Προς το περιεχόμενο

iPhone X ghost touch όταν ζεσταίνεται (καλό καλοκαίρι!)


powerfool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το iPhone X από τις αρχές του 2019. Πρώτη φορά εμφάνισε ghost touches το καλοκαίρι του 2020, δηλαδή στην οθόνη πατιούνται πράγματα χωρίς να κάνω τίποτα. Μοιάζει σα να κολλάει ένα ταπ στην οθόνη και δεν μπορώ να πατήσω κάτι άλλο ή τυχαία πατάει σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα να ανοίγουν εφαρμογές κλπ. Επανέρχεται αν το κλειδώσω αλλά γρήγορα συμβαίνει ξανά. Το φαινόμενο εμφανίζεται τους ζεστούς μήνες, δεν μου έχει συμβεί ποτέ το χειμώνα, αν και δεν κάνω έντονη χρήση γενικότερα (ούτε games). Αλλά ας πούμε αυτές τις μέρες και ένα άρθρο αν διαβάζω μπορεί μετά από λίγη ώρα να αρχίσει να κολλάει το touch με αυτό τον τρόπο.

Έχω δοκιμάσει να το δουλέψω χωρίς θήκη και χωρίς προστατευτικό τζαμάκι. Καμία διαφορά. Έκανα factory reset μήπως φταίει κάποια εφαρμογή, επίσης χωρίς να αλλάξει κάτι. Εμφανίστηκε το ίδιο θέμα ακόμα και με καθαρό safari χωρίς να έχω βάλει άλλες εφαρμογές.

Στο iStorm στο Κολωνάκι είπαν ότι δεν μπορούν να αναπαράξουν το πρόβλημα παρότι η Apple έχει πρόγραμμα αντικατάστασης οθόνης που έχει αυτά τα θέματα: https://support.apple.com/el-gr/iphone-x-display-module-replacement-program

Κατά την άποψή σας, υπάρχει κάποιος τρόπος το service της Apple να με εξυπηρετήσει; Θα μπορούσα να αποδείξω ότι συμβαίνει εφόσον δεν είμαι εκεί όταν το δοκιμάζουν; Διαφορετικά, γνωρίζετε το πρόβλημα; Έχετε βρει λύση; Η συσκευή είναι τέλεια κατά τ' άλλα.

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρείτε μια δεύτερη συσκευή αναπαράγετε το πρόβλημα με το Χ και το γράφετε σε βίντεο. Το στέλνετε σε μήνυμα στη document πακεταρετε το κινητό και το στέλνετε στη document

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...