Προς το περιεχόμενο

FIFA 22 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/10/2021 στις 6:47 ΜΜ, Levs είπε

Τις op ψιλοκρεμαστες προωθημένες πάσες που κολλάει στα πόδια του δικού σου με Lb διπλή σέντρα το κάνεις ή προωθημένη πάσα;

LB και Υ (through pass) AN εννοεις αυτες που εβγαιναν στο 21 τελεια. Σε αυτο ΔΕΝ βγαινουν παντα....

Επεξ/σία από Platini_Athens
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα  παίδες  στην  Trial  version  λείπει  η  επιλογή  για  να  παίξεις  με  χειριστήριο ή  εγώ  δε  βλέπω  καλά ???

106123645_.JPG.c8f11b3e60014c8c65a77d1bfa2d8b91.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα αδερφέ!

Ξέμπαρκος είμαι εδώ :P στο xbox παίζω το game, αλλά με το google βρήκα αυτό το βιντεάκι (θέλει βέβαια να έχεις και Steam από ότι είδα).

Τσέκαρε το μία μήπως και σε βοηθήσει.

Το ξαναλέω δεν έχω το game στο πισι :)

εδιτ: και ναι ξέχασα το βίντεο --->

Επεξ/σία από nevermore
Δημοσ.

τώρα 5 χρόνια παίζω με φίλο co op, φέτος για να βρούμε αντίπαλο ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΜΕ. Το έχει καποιο άλλος αυτό?

Επίσης, είναι κάποιος εδω περα που εχε συνδεση skytelecom? εχω απίστευτα lag στο co op, μονιμα κοκκινη συνδεση

12365085500.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως γίνετε ν παίξω φιφα22 online που εγώ είμαι από το pc (steam) κι ο φίλος έχει ps4 

Καταρχήν γίνετε αυτό κι πως μπορούμε να γίνουμε friendly στο παιχνίδι??

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, EscoBaz είπε

Πως γίνετε ν παίξω φιφα22 online που εγώ είμαι από το pc (steam) κι ο φίλος έχει ps4 

Καταρχήν γίνετε αυτό κι πως μπορούμε να γίνουμε friendly στο παιχνίδι??

Ευχαριστώ!!!

Δεν μπορείτε. Δεν υποστηρίζει cross play.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To παιχνιδι ΜΑΛΛΟΝ με τα updates εχει γινει αλλο ενα της σειρας. ΙΔΙΟ ομως! Ονλαιν τωρα κοντρα σε μετριους (μπορει και κατω του μετριου προχωραμε) που κανουν απο ενα εως 3 σουτ τους δινει 1 γκολ ενω εγω πχ μπορει να εχω 15 ον ταργκετ μου δινει 2. Καλα αν πιασει ο τερματας πεναλτυ πρεπει να βγεις 45 τετ α τετ για να σου δωσει ενα γκολ, τα βγαζει ολα!!!!!

Τεσπα μολις κατεκτησα την ντιβ 1 για 7η φορα αχαστος ΜΟΝΟ νικες  ομως χωρις το Χναρι μπονους (την 1 νικη στα χαρτια με το μπονους που σου δινει οπως και το εξτρα ματς) και γενικα το ΣΚ ειχε πολυ κυπελλο, πολλα γκολ και πολυ rage quit των αντιπαλων.

Αν βγει ποδοσφαιρακι ΔΙΚΑΙΟ ονλαιν πιστευω το φιφα θα αρχισει να χανει πελατες. Εχει καταντησει χτικιο.

Επεξ/σία από Platini_Athens
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχει κανεις θεμα με το ονλινε; εκανα σμρ το update και σε ολους τους αγωνες (seasons) το γηπεδο ειναι μαυρο.

Αντιθετα οταν βαζω να παιξω kick off ολα ειναι πενα...

ακυρο, μαλλον εφαγε σκαλωμα το παιχνιδι :P ολα καλα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Steam και EA App (Windows) στο παιχνίδι;

Και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να πληρούνται τα requirments για να τρέξει σε PC;

Ποιο από τα 2 προτείνεται ως επιλογή;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Aπό τα πιο τρελά που μου (μας) έχουν συμβει στο φιφα online (γενικα). Σιγουρα δεν χαρακτηριζει το παιχνιδι αλλα...(μεσα σ ολα τ αλλα παρτε κι αυτο να χετε!)
Σιγουρα δεν μας χαλασε αφου για την ιστορια νικησαμε 5-6 δυο Γαλλους, καλους χειριστες ωστοσο νεους στο co op (60 νικες-65 ηττες) και μετριους παιχτες. Ανεβηκαμε απο την ντιβ 3 στην 2 με αυτο το ματς. Τα ματς ειναι αφυσικα γρηγορα, πιεζουν ψηλα σχεδον ολοι και εχουν βρει εναλλακτικες μεσω custom tactics ωστε να μην πεφτει το stamina. Πρεπει επιτελους να το παρει αποφαση η ΕΑ και να κανει ριζικες αλλαγες στο παιχνιδι της διοτι μια ζωη και σημερα ειναι ενα run and gun σε ολα τα modes...παιδικο, βαρετο, εκνευριστικο! Επισης το μενταλιτι του αντιπαλου κατεμε θα επρεπε να φαινεται οπως στον ανταγωνιστη.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Levs είπε

πισω απο το μισο του γηπεδου το δίνει οφσαιντ? 🤔

Εννοείται πως όχι!

LAW 11: OFFSIDE 

Θα κουφαθούμε εδώ μέσα!

Καλά έκανες και το επισήμανες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...