Lanike71 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Πουλούσα αυτοκίνητο καμπριολέ δεκαετίας, μπιμπελό κυριολεκτικά. Ήρθε ένας πιτσιρίκος και το είδε, το γούσταρε να το πάρει. Το έδινα 3500 τότε, είπα να κατέβω μέχρι τα 3.000. Αφού με ταλαιπώρησε, "θέλω να το ξαναδώ" δύο-τρεις φορές, συμφωνούμε στα 3.000. Μία μέρα πριν το πάρει, τηλεφωνεί: "Να το κάνουμε 30 δόσεις των 100 ευρώ και θα στο πληρώνει η γιαγιά μου με τη σύνταξή της;". Εκεί έκλεισα το τηλέφωνο και το έδωσα σε συγγενή λίγο φτηνότερα.
MessatsuRoku Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dpolal είπε Πούλαγα ένα smartband κάπου στα 21-22 ευρώ, δεν θυμάμαι, αλλά ήταν πολύ χαμηλή η τιμή. Μου έστειλε μνμ κάποιος ο οποίος έδινε 15 ευρώ και ήθελε και να του το ταχυδρομήσω με δικά μου έξοδα. Αυτό το βάλε μου τα έξοδα μεταφοράς το κάνουν πάρα πολλοί και συνήθως τα βρίσκουμε όταν τους λέω ναι αλλά θα κάνεις κατάθεση σε τράπεζα πρώτα για να γλειτώσω την αντικαταβολή. Οι χειρότεροι είναι αυτοί που θέλουν να βάλεις τα έξοδα αλλά να το στείλεις με κούρριερ μόνο... 12 ευρώ μεταφορικά 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Βρε γούστο του να θέλει το μεγάλο μοντέλο και να το πάρει και να το χαρεί. Απλά δεν συνέβαλα στο να κάνει παιδιά (ελπίζω) ή στο να μείνει άνεργος. Να επιδοτούμε τότε και ένα δωμάτιο έξτρα στο σπίτι σου για κάθε παιδί που ΕΠΕΞΕΛΕΞΕΣ να κάνεις. Αν κάνεις 6 παιδιά θα φροντίσει ο ιδιοκτήτης να σου νοικιάσει μια βίλα 7 υπνοδωματιων σε τιμή στούντιο στην Κυψέλη. Φυσικά δεν ξέρεις αν ο ιδιοκτήτης, είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό και δεν κοιμάται τα βράδια από το άγχος του για αυτό. Αλλά πρέπει να σου κόψει, είσαι ο εκλεκτός που έκανε τις ορθές επιλογές και πρέπει να σε στηρίξουμε όλοι. Α στο καλό με νευριασατε 😁 Όλοι θέλουμε τα έχουμε τα καλύτερα αλλά πρέπει να βλέπεις και τι σηκώνει η τσέπη σου, δεν μπορείς να πας στον άλλον και να λες δώστο μου 50 από 120. Θα πας και θα αγοράσεις κάτι με τα λεφτά που διαθέτεις, του είπα κιολας μήπως ήθελε το Seiren X που έχει 70 ευρώ αλλά όχι ήθελε αυτό με 120. Αυτοί οι ίδιοι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχόντουσαν τέτοιο παζάρι αν πουλούσαν κάτι. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από MessatsuRoku
ekkli Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Είχα αγοράσει ένα σελφοκόνταρο huawei, από Κίνα, στην μισή τιμή από ότι έπαιζε Ελλάδα. Εδώ έκανε 30€+ και το είχα πάρει περίπου 15€. Το μετανιώνω, ρωτάω γνωστούς, δεν το ήθελε κανείς. Λέω θα το βάλω όσο το πήρα. Το προϊόν προφανώς κούτα. Σφραγισμένο ήταν. Επικοινωνεί ένας τύπος, μου λέει το θέλω. Έλα από την δουλειά μου. Πάω από κει, δίπλα ήταν. Κάτι γραφεία ήταν. Εγώ κράταγα στο χέρι το κουτί. Οι συνάδελφοι του μας κοιτάζανε με περιέργεια. Μου παίρνει το κουτί από το χέρι, χρατς, το ανοίγει. Το κοιτάζει καλά, καλά, μου λέει, καλό φαίνεται, σου δίνω 10€. Οι συνάδελφοι του γελάγανε, μου λέει ένας, ε, ναι, και πολλά είναι τώρα, για σελφοκόνταρο. Κακώς, πολύ κακώς, το έδωσα και έφυγα, νιώθοντας πολύ άσχημα. Χίλιες φορές να το κράταγα και να το έβαζα στήριξη για γλάστρες. 2
ougxar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Στον πατο του επρεπε να μπει με τετοια συμπεριφορα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις