Kozanitis1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα, ύστερα από ατυχία, είμαι στην αναζήτηση νέου κινητού.. Μέχρι τώρα βλέπω τίμια αγορά το Redmi Note 10 5G, αλλά υπολείπεται της AMOLED οθόνης που έχει το αντίστοιχο 4G, καθώς και επεξεργαστικά (αν κατάλαβα καλά) Φυσικά αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση, ευχαρίστως να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης.. Πιστεύετε πως πρέπει να κοιτάξω κάτι σε 5G, αφού πρέπει να γίνει η αλλαγή, ή στερούμαι πολλά σημαντικά χαρακτηριστικά για χάρη του 5G? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
intruder99 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Εγώ πιστεύω ότι αν δεν κρατάς το κινητό πάνω από 3 χρόνια δεν είναι και τόσο σημαντικό το 5G. Εγώ αλλάζω κινητό κατά μέσο όρο κάθε 2 χρόνια και πρόσφατα παρήγγειλα το Realme 7 Pro. Κοίτα το μια αν θέλεις. Αλλιώς Poco X3 Pro, που όμως δεν έχει AMOLED οθόνη.
Kozanitis1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Τα κινητά τα κρατάω (το είχα 4 χρόνια..) Γενικότερα δε με ενδιαφέρει να έχει ουάου κάμερα, απλά συγκεκριμένα θέλω NFC (πληρωμές), κάποιες φορές κάνω hotspot στο λάπτοπ όταν λείπω για δουλειά. Πιο συγκεκριμένα, είδα πως οι συσκευές που υποστηρίζει η Cosmote επίσημα, είναι λίγες και για να μην την πατήσω, προς το παρόν κοιτάω μεταξύ αυτών.. Ίσως και λάθος μου βέβαια.. Το UI της POCO δε με ενθουσίασε, για τα Realme πρώτη φορά τα βλέπω, δεν έχει και κανένας γνωστός να μου πει γνώμη.. Το έχεις παραλάβει να μας έδινες ένα πρόχειρο feedback?
intruder99 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Τα κινητά τα κρατάω (το είχα 4 χρόνια..) Γενικότερα δε με ενδιαφέρει να έχει ουάου κάμερα, απλά συγκεκριμένα θέλω NFC (πληρωμές), κάποιες φορές κάνω hotspot στο λάπτοπ όταν λείπω για δουλειά. Πιο συγκεκριμένα, είδα πως οι συσκευές που υποστηρίζει η Cosmote επίσημα, είναι λίγες και για να μην την πατήσω, προς το παρόν κοιτάω μεταξύ αυτών.. Ίσως και λάθος μου βέβαια.. Το UI της POCO δε με ενθουσίασε, για τα Realme πρώτη φορά τα βλέπω, δεν έχει και κανένας γνωστός να μου πει γνώμη.. Το έχεις παραλάβει να μας έδινες ένα πρόχειρο feedback? Κι εγώ πρώτη φορά σε Realme, αλλά έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια. Δεν έχω παραλάβει ακόμη, λογικά την Τρίτη. Αφού τα κρατάς για μεγάλο διάστημα θα ήταν προτιμότερο να πας σε 5G κινητό. Το TCL 20 5G είναι καλύτερο από το Redmi Note 10 5G, αλλά κοστίζει 229€ στον Γερμανό. Βασικά βλέπω το Realme 7 5G με 225€ στο skroutz και είναι ανώτερο από τα προηγούμενα (5G κινητά) που αναφέρθηκαν. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από intruder99
osfp1978 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Θεωρώ ότι το 5g έχει δρόμο ακόμη....Αν καίγεσαι για τέτοιο smartphone τοτε οι προτάσεις της realme το 8 και το 7 ειναι θαυμασιες..... Εξίσου καλο και το TCL 20 5g....Ολα στα 225 € περίπου σε τιμες Σκρουτζ....Απο αυτα το 7αρι ειναι παλαιότερο αλλα καλύτερο....
intruder99 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Θεωρώ ότι το 5g έχει δρόμο ακόμη....Αν καίγεσαι για τέτοιο smartphone τοτε οι προτάσεις της realme το 8 και το 7 ειναι θαυμασιες..... Εξίσου καλο και το TCL 20 5g....Ολα στα 225 € περίπου σε τιμες Σκρουτζ....Απο αυτα το 7αρι ειναι παλαιότερο αλλα καλύτερο.... Το 8 δυστυχώς δεν αξίζει, γιατί αντί να το εξελίξουν το έκαναν χειρότερο από το 7 σε όλους τους τομείς. Αφαίρεσαν την ultrawide κάμερα, έβαλαν 18W φόρτιση, ο ρυθμός ανανέωσης μειώθηκε στα 90Hz και υποβάθμισαν τον επεξεργαστή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα