Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή προκατασκευασμένου σπιτιού σε ιδιόκτητο οικόπεδο


DaleCooper25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Η αλήθεια είναι ότι είχα λογαριασμό, και μάλιστα πολύ ενεργό, στο φόρουμ από το 2006 νομίζω. Ωστόσο, λίγο οι σπουδές, λίγο η δουλειά, σταμάτησα να μπαίνω και ξέχασα και πόσο πολύ ωραία είναι η παρέα εδώ μέσα. Έφτιαξα λοιπόν ένα νέο account, καθώς δεν θυμόμουν καν τους παλιούς μου κωδικούς, και ζητώ τη βοήθειά σας και τις εμπειρίες σας σχετικά με το εξής:

Πρώτον, να ξεκαθαρίσω ότι ξέρω πως υπάρχουν και άλλα topics για το θέμα των προκατασκευασμένων σπιτιών, ωστόσο χρειάζομαι απόψεις και πληροφορίες για το θέμα, οι οποίες να αφορούν το σήμερα, γι' αυτό και έφτιαξα καινούργιο θέμα.

Επί της ουσίας τώρα. Έχω ιδιόκτητο οικόπεδο 400 τ.μ. στα Καρυώτικα Ξυλοκάστρου, και εδώ και καιρό σκέφτομαι πολύ έντονα να φτιάξω ένα εξοχικό εκεί. Πλέον έχω αποφασίσει και κατασταλάξει για τρία μόνο πράγματα.

1) Πρώτον, για το συνολικό μπάτζετ όλου του εγχειρήματος, το οποίο δεν μπορεί να υπερβεί τις 40.000 ευρώ.

2) Δεύτερον, για το είδος του σπιτιού, το οποίο θεωρώ πως δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο, παρά μόνο προκατασκευασμένο σπίτι.

3) Τρίτον, για το συνολικό μέγεθος του σπιτιού, το οποίο θέλω να είναι συνολικά το πολύ 55 τ.μ. και το λιγότερο 45 τ.μ. 

Είμαι κάτοικος Αθηνών, έχω κάνει εκτεταμένη έρευνα σε site εταιρειών που φτιάχνουν προκατασκευασμένα, ωστόσο οι πληροφορίες είναι λίγες και δεν εμπιστεύομαι τα λεγόμενα πωλητών και υπαλλήλων των ίδιων των εταιρειών που χτίζουν τα σπίτια αυτά. Γι' αυτό και χρειάζομαι τη βοήθειά σας, τις γνώσεις σας και τις απόψεις σας ουσιαστικά για τα πάντα σε σχέση με το θέμα, καθώς ξέρω ότι θα διαβάσω μόνο αλήθειες και όχι υπερβολές ή ψέμματα. Να είστε καλά, και αναμένω τη βοήθειά σας!

Επεξ/σία από DaleCooper25
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, DaleCooper25 είπε

Γι' αυτό και χρειάζομαι τη βοήθειά σας, τις γνώσεις σας και τις απόψεις σας ουσιαστικά για τα πάντα σε σχέση με το θέμα, καθώς ξέρω ότι θα διαβάσω μόνο αλήθειες και όχι υπερβολές ή ψέμματα.

εδώ εχει κάμποσες σελιδες 

Προκάτ σπίτι ... το προχωρησα! (Μερος 2) - Μπλα Μπλα - Insomnia.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...