Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσες δεκαετίες εξέλιξης των Windows πρέπει να περάσουν ακόμα ώστε όταν ανοίγει η εξερεύνηση μέσα από ένα πρόγραμμα για να επιλέξεις αρχεία από την επιφάνεια εργασίας να σου δείχνει τα εικονίδια ακριβώς όπως τα έχεις στην επιφάνεια εργασίας και όχι όπως θέλει και να τα ψάχνεις μισή ώρα?

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/7/2025 στις 1:23 ΠΜ, TechWeirdo είπε

Το pc μου δεν σηκώνει τα 11, μπορώ κάπως να τα περάσω;

εγκαθιστας τα 10 (αν δεν τα εχεις ηδη). (ενεργοποιηση δωρεαν windows και office365 για μη επαγγελματικα pc με το activation script απο το GitHub)

Κατεβαζεις απο τη MS ενα iso με τα win11 ιδια γλωσσα με τα 10 που εχεις. 

image.jpeg.08b991124098847886c391abe3c77134.jpeg

Κατεβαζεις την εφαρμογη Rufus και με αυτην φτιαχνεις ενα usb αναβαθμισης χρησιμοποιοντας το αρχειο win11.iso που κατεβασες. Κανονικα εχει τσεκαρισμενες by default τις επιλογες που ακυρωνουν τον ελεγχο "συμβατου" hardware που ζηταει η MS για τα 11.

rufus-windows-compatibility.jpg.f45a50aa3e19eb4978a3b9a1239ca197.jpg

Mεσα απο τα win10 που εχεις, ανοιγεις το φακελο του usb που εφτιαξες, πατάς το setup, και θα ξεκινησει και θα κανει την αναβαθμιση σε 11.

image.jpeg.08b991124098847886c391abe3c77134.jpeg

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι επεξστη εχει ο φιλος? στον PhenomII που ειχα δοκιμασει εγω το rufus δε λειτουργουσε σωστα οσο αφορα τη δημιουργια stick με 11.

Επεξ/σία από fitsoulas2024
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Τι επεξστη εχει ο φιλος? στον PhenomII που ειχα δοκιμασει εγω το rufus δε λειτουργουσε σωστα οσο αφορα τη δημιουργια stick με 11.

"Those upgrade options can't save a device whose CPU lacks support for two specific instruction sets -- POPCNT and SSE 4.2.

Most PCs built using Intel CPUs from 2009 or later will pass this test; AMD CPUs from 2015 or later should also be OK. "

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...