Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με Internet Radio


Conan2046

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να διευκρινήσω ότι δεν είναι τρολ ερώτηση παρ' ότι ίσως φανεί έτσι.

Ήθελα να πάρω ένα δώρο στην πεθερά μου, η οποία πεθερά άκουγε όλη μέρα το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας, που όμως αναμετάδιδε παράνομα στην περιοχή μου κάποιος και η αστυνομία έκλεισε τον πομπό. Οι εδώ θρησκευτικοί σταθμοί...δεν την ικανοποιούν, με την τεχνολογία δεν έχει και δεν θέλει να έχει σχέση. Οπότε σκέφτηκα να της πάρω ένα ραδιόφωνο-internet αυτό: Imperial I110: https://www.e-shop.gr/imperial-i110-internet-radio-wood-p-PER.707836

Το οποίο πραγματικά μου αρέσει σε σημείο να θέλω να το ...κρατήσω, αλλά θα αντισταθώ. Πατάς το on, τα κουμπιά που έχεις αποθηκεύσει από πριν τους σταθμούς που θέλεις και τον ήχο, ότι και να γίνει αν πατήσεις τα κουμπιά με τους προεπιλεγμένους σταθμούς σε μεταφέρει εκεί, εξαιρετικά εύχρηστο για την περίπτωση μου. 

Έχω βάλει στις 5 θέσεις (μπορείς και παραπάνω αλλά τα κουμπιά είναι 5) τον Πειραϊκό και διάφορους άλλους με τα εξωτικά ονόματα Πεμπτουσία, Εύδειος Λιμήν κλπ, αλλά ακριβώς ο σταθμός που θέλω να πιάσω δεν δουλεύει!! Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι μόνο μέσω youtube, αλλά ενώ σε όλους τους άλλους σταθμούς αν δεν υπήρχαν μπορούσα να βρω την διεύθυνση streaming εδώ δεν μπορώ. Αν κάποιος μπορεί και θέλει ας με βοηθήσει.

Εδώ είναι η ιστοσελίδα: https://www.peradio.com/apeutheias-akroasi/ αν μπορεί κάποιος να μου πει την διεύθυνση που γίνεται το streaming θα το εκτιμούσα.

Επεξ/σία από Conan2046
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...