Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα.

https://www.amazon.de/-/en/794297-0700-Bose-Headphones-700-blue/dp/B08FXSZS21

Στο skroutz περίπου στα 290€ (με μεταφορικά).

ΥΓ.1 Αν κάποιος γνωρίζει, σε σχέση με τα Sony 1000xm2 που έχω ήδη, έχουν μεγάλη διαφορά; αξίζει να ασχοληθώ;

ΥΓ.2 Πρώτη φορά γράφω για προσφορά, αν και παρακολουθώ συχνά το νήμα, οπότε ζητάω την κατανόηση σας αν δεν έγραψα κάτι σωστά. Ευχαριστώ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα τα QC35II

τα μπέρδεψα. Θες app στο κινητό όμως για αυτά

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σας κανει εσας prime λογαριασμο; Εγω πατάω και βγαζει

"Sorry, only customers with a billing address in Spain can subscribe to Amazon Prime on Amazon.com."

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Με «τρώει» το χέρι μου να τα πάρω αλλά θα προσπαθήσω να αντισταθώ!😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Επίσης τα bose 700 είναι ανώτερα απο τα xm2.

Ευχαριστώ και πάλι. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η μετάβαση από τα Sony XM2 στα Bose 700. Διάβασα στο rtings κάποια πράγματα, όπως τις αξιολογήσεις του κάθε μοντέλου (δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2 μοντέλων αλλά μεταξύ των XM3 και των 700) και δεν μπορώ να πω ότι βρήκα κάποιον δυνατό λόγο για να προχωρήσω (Δεδομένου ότι θα πρέπει μετά να δώσω και τα XM2). 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, megaloup είπε

Ευχαριστώ και πάλι. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η μετάβαση από τα Sony XM2 στα Bose 700. Διάβασα στο rtings κάποια πράγματα, όπως τις αξιολογήσεις του κάθε μοντέλου (δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2 μοντέλων αλλά μεταξύ των XM3 και των 700) και δεν μπορώ να πω ότι βρήκα κάποιον δυνατό λόγο για να προχωρήσω (Δεδομένου ότι θα πρέπει μετά να δώσω και τα XM2). 

Μην εμπιστεύεσαι πολύ το rtings προσωπικά πάντα κοιτάω βίντεο σε συνδιασμό με το rtings και ΔΝΕ πέφτουν πάντα μέσα.Εγω εάν είχα τα λεφτά θα την έκανα κυρίως καλύτερης ηχομόνωσης και ήχου αλλά εφόσον σε καλύπτουν πάω πάσο 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, megaloup είπε

Έχω τεστάρει και τα 3 μοντέλα που αναφέρεις και τελικά πήρα τα ΧΜ3, τα οποία είναι σαν ANC πάρα πολύ όμοια με τα 700. Σε άνεση μάλλον κερδίζουν τα 700 (αν δε φοβάσαι να σου σπάσουν, με τόσο λεπτό σκελετό), σε ήχο τα ΧΜ3 (τα οποία πήρα τελικά τότε επειδή έβγαιναν φθηνότερα από τα 700). Η διαφορά των δύο άλλων με τα ΧΜ2 στο ANC είναι υπαρκτή και γίνεται σχετικά εύκολα αντιληπτή, αλλά για μένα αφου έχεις ήδη τα xm2 και από ότι κατάλαβα δεν έχεις λεφτά να σκορπάς μην τα πάρεις. Τόσο μεγάλη βελτίωση που να αξίζει η "αναβάθμιση" δεν νομίζω να δεις. Αν είχες να διαλέξεις εξ αρχής όπως εγώ τότε και το ζήτημα ηταν (μονο) τα +50 με +60 ευρώ των 700 θα σου έλεγα οκ, αν θες παρτα, αλλά για να δώσεις 227€ ενώ έχεις τα μιάμισης γενιάς πίσω ΧΜ2 εγώ δε θα το κανα. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...