Dantε Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Αν παραιτηθεις ειτε μετα απο 1 ειτε μετα απο 10 χρονια,παντα αυτα δικαιουσαι. Στην απολυση εχει αλλαγες. 2
chrisxkar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, ikorolis είπε Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος μας Αν ήταν σοβαρή εταιρεία θα σε καλούσε το HR ή κάποιος από την Διοίκηση και θα ρωτούσε γιατί ψάχνεις να φύγεις.? ότι αφορά το "κάρφωμα" από την άλλη εταιρεία εγώ θα το προχωρούσα ένα βήμα ακόμα παραπάνω καθώς αυτά είναι προσωπικά δεδομένα (GDPR) έτσι θα τους έριχνα καταγγελία και εννοείται ότι δεν θα πήγαινα να δουλέψω σε αυτούς. Καλα την μηνυση πως θα την κανεις αφου δεν παιζει να εχεις αποδειξη για παραβιαση προσωπικων δεδομενων. Οσο για το σοβαρη εταιρεια ειναι σχετικο ετσι και αλλιως απο καθε φουρνια νιουφιδων ενα ποσοστο αποχωρει με οτι δικαιολογια δοθει και για την εταιρεια προφανως ειναι προτιμοτερο να απολυσει πριν κλεισει χρονο και δικαιουται ολες τις αδειες καθως καθως και αποζημειωση
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, chrisxkar είπε Καλα την μηνυση πως θα την κανεις αφου δεν παιζει να εχεις αποδειξη για παραβιαση προσωπικων δεδομενων. Οσο για το σοβαρη εταιρεια ειναι σχετικο ετσι και αλλιως απο καθε φουρνια νιουφιδων ενα ποσοστο αποχωρει με οτι δικαιολογια δοθει και για την εταιρεια προφανως ειναι προτιμοτερο να απολυσει πριν κλεισει χρονο και δικαιουται ολες τις αδειες καθως καθως και αποζημειωση Συγνώμη φίλε μου αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου (και δεν είμαι ο μόνος που διαφωνεί σε αυτό να ξέρεις μαζί μου συμφωνεί η υπεύθυνη του ανθρώπινου δυναμικού (HR) και της νομικής υπηρεσίας και αναφέρομαι στην πολυεθνική εταιρεία/οργανισμό στον οποίο εργάζομαι) αρκεί η εταιρεία να πει από που έμαθε την εμπιστευτική πληροφορία το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού (HR) είναι υποχρεωμένο απέναντι από τον νόμο να πει (γραπτώς είτε με επιστολή είτε με email) καθώς κάθε διαδικασία συνέντευξης - αποστολής βιογραφικού κτλ προστατεύονται από την νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR) μετά απλά ακολουθείς την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από ikorolis
chrisxkar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, ikorolis είπε Συγνώμη φίλε μου αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου (και δεν είμαι ο μόνος που διαφωνεί σε αυτό να ξέρεις μαζί μου συμφωνεί η υπεύθυνη του ανθρώπινου δυναμικού (HR) και της νομικής υπηρεσίας και αναφέρομαι στην πολυεθνική εταιρεία/οργανισμό στον οποίο εργάζομαι) αρκεί η εταιρεία να πει από που έμαθε την εμπιστευτική πληροφορία το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού (HR) είναι υποχρεωμένο απέναντι από τον νόμο να πει (γραπτώς είτε με επιστολή είτε με email) καθώς κάθε διαδικασία συνέντευξης - αποστολής βιογραφικού κτλ προστατεύονται από την νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR) μετά απλά ακολουθείς την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος Ναι το ιδιο λεμε παλι.Κατι που συμβαινει πολυ συχνα σε ιδιους κλαδους εστω οτι εγω στελνω βιογραφικο σε μια εταιρεια και στην οποια ο HR,ο λογιστης η καποιος αλλος γνωριζει το αφεντικο μου και τον παιρνει τηλεφωνο και του λεει "ρε μαλακα μου εστειλε βιογραφικο ο ταδε που δουλευει σε εσενα" και ο υπευθυνος μου ,μου λεει off the record προφανως θα σε διωξω για αυτο το λογο. Στο τηλεφωνημα δεν υπαρχει αποδεικτικο το αφεντικο σου προφανως θα με απολυσει με καποια αλλη δικαιολογια δεν θα ειναι ο επισημος λογος εμαθα οτι ψαχνεται και αρα τον διωχνω ,ουτε εγω μπορω απο το κεφαλι μου χωρις καμια αποδειξη να κατηγορησω για παραβιαση προσωπικων δεδομενων.Για οτι δεν υπαρχει αποδειξη ειναι σαν να μην συνεβη. Το τυπικο με αυτο που γινεται στην πραγματικοτητα στην Ελλαδα παντα απεχει μιλουνια ετων φωτος,επειδη με την δουλεια μου εχω δει την εσωτερικη διαρθρωση παρα πολλων εταιρειων πιο πολυ θελουν να ειναι πολυεθνικες στο φαινεσθαι παρα να ειναι πραγματικα. Με το που ηρθαν τα gdpr ολοι υπογραψαμε ενα εντυπο gdpr και συνεχισαμε τις δουλειες μας σαν να μην αλλαξε τιποτα Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από chrisxkar 1
gasgounis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, chrisxkar είπε Ναι το ιδιο λεμε παλι.Κατι που συμβαινει πολυ συχνα σε ιδιους κλαδους εστω οτι εγω στελνω βιογραφικο σε μια εταιρεια και στην οποια ο HR,ο λογιστης η καποιος αλλος γνωριζει το αφεντικο μου και τον παιρνει τηλεφωνο και του λεει "ρε μαλακα μου εστειλε βιογραφικο ο ταδε που δουλευει σε εσενα" και ο υπευθυνος μου ,μου λεει off the record προφανως θα σε διωξω για αυτο το λογο. Στο τηλεφωνημα δεν υπαρχει αποδεικτικο το αφεντικο σου προφανως θα με απολυσει με καποια αλλη δικαιολογια δεν θα ειναι ο επισημος λογος εμαθα οτι ψαχνεται και αρα τον διωχνω ,ουτε εγω μπορω απο το κεφαλι μου χωρις καμια αποδειξη να κατηγορησω για παραβιαση προσωπικων δεδομενων.Για οτι δεν υπαρχει αποδειξη ειναι σαν να μην συνεβη. Το τυπικο με αυτο που γινεται στην πραγματικοτητα στην Ελλαδα παντα απεχει μιλουνια ετων φωτος,επειδη με την δουλεια μου εχω δει την εσωτερικη διαρθρωση παρα πολλων εταιρειων πιο πολυ θελουν να ειναι πολυεθνικες στο φαινεσθαι παρα να ειναι πραγματικα. Με το που ηρθαν τα gdpr ολοι υπογραψαμε ενα εντυπο gdpr και συνεχισαμε τις δουλειες μας σαν να μην αλλαξε τιποτα Ακριβως αυτο!!! Η και το αλλο: στελνω βιογραφικο σε μια εταιρια στην οποια ο λογιστης ξερει τον λογιστη της εταιριας που δουλευω αυτη τη στιγμη και τον παιρνει και του το λεει οτι εστειλα βιογραφικο, ειτε σε πρωινο καφε το Σαββατοκυριακο ή για να μαθει αν ειμαι καλος για να με καλεσουν για συνεντευξη. Ο λογιστης της εταιριας μου το λεει στο αφεντικο μας και με διωχνει με συνοπτικες διαδικασιες. Στη περιπτωση μου εννοειται οτι με ενημερωσαν προφορικα για τον λογο της απολυσης. Αν τους εκανα καταγγελια, θα μπορουσαν καλλιστα να πουνε οτι ο Gasgounis δεν ηταν καλος στη δουλεια του και τον διωξαμε επειδη δημιουργουσε προβληματα. Ο εργοδοτης μου θα επρεπε να ειναι πολυ ηλιθιος για να μου στειλει email με τον λογο που μου ειπε. Την στιγμη της ανακοινωσης αν δημιουργουσα φασαρια στα γραφεια και το φωναζα στους διαδρομους θα το αναιρουσαν αμεσως οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου. Εχοντας δουλεψει και σε μεγαλες πολυεθνικες αλλα και σε οιγενειακες επιχειρησεις μεσαιου μεγεθος (τζιρος 30εκ - 60 εκ)και σε συζητησεις με φιλους και γνωστους δυστυχως διαπιστωνω οτι ακομα και αυτονοητα HR practices εφαρμοζουν ελαχιστες εταιριες. Για το GDPR μια αποψη ειναι οτι περισσοτερο δημιουργηθηκε για να δημιουργησει δουλεια σε καποιους κλαδους (βλ. νομικους και IT) παρα για την ουσια του πραγματος. Γιατι στην ουσια καταστρατηγειται εντελως. fun fact: στο HR της εταριας δουλευε ο Α, φευγει απο την εταιρια και παει στη θεση του η Β. Καποια στιγμη φευγει η Β και επιστρεφει ξανα ο Α. Μετα απο λιγους μηνες ξαναφευγει ο Α και ξαναεπιστρεφει η Β. Το μονο διαστημα που προλαβα εγω και θυμαμαι ειναι οτι ο Α οταν επεστρεψε δεν εμεινε παραπανω απο 6 μηνες...Μετα εφυγα εγω και δεν ξερω αν ξανα-ξαναγυρισε ο Α...? Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από gasgounis
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, chrisxkar είπε Ναι το ιδιο λεμε παλι.Κατι που συμβαινει πολυ συχνα σε ιδιους κλαδους εστω οτι εγω στελνω βιογραφικο σε μια εταιρεια και στην οποια ο HR,ο λογιστης η καποιος αλλος γνωριζει το αφεντικο μου και τον παιρνει τηλεφωνο και του λεει "ρε μαλακα μου εστειλε βιογραφικο ο ταδε που δουλευει σε εσενα" και ο υπευθυνος μου ,μου λεει off the record προφανως θα σε διωξω για αυτο το λογο. Στο τηλεφωνημα δεν υπαρχει αποδεικτικο το αφεντικο σου προφανως θα με απολυσει με καποια αλλη δικαιολογια δεν θα ειναι ο επισημος λογος εμαθα οτι ψαχνεται και αρα τον διωχνω ,ουτε εγω μπορω απο το κεφαλι μου χωρις καμια αποδειξη να κατηγορησω για παραβιαση προσωπικων δεδομενων.Για οτι δεν υπαρχει αποδειξη ειναι σαν να μην συνεβη. Το τυπικο με αυτο που γινεται στην πραγματικοτητα στην Ελλαδα παντα απεχει μιλουνια ετων φωτος,επειδη με την δουλεια μου εχω δει την εσωτερικη διαρθρωση παρα πολλων εταιρειων πιο πολυ θελουν να ειναι πολυεθνικες στο φαινεσθαι παρα να ειναι πραγματικα. Με το που ηρθαν τα gdpr ολοι υπογραψαμε ενα εντυπο gdpr και συνεχισαμε τις δουλειες μας σαν να μην αλλαξε τιποτα ναι γιατί δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτή η φόρμα GDPR που υπογράψατε όταν όμως κοινοποιηθεί από την αρμόδια αρχή το "πρόστιμο" για παραβίαση του GDPR να είσαι σίγουρος ότι θα πονέσουν πάρα πολύ γιατί θα ματώσει η τσέπη τους και επειδή τις επιχειρήσεις της πονάει όταν πληρώνουν χρήμα θα το μάθουν το μάθημα τους. 12 ώρες πριν, gasgounis είπε Ακριβως αυτο!!! Η και το αλλο: στελνω βιογραφικο σε μια εταιρια στην οποια ο λογιστης ξερει τον λογιστη της εταιριας που δουλευω αυτη τη στιγμη και τον παιρνει και του το λεει οτι εστειλα βιογραφικο, ειτε σε πρωινο καφε το Σαββατοκυριακο ή για να μαθει αν ειμαι καλος για να με καλεσουν για συνεντευξη. Ο λογιστης της εταιριας μου το λεει στο αφεντικο μας και με διωχνει με συνοπτικες διαδικασιες. Στη περιπτωση μου εννοειται οτι με ενημερωσαν προφορικα για τον λογο της απολυσης. Αν τους εκανα καταγγελια, θα μπορουσαν καλλιστα να πουνε οτι ο Gasgounis δεν ηταν καλος στη δουλεια του και τον διωξαμε επειδη δημιουργουσε προβληματα. Ο εργοδοτης μου θα επρεπε να ειναι πολυ ηλιθιος για να μου στειλει email με τον λογο που μου ειπε. Την στιγμη της ανακοινωσης αν δημιουργουσα φασαρια στα γραφεια και το φωναζα στους διαδρομους θα το αναιρουσαν αμεσως οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου. Εχοντας δουλεψει και σε μεγαλες πολυεθνικες αλλα και σε οιγενειακες επιχειρησεις μεσαιου μεγεθος (τζιρος 30εκ - 60 εκ)και σε συζητησεις με φιλους και γνωστους δυστυχως διαπιστωνω οτι ακομα και αυτονοητα HR practices εφαρμοζουν ελαχιστες εταιριες. Για το GDPR μια αποψη ειναι οτι περισσοτερο δημιουργηθηκε για να δημιουργησει δουλεια σε καποιους κλαδους (βλ. νομικους και IT) παρα για την ουσια του πραγματος. Γιατι στην ουσια καταστρατηγειται εντελως. fun fact: στο HR της εταριας δουλευε ο Α, φευγει απο την εταιρια και παει στη θεση του η Β. Καποια στιγμη φευγει η Β και επιστρεφει ξανα ο Α. Μετα απο λιγους μηνες ξαναφευγει ο Α και ξαναεπιστρεφει η Β. Το μονο διαστημα που προλαβα εγω και θυμαμαι ειναι οτι ο Α οταν επεστρεψε δεν εμεινε παραπανω απο 6 μηνες...Μετα εφυγα εγω και δεν ξερω αν ξανα-ξαναγυρισε ο Α...? Σεβαστή η άποψη σου αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω καθώς έχω δουλέψει επίσης σε αρκετές εταιρείες μικρές-μεσαίες-μεγάλες-πολύ μεγάλες εταιρεία η οποία σέβεται τον εαυτό της δεν κάνει τέτοια πράγματα σαν την εταιρεία που αναφέρεσαι γιατί αυτά μαθαίνονται στην αγορά εταιρεία η οποία κάνει τέτοια πράγματα στο προσωπικό της αργά ή γρήγορα κλείνει είτε από μόνη της είτε από το κράτος (αρμόδιες αρχές) καλώς ή κακώς το GDPR δεν είναι μια απλή φόρμα που συμπληρώνεις προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα (αμφίδρομη επικοινωνία) είτε του εργαζόμενου είτε της επιχείρησης άρα όποιος από τις δύο πλευρές παραβιάσει την νομοθεσία θα έχει πρόβλημα σοβαρό. σαφώς μπορείτε να πιστεύεται ότι θέλετε πάνω σε αυτό το θέμα
gasgounis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 35 λεπτά πριν, ikorolis είπε Σεβαστή η άποψη σου αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω καθώς έχω δουλέψει επίσης σε αρκετές εταιρείες μικρές-μεσαίες-μεγάλες-πολύ μεγάλες εταιρεία η οποία σέβεται τον εαυτό της δεν κάνει τέτοια πράγματα σαν την εταιρεία που αναφέρεσαι γιατί αυτά μαθαίνονται στην αγορά εταιρεία η οποία κάνει τέτοια πράγματα στο προσωπικό της αργά ή γρήγορα κλείνει είτε από μόνη της είτε από το κράτος (αρμόδιες αρχές) καλώς ή κακώς το GDPR δεν είναι μια απλή φόρμα που συμπληρώνεις προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα (αμφίδρομη επικοινωνία) είτε του εργαζόμενου είτε της επιχείρησης άρα όποιος από τις δύο πλευρές παραβιάσει την νομοθεσία θα έχει πρόβλημα σοβαρό. σαφώς μπορείτε να πιστεύεται ότι θέλετε πάνω σε αυτό το θέμα Προφανως ο καθενας εχει τις αποψεις του και μιλαει για τα βιωματα του. Για το αν θα κλεισει μια εταιρια που κανει τετοια πραγματα ειναι αλλο θεμα προς συζητηση, γιατι θα πρεπει να λαβουμε υποψιν πολλους παραγοντες οπως επιπεδο ανεργιας και αναγκης για δουλεια, διασυνδεσεις εταιριας με δημοσιο, τοπικη οικονομια κλπ. Διαφωνουμε παντως και για το GDPR γιατι ξερεις οτι στο προφορικο αλλαζουν πολλα πραγματα... Τελος, σε τετοιες περιπτωσεις ο καθενας το παρουσιαζει απο την πλευρα του οπως θελει και οπως τον συμφερει. Και πολλα μαθαινονται στην αγορα αλλα οχι ολα. Θα βρεθει αυτος που δεν μαθει τι λεει η αγορα ή αυτος που εχει αναγκη τα χρηματα ή και αυτος που λεει οτι πιστευει οτι δεν θα συμβει σε αυτο και αλλα πολλα. 1
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, ikorolis είπε ναι γιατί δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτή η φόρμα GDPR που υπογράψατε όταν όμως κοινοποιηθεί από την αρμόδια αρχή το "πρόστιμο" για παραβίαση του GDPR να είσαι σίγουρος ότι θα πονέσουν πάρα πολύ γιατί θα ματώσει η τσέπη τους και επειδή τις επιχειρήσεις της πονάει όταν πληρώνουν χρήμα θα το μάθουν το μάθημα τους. Σεβαστή η άποψη σου αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω καθώς έχω δουλέψει επίσης σε αρκετές εταιρείες μικρές-μεσαίες-μεγάλες-πολύ μεγάλες εταιρεία η οποία σέβεται τον εαυτό της δεν κάνει τέτοια πράγματα σαν την εταιρεία που αναφέρεσαι γιατί αυτά μαθαίνονται στην αγορά εταιρεία η οποία κάνει τέτοια πράγματα στο προσωπικό της αργά ή γρήγορα κλείνει είτε από μόνη της είτε από το κράτος (αρμόδιες αρχές) καλώς ή κακώς το GDPR δεν είναι μια απλή φόρμα που συμπληρώνεις προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα (αμφίδρομη επικοινωνία) είτε του εργαζόμενου είτε της επιχείρησης άρα όποιος από τις δύο πλευρές παραβιάσει την νομοθεσία θα έχει πρόβλημα σοβαρό. σαφώς μπορείτε να πιστεύεται ότι θέλετε πάνω σε αυτό το θέμα Μου θυμιζεις τους ομιλητες οταν γινονται συνδερια πρεπει να βελτιωθουμε μετα μας δειχνουν τα μεγεθη και μας λενε να εχουμε οραμα για την εταιρεια κτλ κτλ. Κανεις δεν σου ειπε οτι δεν ισχυουν τα gdpr σου λεω πως οταν ο αγγλος στελνει μειλ μονο απο το εταιρικο μειλ της εταιρειας γιατι αυτο οριζει το πρωτοκολλο εδω στο χωριο την Ελλαδα επειδη οι επαγγελματικοι κυκλοι των καριεριστικων επαγγελματων ιδιως ειναι πολυ μικροι σχεδον ολοι ειναι σειρες σε μεταπτυχιακα,φιλοι,παλιοι συναδελφοι η φιλοι συναδελφων και τα ποιος εισαι και αν εισαι καλος δεν γινονται σαν επαγγελματικα τηλεφωνηματα αλλα σαν κουτσομπολια μεταξυ φιλεναδων. Εγω σου λεω ναι να τον κυνηγησει τον τυπο.Πες μου πως ακριβως.Να πει οτι μιλησαν και εδωσαν τα προσωπικα δεδομενα του?Με τι αποδειξη? 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 17 ώρες πριν, chrisxkar είπε Μου θυμιζεις τους ομιλητες οταν γινονται συνδερια πρεπει να βελτιωθουμε μετα μας δειχνουν τα μεγεθη και μας λενε να εχουμε οραμα για την εταιρεια κτλ κτλ. Κανεις δεν σου ειπε οτι δεν ισχυουν τα gdpr σου λεω πως οταν ο αγγλος στελνει μειλ μονο απο το εταιρικο μειλ της εταιρειας γιατι αυτο οριζει το πρωτοκολλο εδω στο χωριο την Ελλαδα επειδη οι επαγγελματικοι κυκλοι των καριεριστικων επαγγελματων ιδιως ειναι πολυ μικροι σχεδον ολοι ειναι σειρες σε μεταπτυχιακα,φιλοι,παλιοι συναδελφοι η φιλοι συναδελφων και τα ποιος εισαι και αν εισαι καλος δεν γινονται σαν επαγγελματικα τηλεφωνηματα αλλα σαν κουτσομπολια μεταξυ φιλεναδων. Εγω σου λεω ναι να τον κυνηγησει τον τυπο.Πες μου πως ακριβως.Να πει οτι μιλησαν και εδωσαν τα προσωπικα δεδομενα του?Με τι αποδειξη? Να ξέρεις ότι τρόπος υπάρχει Μου έχει συμβεί και ήταν η δική τους άποψη και η δική μου άποψη αλλά κινήθηκα με τα πλαίσια του νόμου έτσι βρέθηκαν όλα τα στοιχεία που διακινήθηκαν από την μία εταιρεία στην άλλη εταιρεία και μετά έπεσαν τα πρόστιμα και οι ποινές (εννοείται ότι κάποιοι έχασαν και την δουλειά τους) καθώς μια συνέντευξη , ένα βιογραφικό δεν είναι απλά πράγματα περιέχουν προσωπικά δεδομένα κάποιου ανθρώπου έτσι πρέπει να τα σέβονται.
gasgounis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, ikorolis είπε Να ξέρεις ότι τρόπος υπάρχει Μου έχει συμβεί και ήταν η δική τους άποψη και η δική μου άποψη αλλά κινήθηκα με τα πλαίσια του νόμου έτσι βρέθηκαν όλα τα στοιχεία που διακινήθηκαν από την μία εταιρεία στην άλλη εταιρεία και μετά έπεσαν τα πρόστιμα και οι ποινές (εννοείται ότι κάποιοι έχασαν και την δουλειά τους) καθώς μια συνέντευξη , ένα βιογραφικό δεν είναι απλά πράγματα περιέχουν προσωπικά δεδομένα κάποιου ανθρώπου έτσι πρέπει να τα σέβονται. Γιατι δεν μας το λες και εμας δημοσια? Η εστω με Pm σε εμενα σαν αμεσα ενδιαφερομενο... Γιατι εγω ειχα ρωτησει δικηγορους και ολοι ειχαν πει οτι αφου με ενημερωσαν προφορικα και οχι γραπτα δεν θα μπορουσαμε να κανουμε κατι
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 δεν ξέρω σε ποια εταιρεία εργάζεσαι φίλε μου αλλά αν είναι σοβαρή εταιρεία τότε το τμήμα προσωπικού και το νομικό τμήμα της γνωρίζει τον τρόπο φίλε μου να προστατευτεί και να προστατεύει τους εργαζόμενους της. όπως γνωρίζουν τα αντίστοιχα τμήματα της πολυεθνικής εταιρείας/οργανισμού στον οποίο εργάζομαι τα τελευταία 10 χρόνια. καθώς στις συμβάσεις εργασίας πλέον ξέρεις υπογράφεις και έντυπα που αφορούν το GDPR κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα