Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:58 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:58 πμ 10 ώρες πριν, micos000 είπε Κατέβασε το iso, μόνταρε το μέσω της εξερεύνησης των windows και τρέξε το setup. Ναι, το έχω κατά νου αν σήμερα δεν εμφανίσει κάτι. Κρατάει, όμως, backup την εγκατάσταση των 10 με αυτόν τον τρόπο?
micos000 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 πμ 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Κρατάει, όμως, backup την εγκατάσταση των 10 με αυτόν τον τρόπο? Φυσικά. 1
Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:59 μμ Άνοιγμα υπολογιστή, win update 3-4 φορές, τίποτα. Windows.com, πάτημα στο link για έλεγχο (το οποίο ανοίγει το windows update, χτες δεν βρήκε κάτι), με τη μία "διαθέσιμα". Είμαι στην επανεκκίνηση τώρα.
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 03:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:55 μμ Όχι που δεν θα με έκανε να βρίζω. Κάποια ιδέα γιατί όταν στην εκκίνηση πατάω να μπω bios πλέον δεν παίρνει εικόνα η οθόνη, ούτε με hdmi ούτε με dp? Δεν είναι θέμα win άμεσα, αλλά το μόνο που άλλαξε στο σύστημα είναι ότι ενεργοποίησα το TPM για να μπουν τα 11.
flikifloki Δημοσ. Παρασκευή στις 07:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:27 μμ 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Όχι που δεν θα με έκανε να βρίζω. Κάποια ιδέα γιατί όταν στην εκκίνηση πατάω να μπω bios πλέον δεν παίρνει εικόνα η οθόνη, ούτε με hdmi ούτε με dp? Δεν είναι θέμα win άμεσα, αλλά το μόνο που άλλαξε στο σύστημα είναι ότι ενεργοποίησα το TPM για να μπουν τα 11. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το fast boot, μου έκανε κάτι τέτοια ζαβά πρόσφατα στα 11 και ίσιωσε μετά απ'αυτό.
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ 34 λεπτά πριν, flikifloki είπε Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το fast boot, μου έκανε κάτι τέτοια ζαβά πρόσφατα στα 11 και ίσιωσε μετά απ'αυτό. Απενεργοποιημένο από αρχαιοτάτων χρόνων, εκτός κι αν το μπστρδο το ενεργοποίησε χτες στην αναβάθμιση μόνο του.
Πέτρος Δημοσ. Σάββατο στις 05:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:26 μμ Asrock "Restart to UEFI" (πάντα αναρωτιόμουν τί νόημα έχει η ύπαρξή του), μπήκα bios κανονικά, έκλεισα το ΤΡΜ. Να θημηθώ να τσεκάρω ότι όντως το ζήτημα λύθηκε με αυτό.
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Στις 10/5/2025 στις 5:26 ΜΜ, Πέτρος είπε Asrock "Restart to UEFI" (πάντα αναρωτιόμουν τί νόημα έχει η ύπαρξή του), μπήκα bios κανονικά, έκλεισα το ΤΡΜ. Να θημηθώ να τσεκάρω ότι όντως το ζήτημα λύθηκε με αυτό. Τα έβαλες τελικά;
Πέτρος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Τα έβαλες τελικά; Ναι, και προσπαθώ να καταλάβω το λόγο.
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ναι, και προσπαθώ να καταλάβω το λόγο. Κάποια στιγμή πιστεύω θα τον καταλάβεις... ¨Οπως με το ''restart to uefi''🤣 Κι εγω απο ltsb 10 σε κανα χρόνο θα παω ή lot ltsc 2021 10ρια που λήγουν το 2032 ή σε 11ρια enterprise 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα