Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Από το 24Η2 και μετά τα Win11 έχουν απαίτηση ο επεξεργαστής να υποστηρίζει SSE 4.2, άρα no koukou οι Core 2 επεξεργαστές...

Θέλει θέλει Intel επεξεργαστές του 2008 και μετά (Core i7 Nehalem), καθώς κι AMD FX Series του 2011 (Bulldozer)

Οποτε μενει στα 23H2

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/9/2025 στις 3:03 ΜΜ, pp6210 είπε

καλησπέρα φίλοι, 

Θέλω να δοκιμάσω εκδόσεις ltsc σε 2 λαπτοπ και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παρακάτω:

1. Θέλω  να δοκιμάσω να περάσω win11 LTSC σε κινέζο Jumper EZBook 3 pro (Intel celeron N3450 @1.1ghz, 6 gb ram, win10 home 22H2), εδώ σίγουρα καθαρή εγκατάσταση αφού θα βγάλω τον καλό ssd που έχει τώρα και θα βάλω νεο για δοκιμές.

2. Licences...  Για win11 LTSC βρήκα σε ένα Αμερικάνικο κλειδάδικο επίσης 7-8 ευρώ, αλλά σε κάποια youtube που είδα λένε οτι δεν δουλεύουν στην evaluation έκδοση που κατεβάζεις από microsoft και πρέπει να κατεβάσεις "κανονική" από non-microsoft sites... άρα τι κατεβάζω και τι κλειδι να αγοράσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον έχει διάθεση και χρόνο να βοηθήσει!

update: έγινε η εγκατάσταση μια χαρά, με ventoy σε δευτερο δίσκο που έχω για δοκιμές. Με την πρώτη εγκατάσταση (24Η2-26100.6584) πήρε 25 ΓΒ δίσκου και μπουταρει σε 26 δευτερα, όλα δουλεύουν μια χαρά. Στην αρχή είχε όλες και όλες 9 εφαρμογές στα apps, τελείως barebone! Μετά τις εγκαταστάσεις, πήγε σε έκδοση 24Η2-26100.6725, ανέβηκε στα 34,4 ΓΒ μαζί με office 2021, boot time 30 δευτερόλεπτα.

Γενικά πολύ ικανοποιημένος για τη χρήση που κάνω (office+browsing), νομίζω υπάρχουν στιγμές που ζορίζεται λίγο (π.χ. ανοιγεις file explorer και κανει 2-3 δευτερα να γεμίσει το παράθυρο), προφανώς ο επεξεργαστής δεν είναι για περισσότερα. Δεν σκόπευα να μείνω σε αυτά έτσι κ αλλιώς, ξαναμπήκε ο δίσκος με τα win10 home και όσο συνεχίζουν τα updates συνεχίζει και το κινεζάκι των 1.2 κιλών (από 02/2018 μη το ματιάσω!)

Α, ενεργοποίηση έκανα με τη μέθοδο ΜΙ ΑΛΦΑ ΣΙΓΜΑ και σε win και σε office κ δούλεψε οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...