Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγόρασα ένα προϊόν από το Amazon US συνολική αξία 24€ ερχετε με Amazon expedited shipping και με aramex και θα ήθελα να μάθω τι γίνετε με το τελωνίο

Δημοσ.

Λογικά πλήρωσες και κάποιο import fees deposit και ως εκ τούτου δεν θα έχεις καμία επιπλέον χρέωση, θα παραλάβεις σπίτι (τελευταία φορά με aramex εγώ είχα παραλάβει με ΕΛΤΑ κούριερ)

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

Λογικά πλήρωσες και κάποιο import fees deposit και ως εκ τούτου δεν θα έχεις καμία επιπλέον χρέωση, θα παραλάβεις σπίτι (τελευταία φορά με aramex εγώ είχα παραλάβει με ΕΛΤΑ κούριερ)

Όχι import fees ήταν 0.00€

Δημοσ.

Ειναι οριακο το νουμερο καθως και η ημερομηνια που θα φτασει στην Ελλαδα (μετα την 1η Ιουλιου;)

Ετσι μπορει να κληθεις να πληρωσεις απο 0 εως 50 ευρω

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ειναι οριακο το νουμερο καθως και η ημερομηνια που θα φτασει στην Ελλαδα (μετα την 1η Ιουλιου;)

Ετσι μπορει να κληθεις να πληρωσεις απο 0 εως 50 ευρω

Ναι μετά 19 Ιουλίου 

Δημοσ.

Και εγώ σε ίδια κατάσταση, έστειλα στην Αμαζον και είπαν οτι δεν θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι, και αν πληρώσω κάτι να κρατήσω τις αποδείξεις και να τους τις στείλω

Με την Aramex τι φαση? Πρώτη φόρα την ακούω. Παραδίδει η ίδια ή δίνει σε acs/speedex/γενικη κτλ? Επίσης πόσο καιρό κάνει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/6/2021 στις 2:03 ΜΜ, enkjel είπε

Και εγώ σε ίδια κατάσταση, έστειλα στην Αμαζον και είπαν οτι δεν θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι, και αν πληρώσω κάτι να κρατήσω τις αποδείξεις και να τους τις στείλω

Με την Aramex τι φαση? Πρώτη φόρα την ακούω. Παραδίδει η ίδια ή δίνει σε acs/speedex/γενικη κτλ? Επίσης πόσο καιρό κάνει?

Late reply αλλα να μοιραστω την προσωπικη μου εμπειρία με την συγκεκριμενη εταιρια:

απ' όσο κατάλαβα (και διάβασα) η Aramex περνάει από Κύπρο και εκεί εκτελωνίζει τα πακέτα, ειχα παραγγείλει ενα βιβλίο (στα 40κατι ευρω) απο αμερικανικο amazon και εκανε το πολύ μια βδομάδα να έρθει :0 σε 1 μερα εφτασε Κύπρο απο Αμερική και επειτα απο 2 μέρες είχε φτασει Ελλάδα και παρέλαβα μετά απο 1-2 μέρες. Δεν κατάλαβα ομως με ποια κουριερ συνεργαζεται...
Τώρα όμως με τις αλλαγές, τι να πω,, ελπίζω να μη σου τύχει να πληρώσεις κάτι εξτρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...