Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω έναν ανεμιστήρα για ένα δωμάτιο περίπου 15-18 τμ μέχρι 80 ευρώ εχετε να μου δώσετε κάποια ιδέα καθώς υπάρχουν πολλά μοντέλα και εχω μπερδευτεί. Αξίζει ενας τύπου tower απο έναν συμβατικο δαπέδου? Η θερμοκρασία στην περιοχη ειναι τώρα το καλοκαιρι μονιμα 32-34 βαθμοι. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μην νομίζεις ότι θα κάνει τίποτα ο ανεμιστήρας. Κλιματιστικό χρειάζεσαι, όχι ανεμιστήρα. 

Αν τελικά πάρεις, πάρε έναν με όσο το δυνατό μεγαλύτερα πτερύγια και ρυθμιζόμενη ταχύτητα, ώστε να μην κάνει θόρυβο.  

Δημοσ.
5 ώρες πριν, motox είπε

Καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω έναν ανεμιστήρα για ένα δωμάτιο περίπου 15-18 τμ μέχρι 80 ευρώ εχετε να μου δώσετε κάποια ιδέα καθώς υπάρχουν πολλά μοντέλα και εχω μπερδευτεί. Αξίζει ενας τύπου tower απο έναν συμβατικο δαπέδου? Η θερμοκρασία στην περιοχη ειναι τώρα το καλοκαιρι μονιμα 32-34 βαθμοι. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Rohson airboost r858 από εμένα. Τον έχω 3 έτη, ελπίζω να κρατήσει παραπάνω γιατί ο προηγούμενος ένας jagger κινέζικος φασον της πλάκας τα έφτυσε σε 2 χρόνια, το τελευταίο έτος δεν άντεξε. Προτίμησε μάρκες γύρω στα 30 με 40 ευρώ, ο ανεμιστήρας να ξέρεις είναι κάτι αναλώσιμο και ακόμα και 80 ευρώ να δώσεις μπορεί να σου χαλάσει. Κατά την γνώμη μου καλύτερα ανεμιστήρες δαπέδου με στιβαρή κατασκευή και όχι κάτι συναρμολογουμενοι με άξονα. Αν και αυτοί του δαπέδου σε περιορίζουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...