Προς το περιεχόμενο

Αξιζει η αλλαγη?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλεπωντας οτι κανενας παροχος δεν εχει σε υποληψη τα εξωτικα Κατω Πατησια σκεφτομαι να αλλαξω την Νοva adsl σε Cosmote vdsl 50.
Οδος Παφου 12.
Σε εκτιμηση ταχυτητας μου δινει αυτες τις μετρησεις.
Να προχωρησω η δεν αξιζει τον κοπο?

 

 

cosmote1.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με nova adsl ποσο συγχρονιζεις ? Δεν εχει πακετα vdsl ? Τωρα ο ΟΤΕ στην 50αρα εγγυαται απο 18 εως 30....δεν ξερω...αναλογως ποσο πιανεις τωρα και ποσα παραπανω θα πληρωσεις για την μεταβαση...

Στην διευθυνση σου κοντα βλεπω καμπινες OTE και WIND , οπως και οπτικη ινα WIND. Για ριξε μια ματια και στην WIND για ελεγχο διαθεσιμοτητας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε vdsl απολυτος τιποτα στην οδο που ειμαι.Ουτε απο Wind ουτε απο Nova.Μονο απο τον ΟΤΕ.Η διαφορα θα ειναι στα 9 ευρω τον μηνα στο ιδιο double play που εχω και στην Nova αυτη την στιγμη.

 

router.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα συγχρονιζεις στα 15.5mbps και σιγουρα αποδιδει λιγο λιγοτερο. Και με 9 ευρω / μηνα , πας σε 50αρα που αν , χτυπα ξυλο , αποδιδει εως 18 , δεν μπορεις να τους πεις τιποτα. Τι να σου πω... αν αποδωσει πανω απο 20 , σιγουρα ειναι ενα σχετικο κερδος. Αλλα δεν ξερω ποσο θα αποδωσει η 50αρα ... οποτε ειναι και λιγο τζογος η κινηση.

Δεν εχεις κανα γνωστο εκει γυρω με vdsl να σου πει τι πιανει και με ποια εταιρια (με τον ΟΤΕ δηλ , αφου δεν παιζει αλλη εταιρια με vdsl εκει περα) ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς η περιοχή σου ανήκει στο Αστικό Κέντρο του ΟΤΕ στην Ιεροσολύμων 30 και κάποια στιγμή θα έχεις FTTH ΟΤΕ.

- Υποθέτω πως αν η εσωτερική σου καλωδίωση είναι σε καλή κατάσταση στο Download μπορείς να πλησιάσεις τη Μέγιστη Ταχύτητα σύνδεσης των 29.23 (κοντά στα 27Mbps).

- Εγώ για παράδειγμα σε παρόμοια κατάσταση γραμμών και παροχή VDSL μέσω Αστικού Κέντρου, μέχρι πριν 2-3 μήνες έπιανα (στο down) 5Mbps περισσότερα από τη "Συνήθη" Ταχύτητα Σύνδεσης. Ενώ στο Up παρότι η Συνήθης είναι 4.55 και η Μέγιστη 4.95 έπιανα full 5,50Mbps.

- Νομίζω γενικά ότι η μετάβαση στο VDSL είναι απαραίτητη γιατί είναι μεγάλη η διαφορά στο Upload (μεταξύ ADSL2+ και VDSL) και το παραπάνω που θα πάρεις για μερικές σύγχρονες εφαρμογές είναι απαραίτητο.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...