Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης μας είπε ότι, θα υπογράψει ως εγγυητής στο νέο συμβόλαιο!!! (Το έχει κ σίγουρο ότι θα μας ετοιμάσει νέο συμβόλαιο....παιδιά σουρεαλισμός!!!! )

Παιδιά όλα αυτά μου ακούγονται πολύ περίεργα!!! Και είναι!

Προφανώς και δε μιλάμε για υπενοικιαση... Όλη η φάση βρωμάει!

Εγώ να πάρω τα κλειδιά του σπιτιού θέλω! Κ ο τύπος δεν απαντάει σε τηλέφωνα και παίρνει αυτός πίσω να κάνει δηλώσεις μόνο! Κ όλα αυτά μόνο απέναντι στη μάνα μου που "δεν ξέρει" να  απαντήσει!

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

Το  μισθωτήριο το υπέβαλες μέσω taxisnet ή όχι ;

Τα χρήματα τα δηλώνεις ή όχι ;

Παίρνει επιδόματα.

Άρα, σίγουρα.

1 λεπτό πριν, Fysif είπε

Επίσης μας είπε ότι, θα υπογράψει ως εγγυητής στο νέο συμβόλαιο!!! (Το έχει κ σίγουρο ότι θα μας ετοιμάσει νέο συμβόλαιο....παιδιά σουρεαλισμός!!!! )

Εγώ να πάρω τα κλειδιά του σπιτιού θέλω! Κ ο τύπος δεν απαντάει σε τηλέφωνα και παίρνει αυτός πίσω να κάνει δηλώσεις μόνο! Κ όλα αυτά μόνο απέναντι στη μάνα μου που "δεν ξέρει" να  απαντήσει!

Τρέλα πράγματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Παίρνει επιδόματα.

Άρα, σίγουρα.

Μην παίρνεις όρκο. Πχ το συμβόλαιο 250 ευρώ και πληρωμή στο χέρι 450. Κλάψανε πολλοί με τις αναστολές εργασίας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fysif είπε

Αφού χρωστάει 35 ημέρες, του κάνεις έξωση το γρηγορότερο.

Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fysif είπε

Όσο το συμβόλαιο είναι ενεργό και σου πληρώνει τα ενοίκια δεν υφίσταται θέμα. Για μετά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kawavn800 είπε

Μην παίρνεις όρκο. Πχ το συμβόλαιο 250 ευρώ και πληρωμή στο χέρι 450. Κλάψανε πολλοί με τις αναστολές εργασίας.

Το μαύρο στο ενοίκιο, που κολλάει ?

Έμενε η μάνα που επερνε κάποια σύνταξη και το μισθωτηριο ήταν στο όνομα του γιου !!!!!

Γιατί αν δεν ήταν τα επιδόματα στην μέση ?

Όσο το συμβόλαιο είναι ενεργό και σου πληρώνει τα ενοίκια δεν υφίσταται θέμα. Για μετά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Λέμε ότι χρωστάει 35 ημέρες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Το μαύρο στο ενοίκιο, που κολλάει ?

Έμενε η μάνα που επερνε κάποια σύνταξη και το μισθωτηριο ήταν στο όνομα του γιου !!!!!

Γιατί αν δεν ήταν τα επιδόματα στην μέση ?

Το συμβόλαιο νόμιμο στα 210 ευρώ , για να κέκτηται του δικαιώματος επιδότησης ανάλογα πόσοι διέμεναν χ 71 ευρώ . Η συμφωνία πχ ήταν 210+ 150 ευρώ επιπλέον  αδήλωτα.

Καληνυχτώ

Δημοσ.

Το συμβόλαιο νόμιμο στα 210 ευρώ , για να κέκτηται του δικαιώματος επιδότησης ανάλογα πόσοι διέμεναν χ 71 ευρώ . Η συμφωνία πχ ήταν 210+ 150 ευρώ επιπλέον  αδήλωτα.

Καληνυχτώ

Μα, δεν του δίνει μια !!!!!!!

Δημοσ.

Λάθος έχεις καταλάβει, Μέχρι σήμερα είναι πληρωμένο. Για από εδώ και πέρα συζητάει 

Δημοσ.

Σε όλα δίκιο έχετε.

Δηλωμένα στο taxis είναι. 

Και το ενοικιαστηριο και τα χρήματα δηλώνονται.

Μόνο για τα κοινόχρηστα έχω γνώση ότι πληρώνονταν τυπικά.

(Ο γιος , δεν είναι κανένα νιατο παιδιά! Ο γιος της θανουσης έχει παιδιά που δίνουν πανελλήνιες). Μένει στην παραδίπλα πολυκατοικία από το εν λόγω διαμέρισμα.

Εγώ μένω 1 ώρα μακρυά κ οι γονείς μου από αρχής καραντίνας ζουν εκτός νομού! 

Και επειδή τα 3 παιδιά της θανουσης σκοτώνονταν μεταξύ τους για το ποιος θα ασχοληθεί με τα θέματα που την αφορούσαν, πιθανότατα τώρα σκοτώνονται για το ποιος θα ασχοληθεί να αδειάσει το διαμέρισμα , το οποίο ειναι υπερφορτωμένο με πράγματα(μεγάλωσα σ αυτό το διαμέρισμα κ τότε ζούσαμε 4 άτομα εκεί, με τα μισά πράγματα συγκριτικά με όσα είχε εκείνη η γυναίκα που ζούσε μόνη!)

Φοβάμαι ότι μόνο μέσω δικηγόρου θα βρω άκρη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

Λάθος έχεις καταλάβει, Μέχρι σήμερα είναι πληρωμένο. Για από εδώ και πέρα συζητάει 

Έτσι λέει ο ΤS, αλλά έχει να πάρει ενοικίο 35 ημέρες.

3 λεπτά πριν, Fysif είπε

Σε όλα δίκιο έχετε.

Δηλωμένα στο taxis είναι. 

Και το ενοικιαστηριο και τα χρήματα δηλώνονται.

Μόνο για τα κοινόχρηστα έχω γνώση ότι πληρώνονταν τυπικά.

(Ο γιος , δεν είναι κανένα νιατο παιδιά! Ο γιος της θανουσης έχει παιδιά που δίνουν πανελλήνιες). Μένει στην παραδίπλα πολυκατοικία από το εν λόγω διαμέρισμα.

Εγώ μένω 1 ώρα μακρυά κ οι γονείς μου από αρχής καραντίνας ζουν εκτός νομού! 

Και επειδή τα 3 παιδιά της θανουσης σκοτώνονταν μεταξύ τους για το ποιος θα ασχοληθεί με τα θέματα που την αφορούσαν, πιθανότατα τώρα σκοτώνονται για το ποιος θα ασχοληθεί να αδειάσει το διαμέρισμα , το οποίο ειναι υπερφορτωμένο με πράγματα(μεγάλωσα σ αυτό το διαμέρισμα κ τότε ζούσαμε 4 άτομα εκεί, με τα μισά πράγματα συγκριτικά με όσα είχε εκείνη η γυναίκα που ζούσε μόνη!)

Φοβάμαι ότι μόνο μέσω δικηγόρου θα βρω άκρη...

Ο γιος τι δουλειά κάνει ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Λαθος
Δημοσ.

Δεν είναι άνθρωποι που τους λείπουν χρήματα.... 

Είπα κ για τις πανελλήνιες παραπάνω....

Βγάζουν χρήματα κ πολλά από αυτά αδήλωτα....

Κάνουν επιφανείς δουλειές και ο "γιος" και οι αδελφές του.... Με ιδιόκτητα ακίνητα ο καθένας από αυτούς.

(Δεν "επιτίθεμαι" σε ανθρώπους του μεροκάματου αυτή τη στιγμή ... επουδενί....)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fysif είπε

Δεν είναι άνθρωποι που τους λείπουν χρήματα.... 

Είπα κ για τις πανελλήνιες παραπάνω....

Βγάζουν χρήματα κ πολλά από αυτά αδήλωτα....

Κάνουν επιφανείς δουλειές και ο "γιος" και οι αδελφές του.... Με ιδιόκτητα ακίνητα ο καθένας από αυτούς.

(Δεν "επιτίθεμαι" σε ανθρώπους του μεροκάματου αυτή τη στιγμή ... επουδενί....)

Αρα, μάλλον στην συνεννόηση κόβω το πρόβλημα και στο τι θα κάνουν τα πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...