησει, θα το εκτιμουσα. Toν λογαριασμο τον εχει χρονια, και της εχω εξηγησει παρα πολλες φορες να μην πειραξει τιποτα απο τις ρυθμισεις και να παταταει παντα οχι σε οτιδηποτε μηνυμα δεν αναγνωριζει. Τωρα θυμηθηκε να γινει πιο νεα. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα