Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, micos000 είπε

Κατέβασε το iso, μόνταρε το μέσω της εξερεύνησης των windows και τρέξε το setup.

Ναι, το έχω κατά νου αν σήμερα δεν εμφανίσει κάτι.

Κρατάει, όμως, backup την εγκατάσταση των 10 με αυτόν τον τρόπο?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άνοιγμα υπολογιστή, win update 3-4 φορές, τίποτα.

Windows.com, πάτημα στο link για έλεγχο (το οποίο ανοίγει το windows update, χτες δεν βρήκε κάτι), με τη μία "διαθέσιμα".

Είμαι στην επανεκκίνηση τώρα.

Δημοσ.

Όχι που δεν θα με έκανε να βρίζω.

Κάποια ιδέα γιατί όταν στην εκκίνηση  πατάω να μπω bios πλέον δεν παίρνει εικόνα η οθόνη, ούτε με hdmi ούτε με dp?

Δεν είναι θέμα win άμεσα, αλλά το μόνο που άλλαξε στο σύστημα είναι ότι ενεργοποίησα το TPM για να μπουν τα 11.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Όχι που δεν θα με έκανε να βρίζω.

Κάποια ιδέα γιατί όταν στην εκκίνηση  πατάω να μπω bios πλέον δεν παίρνει εικόνα η οθόνη, ούτε με hdmi ούτε με dp?

Δεν είναι θέμα win άμεσα, αλλά το μόνο που άλλαξε στο σύστημα είναι ότι ενεργοποίησα το TPM για να μπουν τα 11.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το fast boot, μου έκανε κάτι τέτοια ζαβά πρόσφατα στα 11 και ίσιωσε μετά απ'αυτό.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, flikifloki είπε

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το fast boot, μου έκανε κάτι τέτοια ζαβά πρόσφατα στα 11 και ίσιωσε μετά απ'αυτό.

Απενεργοποιημένο από αρχαιοτάτων χρόνων, εκτός κι αν το μπστρδο το ενεργοποίησε χτες στην αναβάθμιση μόνο του.

Δημοσ.

Asrock "Restart to UEFI" (πάντα αναρωτιόμουν τί νόημα έχει η ύπαρξή του), μπήκα bios κανονικά, έκλεισα το ΤΡΜ.

Να θημηθώ να τσεκάρω ότι όντως το ζήτημα λύθηκε με αυτό.

Δημοσ.
Στις 10/5/2025 στις 5:26 ΜΜ, Πέτρος είπε

Asrock "Restart to UEFI" (πάντα αναρωτιόμουν τί νόημα έχει η ύπαρξή του), μπήκα bios κανονικά, έκλεισα το ΤΡΜ.

Να θημηθώ να τσεκάρω ότι όντως το ζήτημα λύθηκε με αυτό.

Τα έβαλες τελικά;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ναι, και προσπαθώ να καταλάβω το λόγο.

Κάποια στιγμή πιστεύω θα τον καταλάβεις...

¨Οπως με το ''restart to uefi''🤣

Κι εγω απο ltsb 10 σε κανα χρόνο θα παω ή lot ltsc 2021 10ρια που λήγουν το 2032 ή

σε 11ρια enterprise

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...