cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 25 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Έχουνε πελματογραφους εκεί; Θα χρειαστώ και εγώ λόγω ιδιορυθμιων του ποδιού μου. "Πελματογράφους" και πράσινα άλογα έχουν τα καταστήματα. Το πολύ πολύ να σου πει ποιος τύπο από τους 2-3 που έχουν στο κατάστημα σου ταιριάζει περισσότερο. Άμα έχεις προβλήματα στα πόδια πρέπει να πας σε επαγγελματία ποδολόγο ο οποίος μετά θα σου φτιάξει custom πάτους ανάλογα το θέμα που έχεις 3
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 54 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε "Πελματογράφους" και πράσινα άλογα έχουν τα καταστήματα. Το πολύ πολύ να σου πει ποιος τύπο από τους 2-3 που έχουν στο κατάστημα σου ταιριάζει περισσότερο. Άμα έχεις προβλήματα στα πόδια πρέπει να πας σε επαγγελματία ποδολόγο ο οποίος μετά θα σου φτιάξει custom πάτους ανάλογα το θέμα που έχεις Δεν έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα, απλά ιδιορυθμα πόδια, δοκιμή διαφόρων μοντέλων μόνο sportex για να βρω το κατάλληλο. Πιθανά μοντέλα με βάση κάποιον πελματογραφο αναζητώ και εγώ έτσι για να έχω μια ιδέα τι μοντέλα θα προτείνει.
Ola150 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 19 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Έχουνε πελματογραφους εκεί; Θα χρειαστώ και εγώ λόγω ιδιορυθμιων του ποδιού μου. Οι κριτικές που διαβάζω για hoka bondi είναι εξαιρετικές. Ναι απλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που λέει και ο φίλος από κάτω. Γι αυτό έβαλα και τα εισαγωγικά. 19 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε "Πελματογράφους" και πράσινα άλογα έχουν τα καταστήματα. Το πολύ πολύ να σου πει ποιος τύπο από τους 2-3 που έχουν στο κατάστημα σου ταιριάζει περισσότερο. Άμα έχεις προβλήματα στα πόδια πρέπει να πας σε επαγγελματία ποδολόγο ο οποίος μετά θα σου φτιάξει custom πάτους ανάλογα το θέμα που έχεις Συμφωνώ, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε επαγγελματία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα