valadisk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 πως λύνεται το ρημάδι. γιατί δεν το καταλαβαίνω με τιποτα
ekkli Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Εγώ ψηφίζω waist level. Πέρα από την πλάκα, αφού σου λέει στην δεξιά στήλη να βρεις ποιο μήκος αντιστοιχεί, βγαίνει λάθος;
naimore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 κι εγώ την πέτυχα κάπου πρόσφατα αυτή τη μπούρδα και μου την έσπασε, τιν αυτά ρεεεε
valadisk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, ekkli είπε Εγώ ψηφίζω waist level. Πέρα από την πλάκα, αφού σου λέει στην δεξιά στήλη να βρεις ποιο μήκος αντιστοιχεί, βγαίνει λάθος; εγώ όμως συνεχίζω να μην το καταλαβαίνω.
vins Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, valadisk είπε εγώ όμως συνεχίζω να μην το καταλαβαίνω. Άρα είσαι bot 😅 2
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, valadisk είπε εγώ όμως συνεχίζω να μην το καταλαβαίνω. Σε ρωτάει τι μηκος ειναι η μπλούζα.Τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό; 1
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, valadisk είπε πως λύνεται το ρημάδι. γιατί δεν το καταλαβαίνω με τιποτα Σου λεει τι μακρος ειναι η μπλουζα. Cropped: κατω απο στηθος waist level: κανονικο different front and back length: διαφορετικο υψος στις πλευρες above the knee: πανω απο γονατο. Η κοπελια φοραει waist level, αρα επιλεγεις αυτο. (νταξ, τραγικο) 2
valadisk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) πραγματικά, είχε κολλησει το μυαλό μου, εκείνο το top με μπερδευε, thnks a lot. το μετέφραζα, το μήκος της κορυφής. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από valadisk
dpolal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, valadisk είπε πραγματικά, είχε κολλησει το μυαλό μου, εκείνο το top με μπερδευε, thnks a lot. το μετέφραζα, το μήκος της κορυφής. Δεν είναι σίγουρο αν είσαι bot, αλλά 100% δεν είσαι κοπέλα πάντως. Αυτά είναι ευκολάκια για το γυναικείο φύλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα