spiritclay Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Στα γρήγορα. Ψάχνω παπουτσι για δουλειά σε μπαρ, ορθοστασία, πανε-έλα, σε παρκε ξήλινο. Θέλω να βγάλω κανα 6μηνο. Φοράω new balance στην δουλειά αλλα δεν ψηνομαι καθε μερικούς μήνες να δινω 80ευρα και καινουριο ζευγαρι. Εχω πάθει ζημιά απο σταράκια γιαυτο θέλω κατι να με βολέψει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
velociraptoras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 new balance ειναι τα καλύτερα γι αυτη τη δουλεια. μετα πας σε πιο ακριβα.
Dark_son20 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 υπαρχουν τα skechers work για αυτο, με memory foam και αντιολισθητικα για κουζίνες κτλπ
giorgos04 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Σε αυτήν την δουλειά υπολογιζε 120-150 ετησίως για παπούτσια. Σκετσερς,new balance,boxer,geox. Μην τα λυπηθείς. Πιες πέντε ποτά λιγότερα.
Eddy_Gordo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Addidas Ultra boost, asics kayano ή nimbus κοιταξε και αυτά, αν και είχαμε θεμα για παπούτσια εδω στην ενότητα παλαιότερα 2
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι για πολύ ορθοστασία. Μιας και ο προηγούμενος ανάφερε τα asics και γενικά μάρκες για τρέξιμο, κοίταξε για τα asics που από κάτω έχουν ένα gel απορρόφησης. Δεν τα έχω δοκιμάσει εγώ.
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 5 minutes ago, Basilhs23___ said: Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι για πολύ ορθοστασία. Μιας και ο προηγούμενος ανάφερε τα asics και γενικά μάρκες για τρέξιμο, κοίταξε για τα asics που από κάτω έχουν ένα gel απορρόφησης. Δεν τα έχω δοκιμάσει εγώ. Ειλικρινης απορια: αφου από μόνος σου λες οτι δεν μπορείς να προτεινεις κατι για ορθοστασία και μετα λες για κατι που δεν εχεις δοκιμασει....τοτε τι φαση;!!! Γιατι εγραψες εδω αφου δεν μπορεις να βοηθησεις οσον αφορα την ερωτηση του/της TS; (Αν σου φαινεται νορμαλ η απαντηση που εδωσες, απλα αγνοησε το μηνυμα μου.) 5
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ειλικρινης απορια: αφου από μόνος σου λες οτι δεν μπορείς να προτεινεις κατι για ορθοστασία και μετα λες για κατι που δεν εχεις δοκιμασει....τοτε τι φαση;!!! Γιατι εγραψες εδω αφου δεν μπορεις να βοηθησεις οσον αφορα την ερωτηση του/της TS; (Αν σου φαινεται νορμαλ η απαντηση που εδωσες, απλα αγνοησε το μηνυμα μου.) Λέγοντας πως δεν μπορώ να προτείνω, εννοώ πως δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι αυτό που θα προτείνω θα του λύσει σίγουρα το πρόβλημα. Και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες απαντήσεις. Κάποιος ανέφερε πως η μάρκα που είχε ήταν ήδη η καλύτερη, συνεπώς ότι και να προτείνουμε παίζουμε με τις πιθανότητες. Για την πρόταση που έκανα, επειδη ο προηγούμενος πρότεινε παπούτσια που είναι κυρίως για τρέξιμο και αθλητισμό, υπέθεσα πως γνωρίζει κάτι παραπανω, έτσι πήρα το θάρρος να του προτείνω μια από τις μάρκες που πρότεινε ο προηγούμενος. Το gel γενικά είναι κάτι που βοηθάει σε κάθε περίπτωση, είτε σε ορθοστασία είτε σε άθληση που το σώμα υπόκειται σε κραδασμούς, δεν έχει να χάσει κάτι αλλα δεν μπορει να είναι και 100% σιγουρος. Στο θέμα "κατάλληλα παπούτσια" πολύ δύσκολα βγάζεις άκρη, υπάρχουν αθλητές και ερασιτεχνες στο τρέξιμο που έχουν αλλάξει από 20 ως 40 μοντέλα για να καταλήξουν στο καλύτερο η κατάλληλο, το ίδιο μπορεί να ισχύει σε μικρότερο βαθμό και για τον ts, φαντάσου την δυσκολία όταν μιλάμε μέσα από ένα forum. Δεν θεωρώ ανούσια την απάντηση που του έδωσα.
mynam3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 ASICS gel ( Nimbus ή Kayano ) Adidas ultraboost και μετά το χάος. Εχω 10-12 ώρες την ημέρα ορθοστασία, βάρη / σκυψιματα και με έσωσαν τα δύο συγκεκριμένα είδη παπουτσιού. Μην τα λυπάσαι τα λεφτά, απλά υπολόγισε 150-200€ το χρόνο για δύο ζευγάρια καλού παπουτσιού. Ενδεικτικά https://www.skroutz.gr/s/19379540/Asics-Gel-Kayano-26-1012A457-003.html https://www.skroutz.gr/s/29859835/Asics-Gel-Venture-8-1011A824-007.html https://www.skroutz.gr/s/26090557/Adidas-Ultraboost-20-FX7978.html 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Πήρα πρόσφατα τα air max 2090 και τους έβαλα και πάτο scholl gel active. Πολύ ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα (σερβιτόρος εγώ κυρίως) Επισης, γενικά καλό είναι να έχεις 2-3 ζευγάρια για να τα αλλάζεις καθημερινά (να επανέρχεται ο πάτος, μυρωδιά κτλ)
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ποτε δε φοραμε στη δουλεια "σταρακια" , stan smith,super star και λοιπα "μοδατα". Πολλοι μπερδευουν το ανετο με το ελαφρυ,και μετα κλαινε τα ποδια τους. Εγω καποτε φορεσα στο σερβις τα kayano 17 και μετα σχεδον θεραπευτηκα. Προσφατα δοκιμασα και sketchers,μπορει να μην ειναι τα πιο ομορφα,αλλα πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα παπουτσια που εχω φορεσει. Εαν ο TS δε μπορει να φορεσει κατι που χτυπαει στο ματι,παμε σε sketchers ή geox . Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από StamTheMan
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Hoka one one bondi 7. Τα καλυτερα χρηματα που εχω δωσει, ειναι σαν να πατας σε συννεφο. Περπαταω 9χλμ καθημερινα και η δουλεια μου απαιτει ορθοστασια. 1
Ola150 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Έχω πάρει αθλητικά under armour, το HOVR Machina, όχι για δουλειά, σαν κανονικό αθλητικό (Λίγη γυμναστική, περπάτημα, τρέξιμο) αλλά έχει τύχει να το φοράω όλη μέρα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δεν με κούρασαν. Καλό είναι γενικά να πάρεις παπούτσι για το πόδι σου, να δεις αν η φόρμα του είναι βολική για σένα και μετά αν είναι εφικτό, gel πάτους. https://www.skroutz.gr/s/23901237/Under-Armour-HOVR-Machina-3021939-403.html?from=sku_color_variations 42 λεπτά πριν, stormrain είπε Hoka one one bondi 7. Τα καλυτερα χρηματα που εχω δωσει, ειναι σαν να πατας σε συννεφο. Περπαταω 9χλμ καθημερινα και η δουλεια μου απαιτει ορθοστασια. Άσχετο, είχα πάει σε "πελματογράφο" στα Intersport πριν 2 χρόνια και μου είχε βγάλει σαν επιλογή τα Hoka One Clifton 5. Το δοκίμασα, αν και σε ψήλωνε αρκετά και φαίνεται λίγο περίεργο πραγματικά ήταν σαν να μην πατάς σε παπούτσι. Δεν το πήρα βέβαια, απλά να δώσω ένα + στο δικό σου. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ola150 είπε Έχω πάρει αθλητικά under armour, το HOVR Machina, όχι για δουλειά, σαν κανονικό αθλητικό (Λίγη γυμναστική, περπάτημα, τρέξιμο) αλλά έχει τύχει να το φοράω όλη μέρα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δεν με κούρασαν. Καλό είναι γενικά να πάρεις παπούτσι για το πόδι σου, να δεις αν η φόρμα του είναι βολική για σένα και μετά αν είναι εφικτό, gel πάτους. https://www.skroutz.gr/s/23901237/Under-Armour-HOVR-Machina-3021939-403.html?from=sku_color_variations Άσχετο, είχα πάει σε "πελματογράφο" στα Intersport πριν 2 χρόνια και μου είχε βγάλει σαν επιλογή τα Hoka One Clifton 5. Το δοκίμασα, αν και σε ψήλωνε αρκετά και φαίνεται λίγο περίεργο πραγματικά ήταν σαν να μην πατάς σε παπούτσι. Δεν το πήρα βέβαια, απλά να δώσω ένα + στο δικό σου. Έχουνε πελματογραφους εκεί; Θα χρειαστώ και εγώ λόγω ιδιορυθμιων του ποδιού μου. Οι κριτικές που διαβάζω για hoka bondi είναι εξαιρετικές. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από Basilhs23___
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα