KonPl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Έχω συνδεθεί στο ebanking της Πειραιώς και μου εμφανίζει εναν μου λογαριασμό στον οποιο είμαι δικαιούχος. Πριν λιγα χρόνια είχα γίνει συνδικαιουχος σε εναν λογαριασμό, με βασικό δικαιούχο τον μπαμπά μου. Αυτός ο λογαριασμός προς το παρόν φαίνεται μόνο στο WinBank του πατέρα Μου. Πώς μπορώ να τον εμφανίσω και στο δικό μου WinBank?
user2163 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 24 λεπτά πριν, KonPl είπε Έχω συνδεθεί στο ebanking της Πειραιώς και μου εμφανίζει εναν μου λογαριασμό στον οποιο είμαι δικαιούχος. Πριν λιγα χρόνια είχα γίνει συνδικαιουχος σε εναν λογαριασμό, με βασικό δικαιούχο τον μπαμπά μου. Αυτός ο λογαριασμός προς το παρόν φαίνεται μόνο στο WinBank του πατέρα Μου. Πώς μπορώ να τον εμφανίσω και στο δικό μου WinBank? Εφόσον είσαι δικαιούχος θα πρέπει να εμφανίζεται. Αν πας πάνω αριστερά στο όνομα σου και πατήσεις "Ρυθμίσεις Προϊόντων" και μετά εκεί που λέει "Ρυθμίσεις Πρόσβασης Προϊόντων Τράπεζας Πειραιώς" πατήσεις διαχείρηση εμφανίζεται;
KonPl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Στις 6/7/2021 στις 6:18 ΜΜ, user2163 είπε Εφόσον είσαι δικαιούχος θα πρέπει να εμφανίζεται. Αν πας πάνω αριστερά στο όνομα σου και πατήσεις "Ρυθμίσεις Προϊόντων" και μετά εκεί που λέει "Ρυθμίσεις Πρόσβασης Προϊόντων Τράπεζας Πειραιώς" πατήσεις διαχείρηση εμφανίζεται; Όχι, ούτε εκεί το δείχνει.
user2163 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, KonPl είπε Όχι, ούτε εκεί το δείχνει. Μόνο σε κατάστημα μπορούν να σε βοηθήσουν τότε, κλείσε ένα ραντεβού με τηλέφωνο.
KonPl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, user2163 είπε Μόνο σε κατάστημα μπορούν να σε βοηθήσουν τότε, κλείσε ένα ραντεβού με τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα