Erosa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, Εάν το threat μου είναι σε λάθος κατηγορία χίλια συγνώμη. Δεν βρήκα κάποια καταλληλότερη κατηγορία για αυτό που ψάχνω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω αντάπτορα ο οποίος πέρνει 3 ΑΑΑ μπαταρίες και μετατρέπεται σε 18650 lithium battery? Είναι σαν αυτόν που έχω στείλει σαν συνημμένο. Τον χρειάζομαι για έναν φακό που έχω επειδή αυτός (ο αντάπτορας) που είχα χάλασε μιας και είχα αφήσει τις μπαταρίες πάνω του για πάρα πολύ καιρό χάσανε τα υγρά του και έγινε άχρηστος. Έχω ψάξει παντού στα ελληνικά online καταστήματα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μήπως έχετε κάποια ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά! 😊
czarjuly Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Στις 5/7/2021 στις 4:00 ΜΜ, Erosa είπε Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, Εάν το threat μου είναι σε λάθος κατηγορία χίλια συγνώμη. Δεν βρήκα κάποια καταλληλότερη κατηγορία για αυτό που ψάχνω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω αντάπτορα ο οποίος πέρνει 3 ΑΑΑ μπαταρίες και μετατρέπεται σε 18650 lithium battery? Είναι σαν αυτόν που έχω στείλει σαν συνημμένο. Τον χρειάζομαι για έναν φακό που έχω επειδή αυτός (ο αντάπτορας) που είχα χάλασε μιας και είχα αφήσει τις μπαταρίες πάνω του για πάρα πολύ καιρό χάσανε τα υγρά του και έγινε άχρηστος. Έχω ψάξει παντού στα ελληνικά online καταστήματα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μήπως έχετε κάποια ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά! 😊 https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20210712155010&SearchText=aaa+to+18650+adapter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα