Jackob2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Το smartphone τα παιξε, ασύμφορη η επισκευή του. Κοίταξα τις αγγελίες μεταχειρισμένων και φαίνονται ενδιαφέρουσες. Kοιτάζω και τα iphone και βλέπω αγγελίες για παλιά μοντέλα σε πολύ ενδιαφέρουσες τιμές και μπήκα στην ιδέα. Απ' τη μια ό,τι πληρώνεις παίρνεις και δεν ξέρω αν εφαρμογές που χρησιμοποιώ θα υπάρχουν σε ios (πχ opera, streaming στην tv κλπ, google photos). Απ' την άλλη δεν έχω πολλές απαιτήσεις: youtube, navigator και κάτι τέτοια. Καμιά πρόταση; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από Jackob2
koutsis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, Jackob2 είπε Το smartphone τα παιξε, ασύμφορη η επισκευή του. Κοίταξα τις αγγελίες μεταχειρισμένων και φαίνονται ενδιαφέρουσες. Kοιτάζω και τα iphone και βλέπω αγγελίες για παλιά μοντέλα σε πολύ ενδιαφέρουσες τιμές και μπήκα στην ιδέα. Απ' τη μια ό,τι πληρώνεις παίρνεις και δεν ξέρω αν εφαρμογές που χρησιμοποιώ θα υπάρχουν σε ios (πχ opera, streaming στην tv κλπ, google photos). Απ' την άλλη δεν έχω πολλές απαιτήσεις: youtube, navigator και κάτι τέτοια. Καμιά πρόταση; Από αυτά που λες μόνο το streaming στην tv ίσως να αποτελέσει πρόβλημα αν έχεις παλιά τηλεόραση και δεν το υποστηρίζει. Όλα τα άλλα εννοείται τα έχουν και τα iphone. Από εκεί και πέρα εξαρτάται τι λεφτά θέλεις να δώσεις και τι μοντέλα iphone και android κοιτάς. Γίνε πιο συγκεκριμένος για να σου πούμε τη γνώμη μας..
Wheysted Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Για το streaming νομιζω ειναι ιδανικο το samsung dex αλλα δεν ξερω αμα εχουν τα καινούργια mid range samsung
Jackob2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, koutsis είπε Από αυτά που λες μόνο το streaming στην tv ίσως να αποτελέσει πρόβλημα αν έχεις παλιά τηλεόραση και δεν το υποστηρίζει. Όλα τα άλλα εννοείται τα έχουν και τα iphone. Από εκεί και πέρα εξαρτάται τι λεφτά θέλεις να δώσεις και τι μοντέλα iphone και android κοιτάς. Γίνε πιο συγκεκριμένος για να σου πούμε τη γνώμη μας.. Απ τη μια κατι κινεζικα απ την αλλη iphone 4, se, 6. Καλες και οι δυο περιπτώσεις φαινονται με τα πλεονεκτηματα τους και τα μειονεκτηματα τους. Αν και δεν εχω απαιτησεις απ το μεγεθος της οθονης δεν ξερω αν θα συνηθιζα 5 και 4 ίντσες. Απ την αλλη τα iphone ειναι καλες κατασκευες.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 41 λεπτά πριν, Jackob2 είπε Απ τη μια κατι κινεζικα απ την αλλη iphone 4, se, 6. Καλες και οι δυο περιπτώσεις φαινονται με τα πλεονεκτηματα τους και τα μειονεκτηματα τους. Αν και δεν εχω απαιτησεις απ το μεγεθος της οθονης δεν ξερω αν θα συνηθιζα 5 και 4 ίντσες. Απ την αλλη τα iphone ειναι καλες κατασκευες. iphone 4, se,6 ? Του πότε είναι αυτά;Οσο και καλα να είναι .........
koutsis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Jackob2 είπε Απ τη μια κατι κινεζικα απ την αλλη iphone 4, se, 6. Καλες και οι δυο περιπτώσεις φαινονται με τα πλεονεκτηματα τους και τα μειονεκτηματα τους. Αν και δεν εχω απαιτησεις απ το μεγεθος της οθονης δεν ξερω αν θα συνηθιζα 5 και 4 ίντσες. Απ την αλλη τα iphone ειναι καλες κατασκευες. Φίλε μου τι iphone 4 και 6 λες; αυτά είναι 7 και 10 χρόνων παλιά! Τι budget έχεις, 50€;; 🤔 Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από koutsis
Jackob2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι, πολύ χαμηλό budget, συγκεκριμένα δε θα 'θελα να ξοδεύσω πάνω από 100 ευρώ. Φυσικά με τόσο χαμηλό budget οι προσδοκίες είναι ανάλογες. Δεν προτιμώ τις μεγάλες οθόνες, ούτε gaming. Βασικά πράγματα μόνο, σερφάρισμα και τέτοια. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από Jackob2
koutsis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, Jackob2 είπε Ναι, πολύ χαμηλό budget, συγκεκριμένα δε θα 'θελα να ξοδεύσω πάνω από 100 ευρώ. Φυσικά με τόσο χαμηλό budget οι προσδοκίες είναι ανάλογες. Δεν προτιμώ τις μεγάλες οθόνες, ούτε gaming. Βασικά πράγματα μόνο, σερφάρισμα και τέτοια. Βασικά με 100€ μπορείς να βρεις το iPhone 7 μεταχειρισμένο. Μην πας σε πιο παλιό. Για android δεν ξέρω σε αυτά τα λεφτά...
Wheysted Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Του στειλα εγω εχω για πουλημα poco f1 pro η xiaomi mi a3
Jackob2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Βασικά με 100€ μπορείς να βρεις το iPhone 7 μεταχειρισμένο. Μην πας σε πιο παλιό. Για android δεν ξέρω σε αυτά τα λεφτά... Έχεις δίκιο, κοίταξα καλύτερα και με λίγο παραπάνω βρίσκεις το 7. Το 4 και παρακάτω θα ήταν μάλλον ρετρό κατάσταση, όχι κι άσχημα απλά πολλές εφαρμογές δεν θα δουλεύαν πια κλπ.
κουξκουκ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δεν δουλεύουν πλέον τα 4 και τα 6 είναι πολύ παλιά κινητα το ποκο F1 αν το βρεις σε αυτή την τιμή κάτω τωνν 100 πιστεύω δεν γίνεται να βρεθεί κάτι καλύτερο περίμενε και άλλα παιδιά ίσως έχουν να προτείνουν κάτι καλύτερο αλλά το ποκο έχει τον 845 που ακόμη και τώρα στέκεται καλά 1
Wheysted Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Του στειλα εγω για poco f1 128gb με καινούργια μπαταρια και root που ειναι δυσκολο στα xiaomi και εχει πολλες rom το F1 δεν ηθελε
κουξκουκ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Επιλογές είναι αλλά σε αυτά που ψάχνει είναι πολύ καλύτερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα