Προς το περιεχόμενο

FIFA 22 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το είχα παρατηρήσει πριν αλλά εδώ και 1 εβδομάδα σε πάνω από 10 νίκες στις 8 έκαναν quit και δεν μου χρεώθηκε η νίκη όπως αναφέρετε και άλλα παιδιά.

Απλά τραγικό και μάλιστα συνέβει 2 φορές με τους ίδιους αντιπάλους.

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/7/2022 στις 12:19 ΜΜ, Inler είπε

Δεν το είχα παρατηρήσει πριν αλλά εδώ και 1 εβδομάδα σε πάνω από 10 νίκες στις 8 έκαναν quit και δεν μου χρεώθηκε η νίκη όπως αναφέρετε και άλλα παιδιά.

Απλά τραγικό και μάλιστα συνέβει 2 φορές με τους ίδιους αντιπάλους.

welcome to the club! 

Δεν κρατηθηκα και εστειλα στην ΕΑ μαιλ με παραπονα. Μου απαντησε μετα απο λιγο και καλα οτι θα το κοιταξουν και ευχαριστουμε.

Σιγα μην το κοιταξουνε....

Βγηκε ενα update το οποιο δεν λεει κατι about it .

edit: Λοιπον ενα ''κολπακι'' με στοχο τους CHEATERS online πριν παιξετε το ματσακι σας ονλαιν στο seasons ή στο κυπελλο.

Με το που βρει αντιπαλο και βγαλει αστραπιαια το ονομα του, πατηστε print screen και καντε το paste πχ στο Paint των Windows. Αυτο το κανετε για να μην ξεχασετε ή κανετε λαθος το ονομα του αντιπαλου σας οταν τον κανετε report στην ΕΑ (εφοσον ειναι απατεωνας). Με το που το κανετε λοιπον αυτο μεσα απο το Origin του στελνετε αιτημα φιλιας. Oλα αυτα τα κανετε σβελτα ενω αρχιζει ο αγωνας. Γινεται διοτι το εκανα στον επομενο αντιπαλο μου. Αυτον που κουιταρε τον εκανα report. Ενας Altaigr81. Σε αυτον δεν ειχα στειλει αιτημα φιλιας. Παιζει λοιπον ΑΝ ειναι cheater ο αντιπαλος σας να τον βαλετε σε δευτερες σκεψεις. Τουλαχιστον του δειχνετε ετσι οτι τον εχετε προς στιγμην φακελωσει.  

Επεξ/σία από Platini_Athens
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω το ανέφεραν κι άλλοι χωρίς λύση. To έβαλα στο gamepass, ξεκινάω να παίξω με xbox controller και κάνει τρελά, πατάει ότι να 'ναι. Δοκίμασα την λύση που λένε όλοι να το προσθέσεις στο Steam και να βάλεις support σε big picture αλλά δεν πιάνει. Καινούριο αστείο είναι αυτό; Όλη τη χρονιά δηλαδή δεν το διόρθωσαν το bug?

Δημοσ.

Platini_Athens σε πάνω από το 50% των ματς πλέον πατάνε quit μόλις το ματς ξεφύγει στο σκορ έχω καταντήσει να προσπαθώ να κερδίσω με 1 γκολ διαφορά max και να μη σκοράρω μετά το 70΄ για να μην αποχωρούν πρόωρα μιλάμε τραγικά πράγματα.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη για το διπλο ποστ.

Ερωτηση: περα απο το cheat οπου βγαινουν οταν χανουν και ο αγωνας ειναι σαν να μην εγινε ποτε....

....μηπως παιζουν κι αλλα χακ online;;;;;.....διοτι ολοι τρεχουν και πιεζουν σαν τρελοι χωρις να νοιαζονται για το σταμινα......παιζουμε με τις ιδιες ομαδες και η αντιπαλη ΠΑΡΙ ειναι ΠΑΝΤΟΥ! Μαρκαρει τοσο πιεστικα που ειναι αδυνατον να παιχτει μπαλα. Οι δικοι μου δεν κινουνται ετσι.

Μηπως ειναι απλα καστομ τακτικς; Τα φωτα σας please εκτος αν το εχετε κανει ολοι unistall!!!!! (ειμαι κοντα χαχαχα). @Inler Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο με την ταχυτητα;;;;

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει διαφοροποίηση ταχύτητας ανάλογα το ματς είτε σε πίεση άμυνας είτε σε ντρίπλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Inler είπε

Έχω παρατηρήσει διαφοροποίηση ταχύτητας ανάλογα το ματς είτε σε πίεση άμυνας είτε σε ντρίπλες.

Nα ειναι και αυτο καποιο αλλο cheat  δηλαδη; Δεν μπορω να κανω τιποτα μιλαμε....τρελη πιεση οι αντιπαλοι. Οπως λες επισης στις ντριμπλες κανουν σβουρες και γλυστρανε (δυσκολα κοβονται, πρεπει να πεσουν ΠΟΛΛΟΙ πανω σε αυτον που εχει τη μπαλα) 

Δημοσ.

Από έμενα τέλος το online έπαιξα 10 ματς σε 3 ημέρες στα 9 που κέρδιζα είτε με πολλά γκολ είτε και με ένα πλέον όπως ανέφερα(προσπαθώντας να τους αφήνω να ελπίζουν) μετά το 85' έκαναν quit.Εδώ και 1 μήνα στο 85-90% των ματς αποχωρούν στο 21 δεν γινόταν κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Inler είπε

Από έμενα τέλος το online έπαιξα 10 ματς σε 3 ημέρες στα 9 που κέρδιζα είτε με πολλά γκολ είτε και με ένα πλέον όπως ανέφερα(προσπαθώντας να τους αφήνω να ελπίζουν) μετά το 85' έκαναν quit.Εδώ και 1 μήνα στο 85-90% των ματς αποχωρούν στο 21 δεν γινόταν κάτι τέτοιο.

Nαι στο 21 δεν γινοταν διοτι τωρα στο 22 αφαιρεσαν αυτο με το minimize ... Θεωρω οτι το εκαναν επιτηδες εκει στην ΕΑ.  Περιεργως επειδη παιζουμε co op  καθε βραδυ, εκει δεν γινεται αυτο το cheat...

Δημοσ.

Επειδή δεν το έχω ψάξει καθόλου πώς μπορείς να προσθέσεις φίλους και να παίξεις μαζί τους ανάλογα ποιος βρίσκεται online;

Δημοσ.
On 21/07/2022 at 08:43, Inler said:

Επειδή δεν το έχω ψάξει καθόλου πώς μπορείς να προσθέσεις φίλους και να παίξεις μαζί τους ανάλογα ποιος βρίσκεται online;

πρεπει να τους κανεις προσθηκη απο την πλατφορμα που χρησημοποιεις. δλδ origin/steam

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω 2 ερωτήσεις 

1) πώς περνάμε τις τελευταίες μεταγραφές;

2) υπάρχει κουμπί για το αντίστοιχο " πατημένο x " του προ κλέψιμο; Εννοώ να ακολουθεί και να κλέβει την μπάλα.

Ευχαριστώ 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Κατέβασα από την εφαρμογή της EA το παιχνίδι αλλά όχι τη full έκδοση, έκανα ΕΑ play συνδρομή για ένα μήνα.

Όσες φορές και αν πάω στο kick off διαλέξω ομάδες τυχαίες,εμφανίζει τον αγωνιστικό χώρο μετά από λίγο με πετάει στα windows! Αυτό τώρα είναι λογικό; Aπό ότι είδα μπορώ μόνο κατι street 2vs2 3vs3 κλπ να παίξω κανονικά.... Οταν το ειχα εγκαταστησει την πρωτη φορά θυμαμαι με άφησε και έπαιξα κανονικά ένα παιχίδι με την psg και μια άλλη ομάδα.... Την επόμενη μέρα τίποτα...

Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται και αν μπορώ να παίζω κανονικά παιχνίδια με διάφορες ομάδες;

Επεξ/σία από Giorgossath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...