Προς το περιεχόμενο

FIFA 22 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως συγχαρητήρια για τη νίκη στα παιδιά! Παίζω φιφα και σε βγάζει εκτος ορίων αυτό το παιχνίδι ορισμένες φορές! Προσωπικά παίζω WL και γίνονται τα έλα να δεις...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμμμ ομολογω δεν το ηξερε κανενας απο τους 2 μας...γι αυτο και η εκπληξη.....ενταξει, εννοειται αγνοουμε αρκετα στο ποδοσφαιρο οπως και στο παιχνιδι. Σιγουρα υπαρχει στα περισσοτερα απο αυτα ''τα παραξενα'' που συνανταμε καποια εξηγηση.

Και γι αυτο αλλωστε υπαρχει το φορουμ και ολοι εσεις (oι Μυστες)! :) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μια ερωτηση!

Για να παιξεις online, πρεπει να αγορασεις την Ultimate Edition ή μπορείς και στην κλασική;

Δημοσ.

Μηπως αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ονλαιν στα ματς κυπελλου; Αποψε πολλα απο τα νικηφορα ματς (κανουν κουιτ οι αντιπαλοι) μου ειναι σαν να μην γινονται....υπαρχει καποιο ειδος τσιτ ωστε να μη σε χρεωνει ηττα; Παιζω σε pc. Χανουμε το χρονο μας ρε φουστη μου με το ΜΠΙΠπαιχνιδο!

Δημοσ.

Ενώ συνδέω το χειριστήριο κανονικά στο λαπτοπ, στο Steam το ρυθμιζω και το αναγνωριζει κανονικα, εν τελει μεσα στο παιχνιδι δε μπορω να το χρησιμοποιησω. Ξερει κανεις τι παιζει;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Despotas είπε

Δες το παρακάτω μήπως βοηθήσει:

Εκανα ακριβως οτι λεει αλλα τζιφος και παλι!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Platini_Athens είπε

Μηπως αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ονλαιν στα ματς κυπελλου; Αποψε πολλα απο τα νικηφορα ματς (κανουν κουιτ οι αντιπαλοι) μου ειναι σαν να μην γινονται....υπαρχει καποιο ειδος τσιτ ωστε να μη σε χρεωνει ηττα; Παιζω σε pc. Χανουμε το χρονο μας ρε φουστη μου με το ΜΠΙΠπαιχνιδο!

Μου συνέβη το ίδιο χθες σε online seasons match. Κέρδιζα, έκανε rage quit ο άλλος και δεν μου έδωσε τη νίκη...

Το βράδυ σε αντίστοιχη περίπτωση έγραψε κανονικά..

• Thanks 1
Δημοσ.

^ σε online season τα ιδια, 2 παιχνιδια που νικαγα, προφανως βγηκε και δν τα μετρησε.

Πραγματικα εχει καταντησει εκνευριστικο, νασαι 3η division και να παιζεις με αντιπαλους της 1ης και σπαστικους που εχουν μονο νικες και πολωνους ή απτο ζιμπαμπουε που πανε την μπαλα κουνια μπελα.

Μπηκα σε εναν αντιπαλο να δω τα στατιστικα και μου ελεγε οτι υπαρχει προβλημα( μονο σε αυτον!) αποδειξη καραμπαμ για τσιτερα

μακαρι να μν ξαναβγει αλλο φιφα τουλαχιστον απο την EA μπας κ βρουμε τν υγεια μας

Δημοσ.

Tιποτα το παιχνιδι δεν αξιζει ειναι κοροιδια...πλεον νικας ο αντιπαλος κουιταρει και αντι για 3 βαθμους παιρνεις ....τα 3 του Καραμπελα!

Πριν απο λιγο επαιξα ενα ματσακι seasons απλο και συνεβη και εκει (οπως στο κυπελλο το περασμενο ΣΚ).

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω επειδή σήμερα πήρα το fifa 22 που ακριβώς είναι τα πρωταθλήματα για να διαλέξω να παίξω δεν μπορώ να το βρω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tελευταια φορα που δινω τα ωραια μου λεφτακια στην κωλοΕΑ. Δεν αξιζει. Απο τη στιγμη που εβγαλε το αντιcheat με το παραθυρο....γεμισε λαλακισμενα τσιτερονια!

Δεν πειραζει ρε κομπλεξακια που δεν ξερετε να χανετε, σας γλενταω στους τελικους κι ας μη μετραει ο αγωνας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...